Sensible Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaşlar ben buraya üye olamadım bir türlü? 1 Haftadır "hesabınız başvuru aşamasında" diyor. Ne mail geldi ne birşey...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 2 aydır bekliyorum :)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Site çok güzel ama bu sistem aptalca olmuş biraz.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 abi 5 dkda üye oldum ben ne iş. zaten 80630 dada bi kaç hafta beklersin demişlerdi vakti evvelinde ordada 5 dk da almışlardı. herhalde tam adminlerin kontrol zamanında atıyorum mesajları. şans işte[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Hop Hop Yukarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 caglarozdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 http://www.fotokritik.com/jacabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 muratcım çok güzel fotoğrafların gerçekten seviyorum seni biliyorsun ama şu çikolata yiyen kızı ne zaman görsem çikolata dan tiksiniyorum cidden :) kaldır ya onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 eet fotografları iyidir muratın :).ama neden cekim yapmıyorsun su aralar? (ben de yapmıyorum ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Ya jacabo ben sana mesaj felan gondermedim mi? Şimdi dalgınlığıma geldi de linke bastım. Diyorum ben bu fotograflaı biliyorum. Sonra aklıma geldi sen mesaj gondermiştin pepelekten misin diye de Ben sana cevap yazdım diye hatırlıyorum ama bulamadım. Yaa yazmadıysam kusura bakma yaş şlerledi unutkanlık başladı yapmadığım şeyleri yaptım diye hatırlıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 yazmadin =) cik cik kinadim simdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar