Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manga

Famy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mangayı sewenler we düşüncelerını soylemek isteyenlerrr!
bence cıdden kalıtelı müzık yapan nadır gruplardan
daha cok ses getırceklerıne ınanıyorum
super gıdıolar umarım bole bozulmadan kalıteyı dusurmeden dewam ederler,
cok sewıorum cok tebrık edıorum.........................
Mesaj tarihi:
burda çok metalci var kesin kavga çıkacak söliim :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
ASIIIIIIIIIT!!!

Mangami? ben sevmiyorum bence muzikleri pek bişeye benzemiyo, bana zevk vermiyo, ha tercih cart curt falan filan.

Boktanlar işte[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
ibrahim tatlisesle onun ne alakasi varki zaten :p

zaten renkler ve zevkler tartisilmazmis[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Mesaj tarihi:
Dinledikde sölüyoruz, bence bi halta yaramaz yaptıkları muzik, böle devam ederlersede hiç bi zaman yaramıycak.

Şimdi ben desem sana "git Noir Desir (shuffle'da calıyodu denk geldi söledim) dinle sonra mangaya süperde" ne dersin bana olumu lan öle şey dersin banane allahın Fransızında dersin demezmisin dersin. önyargı muhabbetine indirgemiyelim durumu.

Bu veletler ilk cıktığında ben dedim "aa kasmışlar dandik olmuş mandik olmuş ama en azından klip yapıcaz diye kasmışlar şarkıda boktan ama olsun" demedimmi? dedim...
E ama butun şarkılar boktan bütün şarkılar dandik aynı şeyi looplasalarmış bari nayt kılap'larda calardı dj efendilerde ceyrek metre karede titreşirdi insanlar manga eşliğinde ama oda olmuyo böle yapınca.

Neyse hayırlı dileklerimi sunuyorum kendilerine ama yürümez böle.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
5 para etmez grup bana göre.çok satalım anasını satayım diye eskiden çaldıkları tarza devam etmeyip değiştiren değersiz bir grup.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Mesaj tarihi:
Ha bide eski yaptıkları şeyler var onlara hiç girmiyim ben, sabahtan beri burnumdan üfürüyrorum kırmıyalım insanları

Onlarda kötüydü bak[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Ya bu konunun açıldığı iyi olmuş...

Çoğu kişi yabancı müziği dinledikten sonra burdaki herşey basit geliyo..

misal..bi pink floyd,opeth,evanescence yada ne biliim bi trapt...dinlediğimizde müzik olarak mor ve ötesi,manga gibi gruplardan çok üstün geliyo..dediğimiz laf şu " bi adamlara bak,bi bize" herkes kendine göre haklı aslında..

Ama şunu unutmayalım ki.."nefret ediyorum,kız grubu vs vs" diyeceğimize şu ülkede bazı değerlere sahip çıkalım ki ilerlesin..hergeçen gün daha iyiye gittiğine inanıyorum ..şu an bu bir başlangıç..kalite ilerde tam anlamıyla yerine oturucaktır..açıkçası ben manga dinledim fena değil..bu kadar

Güzel yada değil destek olmazsak bu böyle kalır başka dillerde dinlemeye dewam ederiz.. belki manga yabancı bi grup olsa daha çok tutulurdu burda kim bilir?[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
YOk tabiki zevkler tartışılmaz ama sen düşüncelerimi sormulsun bizde söledik, ha kimseye lafım yok manga dinliyo diye olamazda zaten.

Mesela aptal aptal cover yapan repcilere ve onları dinliyenlere lafım olur cunki herşeyin için ediyolar o şarkı sırf copyright'tan oluşmuyo bunu anlıyamıyolar.

Manganın daha böle bi vakası yok.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
once klip çekmeyi ogrensinler her klip animasyon fln baydı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Cintonik, 25 Eylül 2005 02:24 tarihinde demiş ki:
once klip çekmeyi ogrensinler her klip animasyon fln baydı.

ismine bak desem..azcık araştır desem[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
haklısın o konuda, adamlar kendi tarzında iyi müzik yapıyorlar.. besteleri güzel yani 2-3 bestesi gayet kulağa hoş gelen melodiler ezgiler içeriyor... sevenler için "neden olmasın?" denecek bi grup.. fakat adamlar Linkin Park'ın yaptığı müziğin aynısını yapıyorlar. yani Aynı türü yapmıyorlar. aynısını yapıyorlar. Müzik düzenlemesinden tut, vocal türlerinden, kullanılan efektlere kadar aynı.. Çok benziyor. yurt dışında o yüzden tepki görebilir, ve burda da tepki görmesinin sebebi ya "linkin parkın taklidi bunlar" denmesi ya da "linkin parka da koyiim , mangaya da koyiim" denmesi.. ikincisi daha yaygın... bunu da genel de rock dinleyen metal dinleyen insanlar yapio :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
animasyonla ilgisi yok bunun gorillaz da sırf animasyon biyere baydığı yok[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
bakınız. bütüüün bu konuların açılması da iyi olmuştu zamanında. biraz daha özenli lütfen, bakın kaçıyo insanlar paticikten..
http://forum.paticik.com/view.php?id=102268
http://forum.paticik.com/view.php?id=47632
http://forum.paticik.com/view.php?id=111240
http://forum.paticik.com/view.php?id=102196
http://forum.paticik.com/view.php?id=66151
[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.

[Bu mesaj sir tarafından 25 Eylül 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bune be gene manga topici.. noluo be.. aaahh bıraaahıın yaaa
evet sapıttım[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Mesaj tarihi:
@trapt.
iyi güzel herşey desteklemeliyiz diyosun.ilerlemesi gelişmesi için şöyle böyle diyosun.
bana göre ilerlemesi için müziği müzik için yapan zihniyetlerin çoğalması gerekmekte.manga dediğin grubu ben desteklemem.
neden?dersen şöle derim.
sen başlamışn bi tarz da çalmaya.sonra birdan yumuşatmışın.yumuşatmasına lafımız yok.yumuşatmadaki amaç ne?şu:biz belli bi popularite yakalıyalım çok satalım.zaten gençlik aç bu tip aptal şeylere.biz paşa paşa albümüzü yaparız.bi 2 tane de şöyle farklı klipler çekeriz.eh bizden kralı yok artık.biz aykırı gençliğimizle satış rekorlarına koşarız.
türkiye de bu popularite zihniyeti bitmeden ilerleme falan olmaz.
eğer bişelerin değişmesini istiyosanız.bu işte parayı 2.planda tutanlara destek olun.piyasa için kendini değiştiren gruplara değil.

ayrıca sir +1
[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.

[Bu mesaj lullaby-kit tarafından 25 Eylül 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...