cenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Farkettim ki fiziksel deformasyon bana çekici geliyor bilmiyorum belki de kendime güvenim azdır bazı konularda ve bana ihtiyaç duyacak birilerini arıyorumdur kafam baya karışık şu anda[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 fiziksel defromasyondan kastın ne[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 harbi anlamadım konuyu[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Leman'ın bi sayısında vardı bölüm ismini hatırlamıyorum. bi kadın erkek evliler.erkek karısı ile sex yapmıyor ama kadın çok güzel ve bakımlı. erkek gidip bi bacagı olmayan , yüzüne kezzap atılmış vs. gibi kadınlarla sex yapıyor. Sonra karısı bunu farkediyor ve kendine inanılmaz bi maske yapıyor.Sonunda kocasını elde ediyor. Onun gibi bişey mi? geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 evet öyle ama o kadar abartılı değil yani tanınmayacak hale gelmiş insanlar değil mesela kolu olmayan bir kız var okulda sonra yüzünde yanık izi olan bir kız garip bir durum ya ne yapacağımı bilmiyorum ama haykırayım bir yere dedim nu arada dediğin leman sayısını okumuştum evet benimde ilk aklıma o kadar abartı geldi ve korktum[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 oha o ne lan Allah korusun geçmiş olsun abii yaaa[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bunu bir hastalık olduğunu sanmıyorum bilmiyorum bu daha farklı bir durum galiba kafam o kadar karışık ki anlatamam[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 En kısa zamanda bir psikoloğa başvurmanı tavsiye ediyorum. Ciddi birşey bu. İlerlerse çok kötü sonuçları olabilir[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Psikoloğa git mümkünse. İyi gelir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Aaaıgghh.... Okurken bile bi garip bi kötü oldum ya tüylerim ürperdi... Ooougphhh.. Valla umarım "düzelirsin".[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 la havle[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bu arada yukarıdaki yorumum yanlış anlaşılmasın. "Fiziksel deformasyonlu kız iğrençtir çirkindir" demiyorum. Ya da öyle bir kızla çıkılmaz ya da çıkmam da demiyorum. Elbette ki onlar da çekici olabilir, ya da fiziksel güzelliğe bakılmayacak kadar da üstün kişiliklere sahip olabilirler. Yine ben burada konuyu açan kişinin fiziksel deformasyonu olan kız/kızlardan hoşlanmasından dolayı yukarıda yazdığım mesajı yazmadım. Beni yukarıdaki mesajı yazmaya iten şey şahsın fiziksel deformasyonu olan kızlardan hoşlanması değil bu kızlardan fiziksel deformasyondan dolayı hoşlanmasıydı. Yani belirleyici etkenin deformasyon olması. Yargısız infaz ve lince kurban gitmeden bir belirtme ihtiyacı hissettim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 vela kuvvet[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Rewendor, 30 Eylül 2005 22:18 tarihinde demiş ki: Bu arada yukarıdaki yorumum yanlış anlaşılmasın. "Fiziksel deformasyonlu kız iğrençtir çirkindir" demiyorum. Ya da öyle bir kızla çıkılmaz ya da çıkmam da demiyorum. Elbette ki onlar da çekici olabilir, ya da fiziksel güzelliğe bakılmayacak kadar da üstün kişiliklere sahip olabilirler. Yine ben burada konuyu açan kişinin fiziksel deformasyonu olan kız/kızlardan hoşlanmasından dolayı yukarıda yazdığım mesajı yazmadım. Beni yukarıdaki mesajı yazmaya iten şey şahsın fiziksel deformasyonu olan kızlardan hoşlanması değil bu kızlardan fiziksel deformasyondan dolayı hoşlanmasıydı. Yani belirleyici etkenin deformasyon olması. Yargısız infaz ve lince kurban gitmeden bir belirtme ihtiyacı hissettim. beni korkutan da tam belirttiğin durum yani ben böyle biri değildim bilmiyorum yani kafam karışık baya baya belkide şu anki ruh halimde etkili ayrıca pisikologluk bir olay olmasını anlamıyorum yani kzılların çekici gelmesi gibi bir olay bu ya benim durumum öyle çoook abartılacak derecede bir deformasyon olayı değil ufak tefek şeyler ama beni kendine çekiyor[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bildiğimiz fetişstlik. sapkınlığa kaçarsa sakat...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Cintonick ve prudent yanlış tepki vermişsiniz. herhangi bir saçmalama durumu söz konusu değil yazılanlarda. Arkadaşın yaşadıgı bir sorun var ve bunu yazıp görüş almak istemiş. tahminen 15-18 yaşları civarındasın, ergenlik dönemleri insanlarda farklı eğilimler göstermeye sebebiyet verebilir. En azından yaptıgının farkındasın, ve Rewendorun yazdıklarınada katılıyorum. Sende bunları dogru bulup benzer fikirler taşıyorsun. Merak etme zamanla düzelir. İş abartı boyutlara gelirse ozaman bir psikolog a gidip danışabilirsin.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sorun şu ergenlik dönemini çoktan atlatmış ve üzerinden atamamış insanlra yada sorunu olan arkadaşlarıma mantıklı çözümler üreden bir insanım (cidden) rahatsız olmamın nedeni belli bu inasnların farklı olması değil benim onlara farklı bakmam bu bir sorun olabilir çünkü yargısız infaz gibi açıkçası olayın farkındayım ama çözüm üretemiyorum çoğu insanda anlamıyo işte anlayamıyo hepimiz güzeliz ya yada dış güzellik sanki çok önemli edit: şu aralar sorunlu bir dönem geçirdiğime ve bu baskıdan dolayı beynimin yanlış yollara saptığına karar verdim siz ne düşünüyorsunuz bilmem tabi ama çözdüm sorunumu [signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 30 Eylül 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Lonely, 30 Eylül 2005 22:24 tarihinde demiş ki: bildiğimiz fetişstlik. sapkınlığa kaçarsa sakat... Kesinlikle. Ve senin fetişizmin sapıklığa çok yatkın. Bir an önce profosyonel yardım almalısın. Bu konuyu buraya yazarak da çok iyi etmişsin,bilinç altına atmamışsın kutluyorum seni.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar