Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizüstü Etek Yasaklandı

Moncain

Öne çıkan mesajlar

Açıkcası bütün olay insanın kendi kısıtlandığında oluyor. Yani şöyle diyim zamanında bende yok kravattı yok saçtı yok patinaj atımaktı yok içki içip sokakta bagırarak gülmekti bunları yaptım ve o zaman bize laf edenlere kıl olur deyimi yerinde ise emekli albay bu kesin hehe derdik. Sonra yaş büyüdü. Şimdi sokakta bir kız görünce kısa etekli (tabi kısadan kısaya çok fark var) veya biri gecenin körü sokakta patinaj atınca veya içkili gençleri kendilerince eğlenirken görünce ister istemez CIK CIK CIK diyorum. Kısacası bugün size çok saçma gelen kuralların yaşlarınız biraz büyüdüğünde çok da saçma olmadığını belki de biraz saçma olduğunu farkediyorsunuz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

Benim gözlemlediğim olay bu yani şu an belkide kil olabileceğiniz bazı şeyler çok kısa süre sonra size amma salakmışım be hehe diyeceğiniz kadar boş geliyor. AMa tabiki itiraz etmeyin demiyorum hatta etmeniz lazım ama bunu o yaştakileri de biraz anlayarak hak vererek düşünün. Yani benimde açıkcası şu an mini etek hoşuma gidiyor ama kızlarım giymek istediğinge holy shit diyip /cry yapıp "peki" diyeceğim. Çünkü ben hayır desem o zaten evden çıkıp istediği boyuta getirir. Burda önemli olan kızlarıma verebildiğim terbiyedir onun dışındakiler boş. Aynı şey kıyafetine dikkat etmeyen dayak yemiş gibi görünen oğlum içinde geçerli olurdu (oğlum yok /cry). Yani jilet gibi görünen tertemiz kıyafetler giymesini hep isterim ama o salaş giyiniyor ise en fazla dalga geçerim, karışamam. Ha bu okullardaki düzenlemeyi ne için yapıyolar derseniz. Kendileri için değil gene sizler için yapıyorlar, sizlerin güzel görünmesi için yapıyorlar. Yani kravat takıyorsan adabına uygun takacaksın yoksa tabiri caiz ise at bilmemnesine konmuş sinek gibi duruyorsa o kravat bir anlamı yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

İyi de bizim yaşımızdakilerin %90'ı okul formasını tam kuralını geç, hiç bir şekilde güzel bulmuyorlar. Kime göre iyi görünmemiz için? Sana göre iyi, bana göre kötüdür.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TRA_GS, 20 Eylül 2005 16:48 tarihinde demiş ki:
bunların gneçler için felan yapıldığı yok ellerinde olsa herkese çarşaf giydiricekler ama ona güçleri yetmio böle şeyler uyduruolar

+1[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

Ben giymelisiniz veya giymemlisiniz demiyorum. Ama forma insanlar arasındaki bazı farkları kaldırır ve eşitlik sağlar. Ayrıca bu kadar kurallar ile doldurulmuş kıyafet yönetmeliğine dahi yok etek kısatla yok kravat gevşetme ile ihlal oluyorsa bir de sen serbest kıyafetle gelinme durumunda yaşanacakları düşün. Diğer insanlar birbirinden güzel görünmek için abartı kıyafetler ile gelecekler. Ve bir yerden sonra işin boku çıkacak. Dikkatinizi çekeriz siz demedim diğer insanlar dedim çünkü bizler hiçbir zaman hata yapmayan patileriz :).[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

:) kesinlikle haklısın. Forma tabii ki gerekli ama biraz daha gevşek bir yönetmelik olabilir. Ve kızları düzene soksunlar. Onların giymediği kravatımız sarkmış, ve yine onların çok azının giydiği pantolonumuzun üzerinde gömleğimiz durmuş çok mu? Formasal avantajlarını suistimal ediyorlar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

İlkokulumda çarşamba günleri serbest kıyafet günüydü. O günü iple çekerdim ama nedense gene o gün hep sıkıntı olurdu ne giyicem diye daha doğrusu annem ne giydirecek diye çünkü bana kalsa hep aynı kot t-short ile giderdim okula ama annem her hafta farklı giydirirdi beni çünkü insanlar dikkat edermiş kim ne giymiş geçen hafta falan derdi. Ya anne ben öğlen ne yediğini hatırlamayan bir erkek çocuğuyum ne diyon ya diyemiyorduk tabe o zaman.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

Bizden geçti:P Gençliğe hayırlı olsun. Uzun etek iğigir. Çok modern durur kızlarda. Bizde modern ülke olduğumuz için iyidir iyi..

*!Başbakanın allahın dincisi olduğu bi ülkede ne beklenir ki der. Siyasetin yasak oldugunu hatırlayıp çeker gider. Ve intehar eder. =.=*[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

kızların saçlarını tek toplaması da zaten "okul teseddürü" diye adlandırılabilir.
(not: tesettür mü teseddür mü neyse işte)
[edit: yazım yanlışı][signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu

[Bu mesaj shapshal tarafından 20 Eylül 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda toplumun bir kisminda iyi karsilanan bir uygulama .

diz ustunde etek giymeyen arkadaslari olmazsa bazi babalar kizlarina neden diz ustunde etek giymemelerini anlatmak zorunda kalmaz .

bas kapaninca bazilarina basini kapat diye baski oluyorsa etekleri kisaltanlarda etekleri kisalt diye baski yapabilir .

ustelik bunu yaparken 18 yasinin altindalar .

yani 18 yasinin altindakiler aile baskisi yuzunden basini kapatabiliyorsa bazilarida sacma sapan hevesler icin etek boylarini kisaltabiliyorlar .

dinci degilim akpci degilim ama gayet adil bir karar oldugunu dusunuyorum . uygulanmayacagini bildigim halde .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...