Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ali Sami Yen'de ''Yönetim İstifa'' ve "Büyük Başkan El Salla" tezahüratlarıyla biten maçta, Norveç Ligi'nde küme düşmeme mücadelesi veren Trömsö(!) takımıyla 1-1 berabere kalarak elenen GS memleketi terkediyor. G.S Asbaşkanı Turgay Kıran, bu maçtan önce verdiği beyanatta, ;Tromsö;ya elenirsek dünyaya rezil oluruz. O zaman Türkiyeyi terketmeliyiz. UEFA Kupasını kazanmış bir takımın, adı sanı duyulmamış Norveç temsilcisine elenmesi büyük bir rezillik olur. Ali Sami Yen de fark atıp, yolumuza devam edeceğizdemişti.Turgay Kıran'ın Hürriyet Gazetesindeki açıklamasını okumak için tıklayınKaynak[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.[Bu mesaj Cintonik tarafından 30 Eylül 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ha hatta yonetıcılerıde vatan haını ılan edelım.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Super yaa bundan cıkarılacak sonuc buyuk konusmayacaksın hıc bır zaman.Ne yapacak bundan sonra asbaskan onu merak edıyom ben.Nası kıvıracak acaba :D yada kıvırabılecekmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ailecek severek izliyoruz biz Gs li yoneticileri zaten.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya bu soruyu gs özel de sordum biliyorsan orada cevaplasana[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Buyutulcek bir olay degil Ama burdan cıkarılcak sonuc buyuk konusmamak gerek ve acemice hareketler yapmamak gerek..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Avrupa fatihleri[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 fb tarıhının basına gelmıs en ıı yonetım bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: LoWNeR, 30 Eylül 2005 13:32 tarihinde demiş ki: fb tarıhının basına gelmıs en ıı yonetım bunlar... Evet Galatasaray avrupadan elenince Fenerbahçe puan kazandı[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Keşke aynı hassasiyeti galatasaray hiçbir türk takımının yapamadığı Uefa kupasını kazandığındada gösterilseydi.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar