Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rıza'ya Büyük Ayıp

lahoya

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam barca maçının arasında spor haberlerinde bjk yönetiminin yeni bir teknik direktör arayışına girdiğini duydum bu nasıl bir yönetim ya lig başlayalı kaç hafta oldu yeni kadro yeni oyuncular bence biraz ayıp yapıyorlar Rıza Hocaya Bi GS'lı dahi olsam bir türk teknik direktörü varken yabancı asla diyorum mesala trabzon şu anda alabileçekleri 2,3 tane türk olmasına rağmen alman bir teknik adam getireceklermiŞ....
Sosyal ağlarda paylaş

bence beşiktaş gerekeni yapıyor. sen ard arda anadolu takımında 4 5 maç kaybetsen bukadar büyütülmez ama senin başarısızlığa sürüklediğin takım BJK. şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyken şimdi şampiyon olması imkansız. beşiktaş yönetimi sonuna kadar haklı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 29 Eylül 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
şahsen kimin geldiğiyle ilgilenmiyorum. çünkü fenerbahçeliyim. ama bu konuya neden yazı yazıyorum? çünkü rıza'ya ayıp ediliyor. gerçekten.

FBliden bunu duymak ilginç. O pankart hala aklımda da.
Tüm FBlilerin bir olmadığının ispatıdır Mantar.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

ne tüm fenerliler birdir ne tüm beşiktaşlılar ne de tüm galatasaraylılar.

o pankart ayıptır. o konu hakkında uzunca görüşümü yazarak eski mevzuları canlandırmak istemiyorum o yüzden 'ayıptır' demekle yetiniyorum.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş taraftarının düşüncesi nedir ?
a-Rıza hoca sonuçlar ne olursa olsun kalmalı
16% [ 136 ]
b-Rıza hoca Malmö'ye elenirsek gitmeli
3% [ 31 ]
c-Kariyer sahibi yabancı antrenör getirilmeli
10% [ 82 ]
d-Yerli antrenör getirilmeli
0% [ 4 ]
e-Yönetim gitmeli
14% [ 121 ]
f-Rıza hoca kalmalı + Sinan Engin gelmeli
36% [ 296 ]
g-Sorumsuzca davranan futbolcular cezalandırılmalı
17% [ 145 ]

bu anket forzabesıktas adlı forumda yapılmıstır.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız.
Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...