ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Fotokritik üyesi yok mu aramızda. Çok güzel fotograflar var sitede bunları cekenlerden paticik olan var mı? Fotokritik üyeleri atsın buraya adreslerini de bir bakalım. Sırf devianart ile yürümez bu işler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 urza.fotokritik.com www.fotofanclub.com sufi var mesela fotokritikte.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben de adresimi yazayım da konu UP! olsun. Anladığım kadarıyla Paticik camiası Devian takılıyor sadece. ghaldszar.fotokritik.com [Bu mesaj ghaldszar tarafından 11 Ağustos 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 http://superbey.fotokritik.com[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 fotokritik'teki sufi ben değilim, orada çok geç kalmışım. fotofanclub'taki sufi benim :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Vay torunuma Horace' ye bak. Zaten sen de olmasaydın Fotokritikte bilmem ne yapardım. Paticik camiası pek fotokritik ile ilgilenmese de Alan yöneticimiz de FotoKritikçi olmasa olmazdı. Hemen girdim baktım fotolarına tabii. Çizimlerini biliyordum ama digital fotograf ile ugrastıgını bilmiyodum valla. Gerçekten görülmesi gereken hoş şeyler çıkarmıssın. Benc favoritese eklenmesi gereken bir adres Horacenin FotoKritik adresi. Eeee şimdi bu kadar başarılı fotolar çıkarttığına göre herhalde arada bir resimlere youm yapmadan geçmezsin bilmiyorum. Puan önemli değil ama arada hatalarımı ve nasıl düzlteceğimi söyleyen kritikler yaparsan çok iyi olur. Henüz çook başındayım bu olayın ve her türlü yardıma açıkcası ihtiyacım var. Daha çok siyah-Beyaz analog çekiyorum ona göre bir iki yorum çiziktiriverirsin di mi torunum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 eve gidip hemen üye olcam. deviant arta kılım, hep olumlu eleştiriler yapıyorlar. en dandik fotoğrafıma bile "oh very nice oh good" yazmışlar... :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Horace o fotolar nedir ole ya :)[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kötü mü?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 zaugnakhaldun.fotokritik.com ancak yeni üye oldum daha, 5-6 fotografım var, eklicem yakın zaman içinde[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 aa. hangisi link koysana fotoğrafa..[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 puppy yi tanıyorum zaten. :) sadece fotokritikten tabi şahsen diil. bu arada ne şeker şeymişsin sen :)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 pray hoşmuş baya. ya sanki o fotoğrafa önceden bakmış gibiyim başka bi yerde.hmm garip...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 beybin beyaz isimli fotodaki yüz seninmi ? çok begendim o fotografı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bostancı'da oturuyosun di mi ? o zaman msn'den yollamıştın. :B diğer fotolara da bakayım bir.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hadi hayırlısı, siteyle yeni tanıştım hemen bi kayıt oldum tabi henüz bomboş tek bir resimim var :) budur![signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 niye itici geliyor bu portre agırlıklı fotograflar bana :?[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 neden kapuska sevmiyorum ben?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ehue geyiğe sarmış direk...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 fotograflarin edit ve cekim acilari birazda olsun mehmet turgutu animsatiyor.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hmm cok benziyor ama cekimleri. ne biliim cok ic acici gelmedi kopyasi demiimde cok benziyor bence biraz kendini yansitsin....[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hmm.. ya ben sözümü esirgeyemeyeceğim.. beybin yakmışsın ortalığı[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu arada hiç sevemedim stüdyo fotoğrafçılığını.. doğal güzellik orada cirit atar ama yakalayamazsın illaki ışık oyunları ve makyaj vardır.. tamam kabul ben doğal resimlerin adamıyım.. resmini çekeceğim kişiden poz istemem onun farketmediği bir anda kendi pozumu yakalarım[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: BabacumMostors, 16 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki: bu arada hiç sevemedim stüdyo fotoğrafçılığını.. doğal güzellik orada cirit atar ama yakalayamazsın illaki ışık oyunları ve makyaj vardır.. tamam kabul ben doğal resimlerin adamıyım.. resmini çekeceğim kişiden poz istemem onun farketmediği bir anda kendi pozumu yakalarım cok mantikli bir yaklasim bence... ozentilik olsun diye degil ama ARA USTA da ayni yontemle ceker.... ama illa studyo yada isik oyunu diorsanda basit yontemlerle kimsenin cekemedigini ceker.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 işte bu farklılığın güzel bir şey olduğunun göstergesidir. iyi ki herkes ara güler değil.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar