jksqe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 iki gün önceye bakıyorum da,ne kadar boş şeyler için üzülüyomuşum.hoşlandığım çocuk beni seviyo mu,yoksa çıktığı mı var,dersler çok ağır napıcam, fln fln!ama şimdi!!en iyi arkadaşım,kan kardeşim mustafa,lösemi ve de yoğun bakımda,bense burda oturmuş,hiçbişey yapamadan bekliyorum ve de bu bana çok koyuyo!artık ağlayamıyorum bile...sadece oturup boş boş bakıyorum duvara ve şimdi anlıyorum hayatta hep ne kadar boş şeyler için göz yaşı döktüğümü,sorunlarımın aslında ne kadar küçük olduğunu...insan anca kendi başına gelince anlıyo bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Geçmiş olsun. İnşallah iyileşir kankan. Çok zor olmalı. Boş şeylere ağlamamak lazım haklısın. Allah kolaylık versin kardeşim.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 çok geçmiş olsun ya :( İlik, kan vs.. gibi şeyler lazımsa ayrı bir topic aç yardımcı olabiliriz belki :([signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes [Bu mesaj Slat tarafından 03 Ekim 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 losemı tedavı edılebılyor artık.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 herseyin başı saglık..herkesin sorunları vardır ve sukretmek gerekir.en buyuk sorun bence saglık.Allah acil şifalar versin.bende yeni karar aldım zaten kendime..kendimi bole bos seylerle uzmucem diye.o kadar uzuldum ki uzuntuden hasta oldum ya varmı...kimse benden degerli ve hiçbişey saglıktan daha degerli degildir[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bu zaten onun ikinci kez lösemi oluşu,bir kere atlattı ama ikinci kezbünyesinin kaldırması çok zor demiş doktor,zaten bitkisel hayatta gibi bişey,bilinci yerinde diil...noolucanı ben de bilmiyorum...:(:(:( [Bu mesaj jksqe tarafından 03 Ekim 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 off allah sevenlerıne sabır bversın ne dıyelım.Hayat bazen acımasız.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 gerçek yaşama hoşgeldin... böyle şeyler yaşayarak ufak şeylerden aslında çok da mutlu olabildiğini anlıyorsun,mutlu olmak için kimseye ihtiyacının olmadığını da. elindekilerin değerini anlıyorsun çok da geç olsa da... dert ettiğin şeylere dönüp baktığında sadece gülüyorsun. ağlıyorsun ama o dökülen göz yaşlarının hayatı değiştirmediğini de anlıyorsun. keşkelerin artıyor. anı yaşamaya çalışıyorsun. yarının da bugün gibi geçmesini diliyorsun daha kötüsü olmasın diye. yalvarmanın acizlik olmadığını yada bi işe yaramadığını anlıyorsun. tek derdin düşünmemeye çalışmak oluyor.düşünmenin sadece gözünde büyütmek olduğunu biliyorsun çünkü. çok daha önemli şeyler için diyorsun ''lütfen'' diye. ve yarın bunların hepsini yeniden anlıyorsun ve yarın yeniden. geçmişi düşünmek için çok geç diyorsun içinden ama gelecek planları içinde fazla erken... ve geride bişey bırakmak da istemiyorsun pek içini rahat tut! hayırlısı neyse o olsun biraz acımasızca olduysa pardon[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 geçmiş olsun :'([signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ivy Hayatın kendısının acımasız oldugunu anladıgı zaman gerıye kalan herseyın bos oldugunu anlıyorsun.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 kendine gel önce bi git rahatla .. löseminin tedavisi var zaten[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 herkes şuan haline şükretsin ve bu cocuk için dua etsin[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Nalet Olası Dünyanın Gerçeklerinden nefret ediyorum çok geçmiş olsun ...[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 evet hayat acımasız hemde çok ve ben bunu erken anlayanlardanım:) belkide bu konuda bu kadar soğuk kanlı olmamın sebebi budur... onun için en iyisi neyse işallah o olur... geçmiş olsun tekrardan[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 o daha 16 yaşında,benim gibi hedefleri,umutları var,ama belki de hiçbirini gerçekleştiremeden bu dünyadan gidicek:(:(:(şunu anladım ki aslında ölüm benim sandığımdan çok daha yakın bana...hayat şu anda hiç görmediğim bir yüzünü gösteriyo bana,acımasız yüzünü:(ooof,of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya çok geçmiş olsun...üzme kendini herşey olcağına varır. allah kimsenin başına vermesin.zor durum.[signature][hline][Beyaz Patiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 burdan cıkarman gereken ders yarın senınde aynı hastalıga yakalnma sansın oldugu bunun ıcın hayatın tadını cıkarman gerektıgı.Arkadasına uzulebılrsın ama bır yere kadar sonra yasamana bak.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 cok gecmis olsun insallah en yakin zamanda duzelir :)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 geçmiş olsun :/[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 lösemi artık çok zahmetli de olsa tedavi edilen bir hastalık. Umarım sorun çıkmadan tekrar eskisi gibi olur düzelir kankan..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 işallah düzelir, her şey de bi hayır vardır dicem ama bana kızcaksınız, hemen anlaşılmıyo hayırlı olduğu :(:(:(:([signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Allah yardımcınız olsun!!!!![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 üff tam da optimist style'a geçmiştim yaa çok üzüldüm walla :( hiçbirşey keyif vemiyorur şimdi sana gülemiyorsundur ve ağlayamıyosundur. bilirim o durumu. allah kolaylık versin ve kankanın biran önce iyileşmesi dileğiyle. içim burkuldu beaa:([signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 allah sevenlerine sabır kendisine de dayanmak içn gereken umudu versin..okuyan arkadaşların bazı şeyleri farketmelerine yol açmıştır sanıyorum(mesela ben)..aslında sağlıklı alıp verdiğimiz bir nefes bile ne kadar değerli malesef bunu anlamak için böyle şeyleri görmek gerekiyo..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar