Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zaman gazetesinin yeni...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar zaman gazetesinin reklamını izlemişsinizdir :) ama izlemenizi şiddetle tavsiye etmiyorum :) hadi ilk reklamlarını geçtim ama 2. reklam nedir ya 6 etkili gazete ne güzel ya gerçekten :D diş fırçasından macunundan girmişler bu sefer hop gazete çıkıyor karşımıza.. :D

"6 Etkili Gazete!!!"

hahaha[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
evet bencede reklam ilk bakışta saçma gibi görünüyor ama genede herkez in ağzında bu reklam sonuçta adamlar bunu insanların ağzına dolandırıp ürüne yöneltmektir[signature][hline]www.komikler.com
with or without you
Mesaj tarihi:
ya wallaha bilmiyorum nereye yazılacağını özür dilerim.. ayrıca çok matrak reklamları ya :D[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
Tam, "lan bu diş macunu reklamlarının da hepsini birbirine benziyo" diyecekken karşıma gazete çıktı, kalakaldım.
İyi düşünmüşler.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
said:
octopus, 03 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
her reklam mantıklı olcak die bişi yok, konuşmamızı sağlamışlar demekki reklam başarmış :)

ya şu da ne geyiktir. reklam son derece itici bana göre. çok çok kötü bi reklam ve yazarlarının ciddiyetsizmiş gibi görünmesine neden oldu bende. ucuz bi reklam... başarı buysa eyvalla..[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Mesaj tarihi:
said:
Dextra, 03 Ekim 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
said:
octopus, 03 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
her reklam mantıklı olcak die bişi yok, konuşmamızı sağlamışlar demekki reklam başarmış :)

ya şu da ne geyiktir. reklam son derece itici bana göre. çok çok kötü bi reklam ve yazarlarının ciddiyetsizmiş gibi görünmesine neden oldu bende. ucuz bi reklam... başarı buysa eyvalla..
ya böle bi geyik vardır ama en azından adını hiç duymadıın gazeteden daha bi öndelr aman banane ya yapanlar utansın.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Mesaj tarihi:
Bu reklamlar gitgide seviyesizleşiyo...
yakında semra hanımı falan çıkarcaklar diye korkuyorum[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
aha harbi haklısın vallaha semra hanımda çıkar ya bilemiyorum çok garipleşti artık bu reklamlar.. bakalım ileride neler çıkacak karşımıza hayırlısı..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
İlk margarin reklamlarıyla dalga geçen reklamın fikri güzel; ama oyunculuk ve seslendirme berbat bence.[signature][hline]Tomoe
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
evet arkadaşım güzel bir konuyada değindin aslında.. reklamların çoğu çok saçma ve olabilir margarin reklamlarıylada dalga geçme olasılığıda var.

hürriyet gazeteside öyle bir reklam yapmış ki 10 dakika ve hürriyet zorla bizim herşeyimiz oldu.

böyle bir ima edilmiş reklamda.[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
  • Yeni Oluştur...