Famy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Rewendor, 28 Eylül 2005 12:11 tarihinde demiş ki: Daha çok erken zaten. Ben 2003'te sadece son 3 ay iyice kendimi kasarak (tamam öncesinde de çalışıyodum da aradaki fark kıyaslanamaz bile...) ODTÜ - Makina Müh.'e girdim. sıstem değiştı farkında dııılsın galıba!!! artık son aylarda olcak bişi değil yanlış bılbılendırmeyelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 dün soz verdiğim gibi direk gidip 1 bioloji testi çözüp yattım:-) ama nasıl çalışacağıma sanırım karar verdim burda okuduklarım ve hocalarla konuştuktan sonra sizede tavsiyem budur 1-oturup 1000soru cozcegime konu ogrenip 3tane fln test cozucem 2-kendimi kasmıycam 3-hergün bi konuyukitaptan ogrencem programıda bugun yapıyorum hepinize yardımlarınız ve ozveriniz için tesekkur ederim denemelerde kac puan aldıgımı ve calısmaların nasl gittigini bildiririm artık hade ii çalışmalar ps:hem benim testlerimin bana sizden fazla faydası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya ben öss de konuları yetiştiremedim iyi mi? ark lar 150 falan alıyor ben se 191 ne kadar iyi değil mi? sona düzelttik ama geç kaldık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sen fazla almiyosun arklarin cok dusuk aliyo:-) bu arada hakliymissiniz dersanede çalismak daha iiymis aklimda bilgisayar vs. olmuyo[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: CIRKINKRAL, 28 Eylül 2005 13:40 tarihinde demiş ki: ya ben öss de konuları yetiştiremedim iyi mi? ark lar 150 falan alıyor ben se 191 ne kadar iyi değil mi? sona düzelttik ama geç kaldık ya ya mesajı yeni okudum da arklar 150 değil 250 kimisi 260 kimisi 255 ama 250 den aşağı düşen olmuyordu. hatta arasıra 267 263 271 bile alan oluyordu. sene başı gerisini siz düşünün. adamlar lise 1 i bitirdiğinde tahmin ediyorum ki 235 falan almaya başlamışlardır. adamların hayatı test kitaplarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 benide odunla dövün benimde çalışmam lasım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 *!odunla dover*[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bence cirkinkralin arklarini odunla dovelim[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Allah yardımıcımız olsun.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Linu, 28 Eylül 2005 20:06 tarihinde demiş ki: benide odunla dövün benimde çalışmam lasım :-) Merak etme ablana söylerim o halleder o işi :) ama çok meraklıysan bende zevkle yaparım :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 senin çalışmanıda bilioz asıl seni çalıştırmak için odunla dövmek gerekio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kazanamiycam denen insandan kazanmasını beklememek saçmalıktır...[signature][hline]:utaniem: Show me the bathroom floor..:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki: kazanamiycam denen insandan kazanmasını beklememek saçmalıktır... beklememek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 beklemek olacak fazla hece =)[signature][hline]:utaniem: Show me the bathroom floor..:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: duende, 28 Eylül 2005 21:00 tarihinde demiş ki: bence cirkinkralin arklarini odunla dovelim beni dövseydiniz ama geç kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bence hiç kendini yorma bu konularla çok erken şu an bununla uğraşıyorsan son 2 ay ne yapıcaksın bilmem Örneğin ben bütün lise hayatım boyunca 1 kez bile adam gibi test çözmedim ama son 1 ay artık dedim azcık çözeyim ve birazda olsun çözdüm sonuç çok iyi bir yer olmasa yine bir yeri kazandım şu an Ktü de okuyorum ama baya bi zorlanıyorum bence sen üni kazanamıyacam değildi gideceğim yerde nası yaşıyacam diye düşün...[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ders çalışmadan önce meditasyon falan yap konsantrasyonun artar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Famy, 28 Eylül 2005 12:22 tarihinde demiş ki: sıstem değiştı farkında dııılsın galıba!!! artık son aylarda olcak bişi değil yanlış bılbılendırmeyelım Sistem değişti dediğiniz zaten eskisinden daha iyi oldu. Eskiden saçma sapan konu öğretmeden sırf test çözdüren fen liseleri avantajlıydı. Şimdi adam gibi konu öğreten okullar avantajlı oldu. Son aylarda yine olacak bir şey, pek bir şey değiştirmiyor bu konu. Zaten sistem dediğin sadece yeni konu eklendi birkaç tane, yani gerçek sistem, mantık olduğu gibi duruyo. Pek bir fark olmaz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 pişt duende! hacı netler ne civar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya burada herkes sana çalışman ve yapman gerekenleri anlatıyor. sen ise kazanmıycan diosun. yazdığında harf hatası mı var. yoksa bu kadar millet sana boşboş öğüt mü veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 biz kazandık da ne oldu bea[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yetenek yap kendine sınavı salla ben öle yaptım da[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar