mrtolga Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Yok böyle clip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Demek ki varmış :) Nasıl bir şey bu, direk kapattım...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 elektroniikkkk supersoniccccc hastayım[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 İlginç =)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 valla harbiden ilginç yani[signature][hline]Türkiye için elele haydi aslanlarım göreyin sizi... Saldırınnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ahahaha, süper klip =)[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 cok veranmıs bea[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire pembe pati o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 long live molvaina[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 i put my ... in your socket!?!!?!!?!!!!![signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 pof[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bu ne ya[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 [spo1=Lyric]Hey baby, wake up from you asleep, we have arrived onto the future, and the whole world is become... Elektronik, Supersonik Supersonik, Elektronik Hey baby, ride with me away, we doesn’t have much time. My blue jeans is tight, so onto my love rocket climb. Inside tank of fuel is not fuel, but love. Above us, there is nothing above, but the stars, above. All systems gone! Prepare for down-count! 5...4...3...1! Off-blast! Fly away in my space-rocket. You no need put money in my pocket. The door is closed, I just lock it. I put my doorplug in your socket. Hot, hot, hot hot hot hot! The sonic sky is bright like fire. You and me get higher and higher. Tired of communication wire! Only thing can stop us is flat tire. Hot, hot, hot hot hot hot! Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I would descend the deepest moon-crater. I is more stronger than Darth Vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars, with you I is more richer than all the Czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitar!!! Waaaaahhhh!!! Ladies and gentlemen, fasten your belt seats. We has commenced our descent. I trust you will enjoy this flight as much as you enjoy this accent. Now, back on Earth, it is time for downsplash! Into sea of eternal glory my spaceship crash. People have arrive for to cheer me from near and far. And as I float, I open the door and shout: "I AM WORLD' BIGGEST, WASHED-UP, SUPERSTAARRRRR!!!" Supersonik, Elektronik As for sure as the sun rises in the west, of all singers and poets on Earth, I am the bestest. Come, let me put ring of Jupiter on your finger. Then like a smell, around you I will forever linger! OK, it’s time for end, no more will I sing. Let me take you back in time, I want you for experience big bang! Long live Space Race! Long live Molvania![/spo] Ayrıca : http://www.molvania.com/eurovision.html[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 03 Ekim 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lonely tarafından 03 Ekim 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: 5...4...3...1! Off-blast! ...Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I would descend the deepest moon-crater. I is more stronger than Darth Vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars, with you I is more richer than all the Czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitar!!!... Lyrics'e bak çay demle.Ulan bunlar daha sayı saymayısını bilmiyor. 5 - 4 - 3 - 1 . Ulan 2 nerde ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Adamı 23 yaşındayken istanbuldan sınır dışı etmişiz.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ayrıyetten; http://forum.paticik.com/view.php?id=144713 Daha önce açılmışkine :) Sakın tepki vermeyin, tartışma çıkartmak için söylemedim dayt! uzak durun benden :-p[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 cidden ilginç. :)[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Eheh ruslar[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 auhaeuh süper komedi kaç yılının bu ya[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 @Lonely: ewet Bone açmış konuyu görmemiştim :) zati tipi görünce arama falan aklıma gelmedi açıkcası :) aratsamda uplıyamazdım 2 günden eski diye, herneyse hata ettiysem kusura bakmayın. [Bu mesaj mrtolga tarafından 03 Ekim 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Klipteki herif kafadan hasta[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yannız über bişimiş bu ya :([signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: DarKRideR, 03 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: kaç yılının bu ya harbi[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ben bunu MTV de gormustum... GEcen yil gelmis gecmis en kotu 50 video diye yayinlamislardi... 1990 larin videosu olmali bu[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Başyapıt.Türünün tek örneği :lol:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 valla ilginç de ben bişe anlamadım valla:D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar