Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I'm Mumi the Half And I come back to you now,At the turn of the bike.

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Kızıldağ'a biz çadır kurmuştuk taa eveli..
Dünya'nın en büyük mavi sedir ormanı orada bulunur.Gerisi boş..
Ordaki bungalow evlerde de kalmıştık.. O kızıldağı şarkikaraağaç yönünden tırmandıktan sonra devam edersen arkaya dogru toprak yol devam eder.az daha tırmanıp aşşa sallanırsan beyşehir gölüne inersin.Yapmışsındır bence bunu (:[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 19 Eylül 2005 17:57 tarihinde demiş ki:
O kızıldağı şarkikaraağaç yönünden tırmandıktan sonra devam edersen arkaya dogru toprak yol devam eder.az daha tırmanıp aşşa sallanırsan beyşehir gölüne inersin.Yapmışsındır bence bunu (:

Çok geç :)

Göle kadar giden o toprak yol 20+ km civarında.Yol üzerinde su bulunmuyor,kışın gitmek biraz daha akıllı.Ayrıca yaban domuzu tehlikeside var.Dağın Zirveyede 2000 felan diyorlar ama 1800-1900 arası :) Yeni aldığım Altimetreyle gidip tekrar ölçücem bakalım bu sefer ne kadar çıkacak :P

Aman aman sus.. Şimdi duyan biri felan olacakta dolacak herkez.Hehe kimse bilmesin oraları,benim T2A Lost Land mekanım :P Oraya her gidişimde High oluyorum oksijenden dolayı 3-5 gün. :D

Aslında mükemmel bir pati buluşması ayarlanabilinir orada,Koskoca 20 kişinin kalacağı villa gibi bungalow günlük 25 kağıt :)[signature][hline]i was born ready...Human not anymore..
5000 km back and i will not mercy!
Sosyal ağlarda paylaş

hg[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!!
Gral Olunmaz Gral Doğulur :)

Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]

TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar...

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
mumiyi ben getirdim beyler
tuttum çektim batagın içinden
ormanda tayt giyip delilik yapıyodu peşindekilerden korudum
halan daha bakire kendisi
el değmemiş bir dağ çiçeği

ahaha düşündümde mumi böyle çiçekli böcüklü pembe bi tayt giyip bisiklet biniyorum diye tarlabaşı bulvarına giricek istanbulda ;)[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...