Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizüstü Etek Yasaklandı

Moncain

Öne çıkan mesajlar

Ya bence kıyafetin disiplini sağladığı yok. Formasını adam gibi giyen adamlar olay çıkartıp, hocaları çöpe atarken, "rahat" giyinenler gayet saygılı oluyor. Hem öğretmene hem de arkadaşlarına. Ayrıca askerde disiplin zorla veriliyor. Yoksa ceza yiyosun. Zorla güzellik olmaz kardeşim. Ve bi insan sırf öğretmen oldu ya da komutan oldu diye saygıyı hak etmez. Büyük yerlerde bir sürü saygı hak etmeyen insan dolaşıyor.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 21 Eylül 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ama 100-150 milyona butun sene giyecegin kiyafeti alirken, zengin kesimin 150 milyona sadece ayakkabi aldigi oluyor. Kaldi ki serbest kiyafet oldugunda uniforma gibi butun sene ayni seyi giymiyorsunuz haliyle, 3-5 kiyafet ve biraz kombinasyonlari gerekiyor en az.

Disiplin saglar dedigim zaten insanlari efendi tutmasi degil, okula gelirken belli bir disipline girmek zorunda olmasi. Yoksa esege altin semer de vursan esektir evet.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaero, 20 Eylül 2005 15:16 tarihinde demiş ki:

Utanıyorum valla Allah'a çok şükür kız kardeşim falan liseyi bitireli çok oldu. Adamlar neler yapar olmuşlar. Geçen okul başladığında Kadıköy Anadolu Lisesinde bi işim vardı gittim oha dedim burası nere. Hani Fast and Furious'ta Japon kızlar minnacık mini etekli kızlar onları bile geçmişler. Kapıda uyuşturucu satıcıları zaten idare gidene kadar bakıyorum bazıları ucuo havalarda. Çocukların dediğine göre kızlar sürekli tuvalette çocuk düşürüyolarmış. Sürekli tuvaletler tıkanıyormuş. Bilemiyorum bence biraz doğru yapmışlar gibime geldi. Dizüstüne bişey denmiyordu bizim zamanımızda ama sen işin bokunu çıkartırsan ondanda mahrum kalırsın.

ne denilebilir ki böyle bir mesaja

abartmayalım lütfen[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Samimi konuşuyorum, ben böyle yok gömleğin içerde olsuna fln gelemem. Zorla formayı giydiriyosun, bizi tek tip yapıyosun. Ondan sonra bir de aşırı düzen bekliosun. Beyinlerimize doldurdukları bir yığın gereksiz bilgi de eşantiyon.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 21 Eylül 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
Evet ama 100-150 milyona butun sene giyecegin kiyafeti alirken, zengin kesimin 150 milyona sadece ayakkabi aldigi oluyor. Kaldi ki serbest kiyafet oldugunda uniforma gibi butun sene ayni seyi giymiyorsunuz haliyle, 3-5 kiyafet ve biraz kombinasyonlari gerekiyor en az.

Disiplin saglar dedigim zaten insanlari efendi tutmasi degil, okula gelirken belli bir disipline girmek zorunda olmasi. Yoksa esege altin semer de vursan esektir evet.

tamamda illa kaliteli şeyler giymek zorundada değil

üsrtünde üniformada olsa şopar gibi gelenler var[signature][hline]O şimdi Google...
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bende egcen lısenın cıvarında dolasan uzaylılar gordum bole yeşil yeşil hep onların basının altından cıkıyor

heh bıde masonlar gırmıs lıselere onalr bozuyor genclıgımızı bunanrın hepsı mason oyunu hatta ve hatta yesıl uzaylıalrla amsonlar ısbırlıgı ıcınde KAL da duzen tuvaletlerı tıkıyan cocukları bırlestırıp tek bır yasam formu halıne getırıyorlar
hatta 5-6 tane zebanı gordum kal ın gırısınde ruhunu satana 3 dılek hakkı verıyorlardı bole etrafta ruhunu satmış hebele hubele gezen tıpler vardı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ya şöyle bir internet sitesi açıp,kılık kıyafet yönetmeliğinin esnetilmesi için online imza kampanyası başlatsak. Sonra da MEBye yollasak. Belki başarırız. Bence baya bi imza toplanır.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 30 Eylül 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
we dont need no educatıon.

Öyle mi dersin?
edik: soru işareti[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..

[Bu mesaj Kojiroh tarafından 30 Eylül 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Okul hakkında hiç bir gerçek bilgisi olmayanlar yazıyor öyle şeyleri. Hiç bir okulda böyle bir olayın yaşanabileceğini sanmıyorum. Ne yani teneffüslerde kızlar tuvalete inip karınlarına mı vuruyolar bebek düşsün diye? Pehh, güldürmeyin beni :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Tey Tey Daha neler bizim kizlari yildiramazlar.. :)[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...