Davion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Evt arkadaşlar hatun kişiye şöyle romantik bir ortamda ne gibi şarkılar dinlettirilebilir? Ben diyorum ki ilişkinin başında bi Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın dinletilebilir mesela. Hele birazda çapkınsanız sözlerin bazıları sizede tam uyuyo :P "bir başka sevgili de avunurum diye, süründü bu gönül elden ele ne güz ne güller ister, bu kalp bir sende titrer "[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra [Bu mesaj Davion tarafından 30 Eylül 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hatunun kisi nin zevkine göre degisir. hepsini ayni kefeye koymamak gerekir. mesela ben hayatta rafet mafet dinlemem. edik: gerci düsündüm de o dinletirse , hersei dinlerim, güzel gelebilir. bi anlami olur en azindan, sarki ne kadar kötü olursa olsun... ki öyle seyler dinletmeyecegini zaten biliyorum sanirim.[signature][hline]lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 30 Eylül 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Hatun kişi değilde kız arkadaş ya da başka bi tabir kullansak? Açıkcası kız arkadaşıma Rafet El Roman dinletsem "bi dinle cok güzel" falan desem sanırım beni terkeder bende kendimi terkederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 100binmilyon yıl geçsede unchained melody[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 30 Eylül 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Oh, my love my darling I've hungered for your touch a long lonely time and time goes by so slowly and time can do so much are you still mine? I need your love I need your love Godspeed your love to me Lonely rivers flow to the sea, to the sea to the open arms of the sea lonely rivers sigh 'wait for me, wait for me' I'll be coming home wait for me Oh, my love my darling I've hungered for your touch a long lonely time and time goes by so slowly and time can do so much are you still mine? I need your love I need your love Godspeed your love to me[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bu şarkı iyi gibi görünüyor ama Bayhan'ın okuduğunu dinletirsen 2 kat ( belki daha fazla) etkili olabilir :D :D :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim Ağır ağır, yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 James Blunt-You're Beautiful[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Half_Cow, 30 Eylül 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Bu şarkı iyi gibi görünüyor ama Bayhan'ın okuduğunu dinletirsen 2 kat ( belki daha fazla) etkili olabilir :D :D :D Bunun arkasından şunun aynısını söylüorum : said: Jedi, 30 Eylül 2005 14:58 tarihinde demiş ki: Açıkcası kız arkadaşıma Rafet El Roman dinletsem "bi dinle cok güzel" falan desem sanırım beni terkeder bende kendimi terkederim :P :D[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ryan Adams - Wonderwall[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Senin rafet dinleteceklerin zaten hatun kişiler olacaktır,diğer zevkteki kızlara zaten bu şarkıyla tiksindirisin(ben tiksindim) Romantik mi dedin,Theatre of tragedy dinlemeli o zaman,geyik olsun diye demiyorum gece dinlemeli özellikle çünkü öyle hoş şarkılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bana sen lazımsın.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hayatımın en büyük aşkının en büyük 2 şarkısı... Nil karaibrahimgil - rüzgar Grup Gündoğarken - rüzgar çünkü herşey bir rüzgar gibiydi. geldi ve geçti...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 cok guzelsin cok ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Söylemeden edemiyeceğim. Arabada 5 evde 15 beğenirsem bedava[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 jişiye göre değişir yaaavv[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hatun kişi tabirini değiştirdikten sonra bir de 'dinletilebilecek' tabirini değiştirsek. ne o öyle, zorla mı dinletiyorsunuz? en iyisi şöyle diyelim 'kız arkadaşla beraber dinlenebilecek şarkılar'[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Rap dinley yeter :D[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 İced Earth Melancohly.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 her türlü ambient, chill out vs.. (herkese kolayca dinletilebilir. güzeldir)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Guns 'n Roses - November Rain :yapma: Cradle of Filth - Her Ghost in the Fog :yapma: :yapma: Bunları dinletirseniz aha da bu gelir; Bob Marley - No Woman No Cry Placebo - Without You I'm Nothing :hmm: :-? My Dying Bride - For You :rock:[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kız mazoşistse mesela dope-die motherfucker die cok ii gider üstünede kızı döversiniz kalbini kazanırsınız[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Seal - Kiss From a Rose afrodizyak etkisi yapiyo bu sarki[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Soulfly, 30 Eylül 2005 18:09 tarihinde demiş ki: kız mazoşistse mesela dope-die motherfucker die cok ii gider üstünede kızı döversiniz kalbini kazanırsınız hahahhahahahaha :D[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Anımals-please don't let me be misunderstood veya Led zeppelin-baby I'm gonna leave you zaten hep bir anlaşılmazlık olucaktır duruma göre ikisinden birini dinletir acıklığa kavuşturursun olayı.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Radyoda duydum şimdi tam hatunluk şarkı Mario-Let me love u[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar