Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zaman gazetesinin yeni...

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar zaman gazetesinin reklamını izlemişsinizdir :) ama izlemenizi şiddetle tavsiye etmiyorum :) hadi ilk reklamlarını geçtim ama 2. reklam nedir ya 6 etkili gazete ne güzel ya gerçekten :D diş fırçasından macunundan girmişler bu sefer hop gazete çıkıyor karşımıza.. :D

"6 Etkili Gazete!!!"

hahaha[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
octopus, 03 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
her reklam mantıklı olcak die bişi yok, konuşmamızı sağlamışlar demekki reklam başarmış :)

ya şu da ne geyiktir. reklam son derece itici bana göre. çok çok kötü bi reklam ve yazarlarının ciddiyetsizmiş gibi görünmesine neden oldu bende. ucuz bi reklam... başarı buysa eyvalla..[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 03 Ekim 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
said:
octopus, 03 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
her reklam mantıklı olcak die bişi yok, konuşmamızı sağlamışlar demekki reklam başarmış :)

ya şu da ne geyiktir. reklam son derece itici bana göre. çok çok kötü bi reklam ve yazarlarının ciddiyetsizmiş gibi görünmesine neden oldu bende. ucuz bi reklam... başarı buysa eyvalla..
ya böle bi geyik vardır ama en azından adını hiç duymadıın gazeteden daha bi öndelr aman banane ya yapanlar utansın.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşım güzel bir konuyada değindin aslında.. reklamların çoğu çok saçma ve olabilir margarin reklamlarıylada dalga geçme olasılığıda var.

hürriyet gazeteside öyle bir reklam yapmış ki 10 dakika ve hürriyet zorla bizim herşeyimiz oldu.

böyle bir ima edilmiş reklamda.[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...