Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laf Ağızdan Bi kere Çıkar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ali Sami Yen'de ''Yönetim İstifa'' ve "Büyük Başkan El Salla" tezahüratlarıyla biten maçta, Norveç Ligi'nde küme düşmeme mücadelesi veren Trömsö(!) takımıyla 1-1 berabere kalarak elenen GS memleketi terkediyor. G.S Asbaşkanı Turgay Kıran, bu maçtan önce verdiği beyanatta, ;Tromsö;ya elenirsek dünyaya rezil oluruz. O zaman Türkiyeyi terketmeliyiz. UEFA Kupasını kazanmış bir takımın, adı sanı duyulmamış Norveç temsilcisine elenmesi büyük bir rezillik olur. Ali Sami Yen de fark atıp, yolumuza devam edeceğizdemişti.

Turgay Kıran'ın Hürriyet Gazetesindeki açıklamasını okumak için tıklayın

Kaynak[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

[Bu mesaj Cintonik tarafından 30 Eylül 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Super yaa bundan cıkarılacak sonuc buyuk konusmayacaksın hıc bır zaman.Ne yapacak bundan sonra asbaskan onu merak edıyom ben.Nası kıvıracak acaba :D yada kıvırabılecekmı??
Mesaj tarihi:
ailecek severek izliyoruz biz Gs li yoneticileri zaten.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Buyutulcek bir olay degil
Ama burdan cıkarılcak sonuc buyuk konusmamak gerek ve acemice hareketler yapmamak gerek..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
said:
LoWNeR, 30 Eylül 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
fb tarıhının basına gelmıs en ıı yonetım bunlar...

Evet Galatasaray avrupadan elenince Fenerbahçe puan kazandı[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Mesaj tarihi:
Keşke aynı hassasiyeti galatasaray hiçbir türk takımının yapamadığı Uefa kupasını kazandığındada gösterilseydi.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
  • Yeni Oluştur...