Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bırakıyorum sanırım.

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

ya haftasonunda ailem gelecekti, o arada kapatacaktım; ancak yarın gelmeye karar vermişler, onlar geldikten sonra da pek girmeyi planlamıyorum nete

belki yarın akşam kapatırım bilgisayarı belki haftasonu, hiç bilmiyorum açıkçası.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Velhasil gule gule yazmaktan iyice gerildim kalp atislarim bart simpson in ki ile ayni toklukta atmakta artikin..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu gece log out oluyorum, belki sabaha kadar buradayım, keyfini cıkaracagım son ana kadar. adsl hat iptali için dilekçeyi de verdik, yarın sabah bitiyor internet alemiyle olan tüm ilişkim.

iyi bakın kendinize, dikkat edin buralara falan=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Paticiğin asıl sahiplerini kovuoz Paticik yakında bizm olcak zihahah

Şaka bi yana bırakmaması gerekn insanlar bırakıyo ya bu kötü.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[b]

[Bu mesaj Syn tarafından 30 Eylül 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...