lahoya Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Dün akşam barca maçının arasında spor haberlerinde bjk yönetiminin yeni bir teknik direktör arayışına girdiğini duydum bu nasıl bir yönetim ya lig başlayalı kaç hafta oldu yeni kadro yeni oyuncular bence biraz ayıp yapıyorlar Rıza Hocaya Bi GS'lı dahi olsam bir türk teknik direktörü varken yabancı asla diyorum mesala trabzon şu anda alabileçekleri 2,3 tane türk olmasına rağmen alman bir teknik adam getireceklermiŞ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bence beşiktaş gerekeni yapıyor. sen ard arda anadolu takımında 4 5 maç kaybetsen bukadar büyütülmez ama senin başarısızlığa sürüklediğin takım BJK. şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyken şimdi şampiyon olması imkansız. beşiktaş yönetimi sonuna kadar haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Yabancıyla temelini attığınız takımın yerliyle devam ettirilmesi kanısındayım. Rıza sonra gelse daha iyi olurdu.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bence en başta bjk nın başarısı önemli yok rıza hoca darılacakmış ,gücenecekmiş yok öyle sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 teknik direktorun turku yabancisi olmaz basarilisi ya da basarisizi olur . basarili turk teknik direktorler ortaya cikarabilmenin yolu buyuk takimlarin basina turk getirmek degildir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bir duyum aldım.. Duyun da inanmayın ama.. PaulLeGuen[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: SbNN, 28 Eylül 2005 18:14 tarihinde demiş ki: Bir duyum aldım.. Duyun da inanmayın ama.. PaulLeGuen Yalan olur[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 şahsen kimin geldiğiyle ilgilenmiyorum. çünkü fenerbahçeliyim. ama bu konuya neden yazı yazıyorum? çünkü rıza'ya ayıp ediliyor. gerçekten.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 rıza bize ayıp etmeden istifa etmesi lazım onuda malmö maçından sonra zaten yapacak yensede yenilsede[signature][hline]**BéY@Z P@T!** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paul Le Guen Bu adam gelir mi ki bjk ye? tüpçü başkanımız paraları basarsa neden olmasın :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Le Guen'in adı sezon başında Fenerbahçe ile de anılmıştı. Sanırım bizim basının bildiği ender teknik direktörlerden biri olduğu için hababam debabam onu yazıyorlar. Ama gelebilir tabi ki gelmemesini gerektirecek bir durum yok.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 gecen sene del bosque vardi, bu sene riza, iki iyi td ama ayni gidisat. hatayi takimda aramak lazim bence. Kleberson, i.akin falan bunlar super futbolcular ama bi o kadarda performansi dusurenler var.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 rıza malmö ye elenseler bile istifa etmeyeceğini açıklamış belki de hala bi umut ışığı var içinde...[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Mantar, 29 Eylül 2005 00:25 tarihinde demiş ki: şahsen kimin geldiğiyle ilgilenmiyorum. çünkü fenerbahçeliyim. ama bu konuya neden yazı yazıyorum? çünkü rıza'ya ayıp ediliyor. gerçekten. FBliden bunu duymak ilginç. O pankart hala aklımda da. Tüm FBlilerin bir olmadığının ispatıdır Mantar.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ne tüm fenerliler birdir ne tüm beşiktaşlılar ne de tüm galatasaraylılar. o pankart ayıptır. o konu hakkında uzunca görüşümü yazarak eski mevzuları canlandırmak istemiyorum o yüzden 'ayıptır' demekle yetiniyorum.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: thug_life, 29 Eylül 2005 01:09 tarihinde demiş ki: rıza bize ayıp etmeden istifa etmesi lazım onuda malmö maçından sonra zaten yapacak yensede yenilsede atış serbest[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Rıza hoca Beşiktaş'a gönül vermiş bir hocadır bence sonuna kadar gidilmelidir.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Rızaya Büyük Ayıp Diye bir şey yok bence. Önemli olan Beşiktaş. Daha iyi olacaksa herşeyi yapmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
covert Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bence rızadan önce yönetimin istifa etmesi lazım... bu yönetimle ancak bu kadar.[signature][hline]Birgün herkez BEŞİKTAŞLI olmasın, bırakın o ayrıcalık BİZE kalsın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Rıza dün msndeydi. Malmö dönüşü vericekmiş istifayı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ahahahaa komik şey seni[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Tamam Rıza Hoca iyi,yürekli,BEŞİKTAŞLI bir insan ama duygusallık da biyere kadar... Bence Rıza üzülerek söylüyorum ama Kleberson,Ailton gibi futbolculara biraz hafif kalıyor ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: thug_life, 29 Eylül 2005 01:09 tarihinde demiş ki: rıza bize ayıp etmeden istifa etmesi lazım onuda malmö maçından sonra zaten yapacak yensede yenilsede pardon siz? Taniyamadimda[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Beşiktaş taraftarının düşüncesi nedir ? a-Rıza hoca sonuçlar ne olursa olsun kalmalı 16% [ 136 ] b-Rıza hoca Malmö'ye elenirsek gitmeli 3% [ 31 ] c-Kariyer sahibi yabancı antrenör getirilmeli 10% [ 82 ] d-Yerli antrenör getirilmeli 0% [ 4 ] e-Yönetim gitmeli 14% [ 121 ] f-Rıza hoca kalmalı + Sinan Engin gelmeli 36% [ 296 ] g-Sorumsuzca davranan futbolcular cezalandırılmalı 17% [ 145 ] bu anket forzabesıktas adlı forumda yapılmıstır.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar