irin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 VEGA;Bİ HABER Sarılmayı isterdim çok, dokunmayı sana... Gel, bul beni. Anlatmayı isterdim çok, açılmayı sna... Gel, bul beni. Dolaşırdı adımlarım birbirine seni görünce Öyle emindim ki çıldırdığımı bildiğine Karışırdı kelimeler birbirine seni görünce Öyle emindim ki çıldırdığımı bildiğine Yürüyordun Beyoğlu'nda, aşkımızdan bihaberdin Yürüyordun sen yolundan, aşkımızdan bihaberdin Ölüyordum ben yolunda, öldüğümden bihaberdin Eriyorum karşında, yerinde olsam nasıl(!) öperdim.. böhüüüüüüü[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 iyi güzelde Müziğe yada karalama defterine açsadın keşke[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir. The Scientist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bosver bolumu sımdı adam yaniiiii[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 şimdi coldplay in my place dinliyorum ben bundan sonrada yalın 'aşk ne demek,aşktan yanmak ne demek,kenarından bile geçmiyosun'u dinlicem[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 nie boşvereyimki o zaman tek bir bölüm koyarlardı herkes oraya açardı diğer bölümler süs değil yani[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir. The Scientist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 deniz seki - masal , doyamadım[signature][hline]Sevmesende beni özledim sesini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 konu dısı gibi gelmişti valla konu.hatta hala oyle gelioo..amamn ben naptıgımı bilio muyumm..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........eger admin kişiler de ole dusunuo,,tasınmasını talep ediyorum..ozur dilerim [Bu mesaj irin tarafından 30 Eylül 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hangi bölüme açıldıgı size dert olmasın arkadaşlar o işlerle alan yetkilileri+adminler uğraşıyorlar[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Harbi ya mayasılı büzükler gibiyiz ...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: diablotg, 30 Eylül 2005 22:29 tarihinde demiş ki: iyi güzelde Müziğe yada karalama defterine açsadın keşke iyi güzel de Garbage'a atsaydin keske bu postu. s1kt1 artik :))9 hm bu arada ruh halimi tarif edecek bi sarki bulamadim , hic birisi yetmiyo düsüncelerimi ifade etmeye =/[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sakla beni sar kuytularında, salla serp savur ruzgarlarında, dolayıp tut benı kanatlarında, besle benı yar yudum yudum a$kla.. turkce fazla dınleyen bırı degılım ama bu aralar ıyıce taktım bu $arkıya.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Şuan ruhumu anlatan tek şarkı var o da Ankaralı Turgut - Anten Oh oh anten top anten oh oh anten top anten Ne haber lan anteeenn ? seklinde uzar gider..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: irin, 30 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Yürüyordun Beyoğlu'nda, aşkımızdan bihaberdin Yürüyordun sen yolundan, aşkımızdan bihaberdin Ölüyordum ben yolunda, öldüğümden bihaberdin Eriyorum karşında, yerinde olsam nasıl(!) öperdim.. işte bu bölümü gzl...[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Opeth-To bid you farewell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sen ağlama dayanamam ağlama göz bebeğim sana kıyamam[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Teoman - Gemiler :/[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 placebo-i know sezen aksu-ikili delilik ha bide bu var[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 In Flames - The Jester's Dance[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 opeth - still day beneath the sun[signature][hline]Biziz | Değiliz Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Deja-Vu - Kendin Coş (çok sıkıldım, coşmak istiyorum :()[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 dire straits- sultans of swing[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 duman - sen ben mutluluk sarhoşluğu böyle bişey heralde hayır duramıyorum ki sallanıyo kafam sürekli böle ritim de güzel da-da-da-da-da-da-da-da uuuuu sen ben içimdeee cümle alem dışımdaa sen ben biçimindeee iyi ki varsın yanımdaa bi kanatlarım eksik uçmaya eyo[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 eminem lose your self[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... [Bu mesaj fede tarafından 01 Ekim 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 30 Eylül 2005 23:47 -------------------------------------------------------------------------------- bu aşka veda etmenin vakti çok tan gemişti bana kalırsa senin içinde herey daha önce bitmişti uzatmalarda gözyaşı mutluluk ihanet nöbetlerdeyiz bu delilik hersey anlamsız yine kara kaplı deftere yazdığım bisen bi ben intikam aldığım tutku öfke alışkanlığım vesen ve ben düğümlenip karıştığım......[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: CIRKINKRAL, 01 Ekim 2005 00:12 tarihinde demiş ki: 30 Eylül 2005 23:47 -------------------------------------------------------------------------------- bu aşka veda etmenin vakti çok tan gemişti bana kalırsa senin içinde herey daha önce bitmişti uzatmalarda gözyaşı mutluluk ihanet nöbetlerdeyiz bu delilik hersey anlamsız yine kara kaplı deftere yazdığım bisen bi ben intikam aldığım tutku öfke alışkanlığım vesen ve ben düğümlenip karıştığım...... bu sarkı kımın yaw[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar