BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gelsem mi uçağa atlayıp :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abi naptınız? bi gün bakmayı unutmuşum onda da hemen yarına buluşma ayarlamışsınız. E ne diyim ben size ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Süperdi çook eğlendik :) Dostun önünde ivy'le ''Patiiii,patiiiciiiik'' die bağırarak rezil olduk heuhe :) Gelen herkeze teşekkürler,ben kendi adıma çok eğlendim ;) Yemek fln yedik,milkşeeeeyyk içtik :) Gelmeyenler çatlasın :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hehehe superdi ya deftere paticik? yazı gosterdiler millete uaehuae ama az kişi olmamaıza rağmen mukemmel bir buluşmaydı[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hehe şahaneydi. resim fazla çekmedik. hatta nerdeyse hiç çekmedik. Ama böyle ivy le her önüne gelene yok bunda pati tipi yok bunda var vs tarzı gubidik hareketlerimizde gözden kaçmadı... Teşekkürler ivy bone madmaximus zgrw (zetciardabulu) horrible zerokull scarab hehe....[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gecen sene fakultede sınıfta kalmamdan dolayı derslere devam mecburıyetım yoktu ve 3 gundur 8'er saat derse gırmek benı cok yordu.bu yuzden baya sessızdım.bazılarınıza garıp gelmış olabılır.yanlış anlaşılmasın. ivy seni durağa kadar götürmeyı teklıf edıcektım fakat sen sınemaya doğru yönelınce vaz gectım.heralde fıkrını değiştirdin diye.neyse bende fazladan yurumemıs oldum.zaten sızı bulmam 1-1.5 saatımı aldı.canım cıktı. :) umarım bır daha kı buluşmada,hafta sonu daha erken bır saatte bulusur uzun uzun muhabbet ederız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 zaten film felan izlemedik. gittik madoda sohbet ettik. sonra eve geldim ben bilkentte yağmur yağıyordu ıslandım. öh.[signature][hline]Beş Hececiler [WwW]Bonecrusher, QAOSbringer, [QAOS]Bonecrusher vs... -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ivy nin pc balkabağına döneli baya oldu sanırım hehe... valla hoşuma gitti herkes muhabbet etti bi tek scarab la uzak düştük konuşamadık ama bi dahakine kısmetse... halatla çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kopar abi. misina versek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Bone, 22 Eylül 2005 00:21 tarihinde demiş ki: kopar abi. misina versek? halat yetmıyorsa mısına nasıl cekecek :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hehehe kıbrısa gitti ya gelemicek:D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eee hani resim?? bu arada paticik yazdığımız kağıdın resmini çekip koyucam eheh:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 resim çekilmediki[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ahahahah :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 var resim iki tane bi bone un bide ivy ve horrible ın var ama hehe... (bende degil)[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 3 tane var 1 bone nun,2 tanede ıvy ve horrible ın resımlerı var. ozellıkle bırınde ivy mukemmel çıkmış.eklememız sart.:D :D :D ben yapamıyorum bu işi mail adreslerınızı versenızde yollasam.sız eklesenız buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben vereyim hemen :) istiorum o resimleri çünkü ehueh [email protected] ekle plzzz[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ya resimleri koymaya çalıstım umarım olmustur :) ivy ve ben :) (kendimden nefret ettim) tekrardan ivy ve ben (tekrar nefret ettim kendimden) burda da bone yemek yiyor (afiet olsun ;) ) Edik : İvy kumral olan arkadaş ;) Edik 2 : scarab bu resimlerin hepsini habersiz çekti :) [signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! [Bu mesaj Horrible tarafından 24 Eylül 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Horrible tarafından 24 Eylül 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 resimler güzelmiş:) neyse seneye oradayım artık:-)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Horrible, 24 Eylül 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Edik 2 : scarab bu resimlerin hepsini habersiz çekti :) Atma 2. resimde baya bi poz vermişsiniz işte ;)[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bone kıral yaa yürü be bon adamımsın! Zgrw de öyle tabi ;)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 resimlerin özellikle 1. resmin silinmesini talep ediyorum ısrarla![signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 HAHAHA 1. resimde ivy nin tipe bakkk!![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ohh rahatladım bende bu oğul neden hala dalga geçmedi diyorum:) tam oldu şimdi...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bakma sen ferreroya güsel gayet yaw fotocuklar.Bone hermzanaki gübü süpür.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar