LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Yahu herkes aşık oldum seviyorum deliyim yardım edin diyor! Aşık-maşık 0lmayın kardeşim!!! Aşk zararlı bir olay sokmayın burnunuzu! İlla nasıl bir şey diyorsanız atın kendinizi Boğaz Köprüsünden, O çakılma denen olayı yaşayın, ilk aşk hakkında fikir sahibi olursunuz!Siz bakmayın buradaki mutlu-mesut yaşayan çiftlere onlar %10luk azınlık! Girmeyin bu işlere, sonra pişman olursunuz... Son Sözüm; SEVMEYİN, AŞIK FİLANDA OLMAYIN!!!!![signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 24 Eylül 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 *!not alır* Aşık olunmayacak...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Peki abi aşık olmuyorum bir daha. Olacağım zaman ilk işim sana gelip danışmak olucak.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 - ben sana aşık olduğun zaman söylerim ov fak.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 çok uzun süre oldu aşık olmayı çokta rahatım[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 aşk sevgiden beter düşman aslında tüm sevenler[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki ozmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 *geç kaldın... * oldum bile[signature][hline]zaman en yakın dostum...bütün gün onlayım... ama zamandan nefret ediyorum... Saroth+Black Angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ben dedim, tecrübeyle sabittir acısını sen çekersin! Aşk şişede durduğu gibi durmaz!( Biraz değişik ama ne yapalım aklıma bu geldi hehm)[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 fik donda durduğu gibi durmaz[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 alışmış şeyde donda durmaz.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Lexius, 24 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki: fik donda durduğu gibi durmaz +1[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bu arada aşk olmak gerçktn çok kötü bişey bu güne kadar hiçbir yararını görmedim uyuşturucu gibi geçici mutluluk..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 aşık olabilirmiyim ?[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bu konuda özürlü olduğumdan pek zorlukla karşılaşmıycam herhal... mükemmeliyetçiyim, fontdaki elf dişiyi istiyorum... (wow teması) ona aşık oldum ne yapmam lazım?? aa aşık olmıycakdık dimi vah unuttum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: LordOfBlood, 24 Eylül 2005 21:40 tarihinde demiş ki: Ben dedim, tecrübeyle sabittir acısını sen çekersin! Aşk şişede durduğu gibi durmaz!( Biraz değişik ama ne yapalım aklıma bu geldi hehm) adaşım sende sözü hep ağzımdan alıyosun bea![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Sen böyle dersen adama ya bi siddir dit demezler mi? Aşık olmayacakmışız. : )[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Mavi, 28 Eylül 2005 00:51 tarihinde demiş ki: aşık olabilirmiyim ? HAYIR! Olunmayacak yazIlmIs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 %10 luk azınlığın içine girmek için uğraş sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 aşığım, mutluyum. (2 sene olcak çok az bir süre sonra nıhah)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 peki komutanım ... aşık olmak yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bu hala banlenmedimi ya...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: unac, 24 Eylül 2005 21:37 tarihinde demiş ki: aşk sevgiden beter düşman aslında tüm sevenler :) +1bu arada tamam abı aşık olmayız bu arada kusura bakma hızlı hızlı uzaklasır :)[signature][hline]--Borgır-- [Bu mesaj Shagrath tarafından 28 Eylül 2005 10:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ben zaten olamıyorum, demene gerek yoktu.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Janitschar, 28 Eylül 2005 11:11 tarihinde demiş ki: Ben zaten olamıyorum, demene gerek yoktu. Bir gün... Sen de olacaksın...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Malruthion, 28 Eylül 2005 00:44 tarihinde demiş ki: bu arada aşk olmak gerçktn çok kötü bişey bu güne kadar hiçbir yararını görmedim uyuşturucu gibi geçici mutluluk.. tebırkler alkıslar aynen katılıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar