Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 wb mumicim ;)[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Özledik valla Mumi yav nerelerdeydin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tekrar hoşgeldin[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Kızıldağ'a biz çadır kurmuştuk taa eveli.. Dünya'nın en büyük mavi sedir ormanı orada bulunur.Gerisi boş.. Ordaki bungalow evlerde de kalmıştık.. O kızıldağı şarkikaraağaç yönünden tırmandıktan sonra devam edersen arkaya dogru toprak yol devam eder.az daha tırmanıp aşşa sallanırsan beyşehir gölüne inersin.Yapmışsındır bence bunu (:[signature][hline]FİLTHY PLAY! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hoşgeldin tekrar[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Fistan, 19 Eylül 2005 17:57 tarihinde demiş ki: O kızıldağı şarkikaraağaç yönünden tırmandıktan sonra devam edersen arkaya dogru toprak yol devam eder.az daha tırmanıp aşşa sallanırsan beyşehir gölüne inersin.Yapmışsındır bence bunu (: Çok geç :) Göle kadar giden o toprak yol 20+ km civarında.Yol üzerinde su bulunmuyor,kışın gitmek biraz daha akıllı.Ayrıca yaban domuzu tehlikeside var.Dağın Zirveyede 2000 felan diyorlar ama 1800-1900 arası :) Yeni aldığım Altimetreyle gidip tekrar ölçücem bakalım bu sefer ne kadar çıkacak :P Aman aman sus.. Şimdi duyan biri felan olacakta dolacak herkez.Hehe kimse bilmesin oraları,benim T2A Lost Land mekanım :P Oraya her gidişimde High oluyorum oksijenden dolayı 3-5 gün. :D Aslında mükemmel bir pati buluşması ayarlanabilinir orada,Koskoca 20 kişinin kalacağı villa gibi bungalow günlük 25 kağıt :)[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hg[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!! Gral Olunmaz Gral Doğulur :) Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hosgeldin hiz limitlerinin adami (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 mumiyi ben getirdim beyler tuttum çektim batagın içinden ormanda tayt giyip delilik yapıyodu peşindekilerden korudum halan daha bakire kendisi el değmemiş bir dağ çiçeği ahaha düşündümde mumi böyle çiçekli böcüklü pembe bi tayt giyip bisiklet biniyorum diye tarlabaşı bulvarına giricek istanbulda ;)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hadi ordan kel...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hoşgeldin mumi artık eskilerden birini görünce sevindirik oluyorum durum pek vahim[signature][hline]darkening Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hoşgeldin Mumi. =] Kaybolma ortalıktan, bak aşağıda yepyeni bölümler var ilgini çekecek. ;] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Beni aşar bu saygılar[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 seni seviyoruz mumi :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hos geldin ama millet gidio :([signature][hline]Loading... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben yeniyim aslnda ama eski konuları okumak daha çok zevk veriyor eski paticği ben de istiyorum[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 aah mumi. yazilarina hastayim bu adamin. hem sporcu hem yazar.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 oo mumi gelmis selam[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Eski bir konuyu upladılar zannettim, bi bakim dedim gene Mumi efsanesi "aman yarabbi" demekten alamadım kendimi.Tekrar hoşgeldin diyorum.Gelen gideni aratıcak mı acaba :-P[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 işte bu, görmemiştim bu topici ama topiclerdeki postlarını görünce zaten sevinmiştim. hoşgeldin tekrar...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ee anlıyorum anlıyorum[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 tekrar hoşgeldin[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 efsane döndü :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.