Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ab ye bile gireriz ama bu kural uygulamaya geçmez yani okadarda iddialıyım öncedende yasaktı zaten girişde kontrol ederken kızlar hepsi katları açıp etegi uzatırdı sınıfta 25 kız varsa 2 si diz altında etek giyiyodu gerisi hep dizin 4-5 parmak üstünde idi şimdide öyle olucak girişlerde uzun tutarlar ders basladıktan sonra hepsi hoop tuvalete katlarlar belden[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: BabacumMostors, 20 Eylül 2005 02:05 tarihinde demiş ki: hayııır olamaz.. liseli dendiğinde akla gelen kızda kısa etek erkekte de gevşetilmiş gravattır.. Nası bi insansın sen ya.Lise deyince aklına bunlarmı geliyor.Opfff kız kardeşimi takip etmek farz oldu.2-3 elemanı yamultursam kimse uraşmaz herhalde.Şuna bak.Ülke abazan olmuş haberimiz yok.Kardeşimizide rahat rahat okula gönderemiyecekmiyiz lan.:hrr::hrr::hrr:[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Her zaman böyleydi senin haberin yok sanırım. Benim de kız kardeşim liseye giderken hep takip etmeye çalışırdım. Ama nereye kadar takip ediceksin ki? Önemli olan kız kardeşine ve sana verilen aile terbiyesi, ağır başlı bir kız olduktan sonra hiç bir sorun kalmıyor. Kısa etekte giyebilir, sonuçta herşey kız kardeşin de bitiyor. Kimse abaza falan değil yani. Edit: Şahsen lise diyince benim de aklıma onlar geliyor[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 20 Eylül 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Erkek bakma niyetginde ve kız da gösterme niyetinde ise çarşafta giydirsen fayda etmez. Aile terbiyesini düzgün aldı ise için rahat olsun kardeşin, kimseyi dövmene gerek yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 guzel olmus.disiplin.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Cogu okullarda zaten kızlar pantalon giyiyor hepsi giysin tam olsun işte yenı yenı adet cıkartmanın anlamı yok kompke etegı yasakla olsun bitsin..[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kimse iplemez bu yasağı... ama biz daha saçma yasaklar görmedik değil, lisede bir kadın müdür yardımcısı vardı "alev", bir ara merdiven kenarında yürümeyi yasak etmişti kızlara, " ben sizin neden oradan yürüdüğünüzü biliyorum" diyordu (erkeklerin yüzünden yine ezilen biz oluyorduk yani) bir de manyak, bir ara saçların açık olmasını yasak etmişti, okulun giriş kapısında bekleyip milleti geri eve yolluyordu, bir ara da kaşların alınmasını yasak etmişti...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hey allam eğitimi adam edemezler bunlarla uğraşırlar gereksiz insanlar ya[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bizim özgür kızlarımız dinlemez bunu ;)[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 üff hala böyle uyuzluklar sürüyo mu hala bizim okulda tuvalrtler iirençti ayrıca benden beter ingizce konusan hocalar ingilizce matematik anlatırdı am butun bunları halletmek yerine sewgili idaremiz etek boylarıyla ugrasırdı lutfen artık bu sacmalıga bi son werilsin baydıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 dikkat ediyorum da su mynetin haberleri hep bole abuk sabuk.. rehamuhtarla şov haberin netteki versiyonu[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ehueh yazık abi yeni nesile :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben lisedeyken de yasaktı zaten 'kurallara' göre hocalar gördümü anında kıvırılan kısmı cekerlerdi asagıya etegi bi süre sora sıkılır bırakırlardı yaz geldimi kimi tutacan erkekler kıravat ceketi fore etmiş kızlar etekleri kıvırabildigi kadar kıvırmış :D[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben lisedeyken spor ayakkabı bıle yasaktı bır ara.Allahtan basket takımına gırdıkte ellemedıler.Hic unutmam Zoom Flight almıstım mavı boyle yandan fermuarlı falan cancanlı bısı.Okul muduru bu ne lan demıstı.Bende hocam işte antreman falan adam benı cıkardı ıstıklal marsından once.Butun okula reklam etti. Bakın cocuklar boyle ayakkabılar gıymeyın ne bu mavı mavı peh...[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: NeroWarden, 20 Eylül 2005 09:30 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 20 Eylül 2005 02:05 tarihinde demiş ki: hayııır olamaz.. liseli dendiğinde akla gelen kızda kısa etek erkekte de gevşetilmiş gravattır.. Nası bi insansın sen ya.Lise deyince aklına bunlarmı geliyor.Opfff kız kardeşimi takip etmek farz oldu.2-3 elemanı yamultursam kimse uraşmaz herhalde.Şuna bak.Ülke abazan olmuş haberimiz yok.Kardeşimizide rahat rahat okula gönderemiyecekmiyiz lan.:hrr::hrr::hrr: tabii sen okuma devamını gel harala gürele ahkam kes bak ne demişim aynı zamanda baktığımızdan değil ama kısa eteğin var olduğunu bilmek güzel bir şeydi ya. benim saftorik dünyamın güzel estetik bir imgesiydi kısa etek.. İçi geçmiş karpuzu neyleyim içi fesat insana ne diyeyim?[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 BabacumMostors hepimiz biliyoruz içindeki vahşi duyguları o yüzden yapma bize numaraaa. Dök içini rahatla :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 böyle giderse bayanları okula göndermek falanda yasaklanır bikaç senede, o zaman gerek kalmaz kimsenin endişelenmesine heralde[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know That between black and white there is no room for two The scale it might be wide, but there's no need to be blind Between black and white there is no room for two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 olmaz babakare düsturum el vermiyor ;) hücrelerime kadar romantizm işlemiş yapamıyorum ama lisede böyle değildik hoş lisede daha bir atmacaydık.. yok bee ne atmacası gayetde arkadaşlar olarak birbirimizi gaza getirirdik genelde patlamaya en müsait ve en sivilceli arkadaşımızdı kızlara laf atabilme cesareti gösteren. merdiven dibinde sıra olanlarda aynı insnalardı olamadım ben onlardan biri. orta okulda bu yüzden sıkıntı çektim arkadaş bulamadım yaa yaa :-P (ulan harbi acaip adamdım ben ya.. hoş yine acaibim ya salla)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ada_akar - 19.09.2005 23:43 saçmaa yaa kesinlikle çok saçma bi konu.teröristler her gün bizim hayatımızdan bir gün kıvırırken devlet bizim eteğimizin kıvrılmasına karışıyo..nereye gidiyoruz böyle anlamıyorum.herkesin hür iradesi,aklı,fikri var.çekicek olanda kendisi kimseye karışmaya kimsenin hakkı yok[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 eheheh bizim kızlar uzun etek giycek ? inanmam ... bizim okulda bi tane kız bile diz altı etek giymiyor.Nerdeyse beline kadar etek çekenler bile var.Boş laf bunlar...Nihoaohaoh Çeşme Meslek Lisesi rlZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ülkede açlık varken etek yasaklamak gayet mantıklı..(!)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Kardeşim açan razı bakan razı niye böyle bir şey yapma gereği duyuyorlarki?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ohooo o yasaga ne kadar uyulur ki?[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yalandır o. Gerçi eteğin her türlüsü kasıyor bu aralar, rüzgar falan.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: RamsesII, 20 Eylül 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Kardeşim açan razı bakan razı niye böyle bir şey yapma gereği duyuyorlarki? Zaten kimsenin ısrarla anlamamak istediği şeyde bu.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar