Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I'm Mumi the Half And I come back to you now,At the turn of the bike.

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Now..For now...

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...
My mother, and my sisters, and my brothers.
'Lo, there do I see...
The line of my people...
Back to the beginning.
'Lo, they do call to me.
They bid me take my place among them.

*!Çevreyi selamlayıp içeri girip bir kenara oturur.Soğuk kahvesini yudumlarken eski dostlara bakınır*

Uzun konuşacağım..Uzun uzun...Eski dostlar dinlemekten sıkılmazlar zaten,biliyorum hepsini..Bilemiyorum,kimler burada,kimler değil.Aradan geçen zaman içerisinde herşey o kadar çok değişmiş ki, (bune böyle kalpli kalpli muhafızlar lol) "Haydaaa!Ben buradamıydım eskiden?" dedim kendi kendime.(Buradamıydım?Kayıtlar öyle gösteriyor,elimizde delil var inkar edemezsiniz..) Birde nickler değişmiş,albümden yüzleride görürdüm ama malesef çalışmıyor şu an.Sharky? :)

Bir yıl mı geçti aradan?Koskoca bir yıl...En azından yaklaşık 1 yıl.Herşeyin başladığı UltimaTRcığı hatırlıyorum,gülmekten gözlerimden yaş geldiği günlere dönüyorum çoğu zaman.Hayat keşke hep güzel olsa diyerek iç çekmekten ziyade,hayatı dahada güzelleştirme yoluna gitmek herşeyin en iyisi.

Tabii,insanlar bolca hata yaparlar.Yıllar önce yaptığım hatamı,tekrar yaparak(hata X hatakare = idiotizmal ),yaklaşık 1 hafta önce yeni bir bilgisayar aldım.insanlığa doğal,oyunlardı,şunlardı bunlardı derken bilgisayar karşısında eski asosyelliğime yeni bir adım daha attım.(Böyle tembel gidersem iki günden topici görürsünüz Satılık P3.0 şimdiden)..Gözleri bozma yolundada yeni adımlar var ki,bunlar bilgisayardan aldığım "eğlence" faslı bitene kadar(ne zaman ki göçmeler yine başlar..)..

Planımın,hatta yaşantımın halen gerisindeyim.Yakalamam,ucunda olduğum ipi tutup geri çekmem gerekli ki,buda en sevdiğim bölüm..Gerçek hayata atıldıktan sonra,hayat "artık böyle olmaz,böyle olur" demeye başlıyor ne yazık ki.

Ben bu günü hatırlıyorum..

Ve bunun gibi yüzlercesini;

...

Aklınıza gelir mi?

Fallen nerede şimdi kimi .killiyordur??Caine kaybolan ignotlarını halen arıyormudur?Dark halen OSi'de GMliğine devam mı ediyor??Kedi Jlo kodlamasıyla nasıl boğuşuyor??Praw alma o cesedi az önce bana verdiğin poison yazan kağıda tıkladım senin yüzünden mi oldu?Ema's Terlik diye bir firma varmış,doğru mu?Lasam amarigalardamı halen?Fedaykin,Unity,Zed,Dissap,Estel,Ardeth,Arcane,Sam(bu isimlerin yanyana durması bir zamanlar yasaklanmıştı,en iyisi ben daha fazla isim yazmayayım :))...

İpi bıraktığın yerden asla yakalayamazsın,yeni bir ip çekmek zorunda kalırsın o hatta.

"Şu anlık" buralarda olsamda,ben hiç yokum gerçekte..
Keşke hep ":)"lik bir yaşantı olsa dünyada yaşamak.

1-

Hayat = Zor
Hayat = Zor = Türkiyede = ZorX2
Hayat = Zor = Türkiyede = ZorX2 = Sporculuk = ZorX2Kare
Denkleminde ise aşağıdakilerden hangisi doğrudur;

A)Pes edilmez
B)Çalışılır
C)A şıkkı ile B şıkkı tam kafa şıklar onları seç
D)Diş sıkılır ve C şıkkı dahil edilir
E)Hepsi.Sonuna kadar gidilir.

Sadece geçip giden,ve dönen zamanın hükümdarlığındaki çorbaya bir tuz serpeyim dedim sizler için.

Gidilecek,Yapılacak,Gezilecek,Görülecek,Okunacak,Çalışınacak,Alınacak,Nokta konacak o kadar çok şey var ki...

İç Anadolu Bölgesi,Seydişehir,Şarkikaraağaç'a 60 KM mesafe
Kayabeli Geçidi Rakım 1660.
Tırmanış süreci = 1+ Saatten fazla İniş süreci = 4 dakika

İnmek kolaydır! Çıkmaksa zor!...

İç güdülerle yaşamak..Pes etmeden,her saniye,her salise son hadde kadar dayanmak.Evet,insanlardan ziyade hayvanlar tamamen içgüdülerine bağlı olarak yaşıyorlar ya,başarıya ulaşmak için bir hayvan olmak neden olmasın...

Ben insanlığımı çoktan bıraktım."Ara sıra" alıyorum insan tarafımı,böyle bir dostlara uğruyorum.Sonrasında doğanın kanunlarıyla bir bütün olmam gerek.Kurallar sert,kurallar ciddi ve katı.Pes edenin,pedalının kırılacağı kadar.

Başarıya ulaşmadan,ne insan tarafı kullanılır nede insan yüzü görülür.

...[signature][hline]i was born ready...Human not anymore..
5000 km back and i will not mercy!
Sosyal ağlarda paylaş

welcome back ! eskiden yazdigin pisikletli maceralarin kadar zewkle okudum bu yazini da..dönmene bizim adimiza sevindim eskilerden birinin gelmesinden dolayi,senin adina da üzüldüm bilgisayarin islerine köstek olabilmesi ihtimali nedeniyle..bu saatlerde artik insan pek olmuyo sanirsam pati radyo olayi da albümle birlikte yalan oldu bi sürelik o yüzden insanlar geceleri uyuyo artik :D
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrardan hojgeldin :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar tekrar, özlettin cidden kendini, biz asosyalliğimizle boğuşurken sen vurdun kendini yollara, en doğrusunu da yaptın

cok şey geçmiş aradan ya, kalınan yerden devam etmek mümkün olmayacak bunca kayıp varken ama tanıdık bir yüzü daha görmek güzel oluyor

kalpli muhafız benim galiba, yakışmış ama degil mi, en azından ben öyle düşünüyorum=)

hoşgeldin tekrar, birileri çıkıp gelince cok mutlu oluyor insan, şampanya patlatasım geldi=)

raistlinn adına[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar Teşekkürler :)

Zaugna,dediğin gibi,hayatın tadı kendini yollara vurmaktan,gezgin olmaktan çıkıyor :) [Kamyonculukda olur ehe]

said:
Fistan, 18 Eylül 2005 20:50 tarihinde demiş ki:
benim dogum yerim şarkikaraağaç.çok çirkin bi yer ora (:

Yalancı! :))

Oraya kötü diyeni Allah taş yapar!

Kızıldağda yada Şarkikaraağaçta yaşamak için en sevdiğim iç lastiğimi bile veririm!

Hele Kızıldağ yok mu Kızıldağ...
Sosyal ağlarda paylaş

ahali kayıplarda, arada geçen bazı olaylarla oldukça kan kaybetti paticik...

senin listesini yapmış olduugun kişilerde pek değişiklik yok sanırım, dikkatimi en çok çeken bombacımülayim in artık liquid olmuş olması, geri kalanlar da cok fazla takılmıor[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...