Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rıza'ya Büyük Ayıp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün akşam barca maçının arasında spor haberlerinde bjk yönetiminin yeni bir teknik direktör arayışına girdiğini duydum bu nasıl bir yönetim ya lig başlayalı kaç hafta oldu yeni kadro yeni oyuncular bence biraz ayıp yapıyorlar Rıza Hocaya Bi GS'lı dahi olsam bir türk teknik direktörü varken yabancı asla diyorum mesala trabzon şu anda alabileçekleri 2,3 tane türk olmasına rağmen alman bir teknik adam getireceklermiŞ....
Mesaj tarihi:
bence beşiktaş gerekeni yapıyor. sen ard arda anadolu takımında 4 5 maç kaybetsen bukadar büyütülmez ama senin başarısızlığa sürüklediğin takım BJK. şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyken şimdi şampiyon olması imkansız. beşiktaş yönetimi sonuna kadar haklı
Mesaj tarihi:
Yabancıyla temelini attığınız takımın yerliyle devam ettirilmesi kanısındayım.

Rıza sonra gelse daha iyi olurdu.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
teknik direktorun turku yabancisi olmaz basarilisi ya da basarisizi olur .

basarili turk teknik direktorler ortaya cikarabilmenin yolu buyuk takimlarin basina turk getirmek degildir .
Mesaj tarihi:
said:
SbNN, 28 Eylül 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
Bir duyum aldım.. Duyun da inanmayın ama..

PaulLeGuen
Yalan olur[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Mesaj tarihi:
şahsen kimin geldiğiyle ilgilenmiyorum. çünkü fenerbahçeliyim. ama bu konuya neden yazı yazıyorum? çünkü rıza'ya ayıp ediliyor. gerçekten.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
Paul Le Guen

Bu adam gelir mi ki bjk ye? tüpçü başkanımız paraları basarsa neden olmasın :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
Le Guen'in adı sezon başında Fenerbahçe ile de anılmıştı. Sanırım bizim basının bildiği ender teknik direktörlerden biri olduğu için hababam debabam onu yazıyorlar.

Ama gelebilir tabi ki gelmemesini gerektirecek bir durum yok.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
gecen sene del bosque vardi, bu sene riza, iki iyi td ama ayni gidisat.

hatayi takimda aramak lazim bence. Kleberson, i.akin falan bunlar super futbolcular ama bi o kadarda performansi dusurenler var.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Mesaj tarihi:
rıza malmö ye elenseler bile istifa etmeyeceğini açıklamış belki de hala bi umut ışığı var içinde...[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 29 Eylül 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
şahsen kimin geldiğiyle ilgilenmiyorum. çünkü fenerbahçeliyim. ama bu konuya neden yazı yazıyorum? çünkü rıza'ya ayıp ediliyor. gerçekten.

FBliden bunu duymak ilginç. O pankart hala aklımda da.
Tüm FBlilerin bir olmadığının ispatıdır Mantar.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
ne tüm fenerliler birdir ne tüm beşiktaşlılar ne de tüm galatasaraylılar.

o pankart ayıptır. o konu hakkında uzunca görüşümü yazarak eski mevzuları canlandırmak istemiyorum o yüzden 'ayıptır' demekle yetiniyorum.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
said:
thug_life, 29 Eylül 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
rıza bize ayıp etmeden istifa etmesi lazım onuda malmö maçından sonra zaten yapacak yensede yenilsede

atış serbest[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
Rıza hoca Beşiktaş'a gönül vermiş bir hocadır bence sonuna kadar gidilmelidir.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
bence rızadan önce yönetimin istifa etmesi lazım... bu yönetimle ancak bu kadar.[signature][hline]Birgün herkez BEŞİKTAŞLI olmasın, bırakın o ayrıcalık BİZE kalsın!!!
Mesaj tarihi:
Tamam Rıza Hoca iyi,yürekli,BEŞİKTAŞLI bir insan ama duygusallık da biyere kadar...

Bence Rıza üzülerek söylüyorum ama Kleberson,Ailton gibi futbolculara biraz hafif kalıyor ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ...
Mesaj tarihi:
said:
thug_life, 29 Eylül 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
rıza bize ayıp etmeden istifa etmesi lazım onuda malmö maçından sonra zaten yapacak yensede yenilsede

pardon siz?
Taniyamadimda[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Mesaj tarihi:
Beşiktaş taraftarının düşüncesi nedir ?
a-Rıza hoca sonuçlar ne olursa olsun kalmalı
16% [ 136 ]
b-Rıza hoca Malmö'ye elenirsek gitmeli
3% [ 31 ]
c-Kariyer sahibi yabancı antrenör getirilmeli
10% [ 82 ]
d-Yerli antrenör getirilmeli
0% [ 4 ]
e-Yönetim gitmeli
14% [ 121 ]
f-Rıza hoca kalmalı + Sinan Engin gelmeli
36% [ 296 ]
g-Sorumsuzca davranan futbolcular cezalandırılmalı
17% [ 145 ]

bu anket forzabesıktas adlı forumda yapılmıstır.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız.
Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
  • Yeni Oluştur...