Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 evet arkadaşlar zaman gazetesinin reklamını izlemişsinizdir :) ama izlemenizi şiddetle tavsiye etmiyorum :) hadi ilk reklamlarını geçtim ama 2. reklam nedir ya 6 etkili gazete ne güzel ya gerçekten :D diş fırçasından macunundan girmişler bu sefer hop gazete çıkıyor karşımıza.. :D "6 Etkili Gazete!!!" hahaha[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 iyi 5 etkılı gazete dememısler.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Go To Vizyon[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 vizyon bölümüne yazmalısın bu gibi konuları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Biraz garip olmuş gerçi, izlerken şaşırıyorsun :) Yeri burası değil ama, vizyon olması lazım dı[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 garip bi reklam gercekten[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dusunduum reklamsa salakca bi reklam[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 her reklam mantıklı olcak die bişi yok, konuşmamızı sağlamışlar demekki reklam başarmış :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 margarin reklamı hoşuma gitti beim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 evet bencede reklam ilk bakışta saçma gibi görünüyor ama genede herkez in ağzında bu reklam sonuçta adamlar bunu insanların ağzına dolandırıp ürüne yöneltmektir[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya wallaha bilmiyorum nereye yazılacağını özür dilerim.. ayrıca çok matrak reklamları ya :D[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Tam, "lan bu diş macunu reklamlarının da hepsini birbirine benziyo" diyecekken karşıma gazete çıktı, kalakaldım. İyi düşünmüşler.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: octopus, 03 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: her reklam mantıklı olcak die bişi yok, konuşmamızı sağlamışlar demekki reklam başarmış :) ya şu da ne geyiktir. reklam son derece itici bana göre. çok çok kötü bi reklam ve yazarlarının ciddiyetsizmiş gibi görünmesine neden oldu bende. ucuz bi reklam... başarı buysa eyvalla..[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Dextra, 03 Ekim 2005 22:16 tarihinde demiş ki: said: octopus, 03 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: her reklam mantıklı olcak die bişi yok, konuşmamızı sağlamışlar demekki reklam başarmış :) ya şu da ne geyiktir. reklam son derece itici bana göre. çok çok kötü bi reklam ve yazarlarının ciddiyetsizmiş gibi görünmesine neden oldu bende. ucuz bi reklam... başarı buysa eyvalla.. ya böle bi geyik vardır ama en azından adını hiç duymadıın gazeteden daha bi öndelr aman banane ya yapanlar utansın.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Kaç etkili gazete bilmiyorum ama reklam tek etkili o da tiksinme.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bu reklamlar gitgide seviyesizleşiyo... yakında semra hanımı falan çıkarcaklar diye korkuyorum[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 aha harbi haklısın vallaha semra hanımda çıkar ya bilemiyorum çok garipleşti artık bu reklamlar.. bakalım ileride neler çıkacak karşımıza hayırlısı..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 İlk margarin reklamlarıyla dalga geçen reklamın fikri güzel; ama oyunculuk ve seslendirme berbat bence.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 evet arkadaşım güzel bir konuyada değindin aslında.. reklamların çoğu çok saçma ve olabilir margarin reklamlarıylada dalga geçme olasılığıda var. hürriyet gazeteside öyle bir reklam yapmış ki 10 dakika ve hürriyet zorla bizim herşeyimiz oldu. böyle bir ima edilmiş reklamda.[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Elime geçti inceledimde zaman gerçekten görünüm olarak baya güzelmiş. İçeriği bilmiyorum spor haberlerine bakmıştım sadece:p[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Tadı nasıl :-P[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 İzledim, berbat bir reklamdı. Hani Zaman okusaydım bırakırdım o derece..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" =)[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 konsept çalıntı olmuş bence, hani klasik margarin reklamlarından ve klasik diş macunu hede hödö reklamlarından. ayrıca kalitesiz bir reklam kanaatimce. bide spidee lol:D[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Buna da sükür, Fetullah Gülen'in hatim indirirkenki görüntüleriyle ede reklam yapabilirlerdi[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar