Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

össyi kazanmiycam

duende

Öne çıkan mesajlar

said:
Rewendor, 28 Eylül 2005 12:11 tarihinde demiş ki:
Daha çok erken zaten. Ben 2003'te sadece son 3 ay iyice kendimi kasarak (tamam öncesinde de çalışıyodum da aradaki fark kıyaslanamaz bile...) ODTÜ - Makina Müh.'e girdim.

sıstem değiştı farkında dııılsın galıba!!!
artık son aylarda olcak bişi değil
yanlış bılbılendırmeyelım
Sosyal ağlarda paylaş

dün soz verdiğim gibi direk gidip 1 bioloji testi çözüp yattım:-)
ama nasıl çalışacağıma sanırım karar verdim burda okuduklarım ve hocalarla konuştuktan sonra sizede tavsiyem budur
1-oturup 1000soru cozcegime konu ogrenip 3tane fln test cozucem
2-kendimi kasmıycam
3-hergün bi konuyukitaptan ogrencem programıda bugun yapıyorum hepinize yardımlarınız ve ozveriniz için tesekkur ederim denemelerde kac puan aldıgımı ve calısmaların nasl gittigini bildiririm artık
hade ii çalışmalar
ps:hem benim testlerimin bana sizden fazla faydası var
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CIRKINKRAL, 28 Eylül 2005 13:40 tarihinde demiş ki:
ya ben öss de konuları yetiştiremedim iyi mi? ark lar 150 falan alıyor ben se 191 ne kadar iyi değil mi? sona düzelttik ama geç kaldık ya

ya mesajı yeni okudum da arklar 150 değil 250 kimisi 260 kimisi 255 ama 250 den aşağı düşen olmuyordu. hatta arasıra 267 263 271 bile alan oluyordu. sene başı gerisini siz düşünün. adamlar lise 1 i bitirdiğinde tahmin ediyorum ki 235 falan almaya başlamışlardır. adamların hayatı test kitaplarıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence hiç kendini yorma bu konularla çok erken şu an bununla uğraşıyorsan son 2 ay ne yapıcaksın bilmem Örneğin ben bütün lise hayatım boyunca 1 kez bile adam gibi test çözmedim ama son 1 ay artık dedim azcık çözeyim ve birazda olsun çözdüm sonuç çok iyi bir yer olmasa yine bir yeri kazandım şu an Ktü de okuyorum ama baya bi zorlanıyorum bence sen üni kazanamıyacam değildi gideceğim yerde nası yaşıyacam diye düşün...[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 28 Eylül 2005 12:22 tarihinde demiş ki:
sıstem değiştı farkında dııılsın galıba!!!
artık son aylarda olcak bişi değil
yanlış bılbılendırmeyelım

Sistem değişti dediğiniz zaten eskisinden daha iyi oldu. Eskiden saçma sapan konu öğretmeden sırf test çözdüren fen liseleri avantajlıydı. Şimdi adam gibi konu öğreten okullar avantajlı oldu. Son aylarda yine olacak bir şey, pek bir şey değiştirmiyor bu konu. Zaten sistem dediğin sadece yeni konu eklendi birkaç tane, yani gerçek sistem, mantık olduğu gibi duruyo. Pek bir fark olmaz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...