Dela Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 camiilerin altlarinin cesitli tuccarlara depo olarak kiralandigini biliyor muydunuz?[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 odama camiş istiyorum kadir amca duy sesimi![signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hey allam ya bu gerçekse ve yapmaya çalışırlarsa topluca bi ayaklanmak gerek ya bıktım ulan bu adamlardan defolun gidin yaa[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 şaşırdım ya görünce 5 apartman yanımız göztepe parkı. buralarda 1-2 tane cami var ve zaten muhit uygun değil böyle bişeye. akp'nin niyeti de belliydi zaten. resmiyete döküyolar. sen git güzelim parkı cami yap[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 adamlar bide utanmadan halkımızın talebine göre buraya cami yapıcaz diyor[signature][hline]İktidar dalkavukluktan hazzetmeye başladığı zaman, şeref daima ayaklar altında ezilmiştir. [Bu mesaj nba tarafından 21 Eylül 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 halkının talebine kafam girsin. yeter her taraf cami be... OKUL AÇIN şerefsizler OKUL... imam hatip değil, okul açın... Üniversite açın ,lise açın,ilkokul açın... ama nerde işlerine gelmez ki? Bu kadar gerizekalıyı nasıl kandırıp oy toplayacaklar sonra? Nasıl kazıklayacaklar , hortumlayacaklar. Aydın insan işlerine gelmez...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ne camisi be skate park yapsınlar delirtmesinler adamı[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yakında okul bahçesine de mini cami yaparlar. Yeşillik var ya, illa ki.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 zaten ne halt yemeye kalksalar tepki gelince, halktan bize böle bi talep geldi diyip işin içinden cıkıolar. hangi halktan bahsediolarsa artık..artık bunların yaptıgı yobazlıktan öteye geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Onların halkı cahil, gerzek halktan oluşuyor genelde. Ama zeki ve eğitimli olup onların halkından olanlar da var tek tük.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 cidden yeter artık ya. okul yapın, yol yapın, kültür merkezi falan yapın biraz da be.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Öehh... Yeteri kadar cami var zaten... Cami açıcağınıza okul açın lise açın okuma-yazma kursları açın da 70 milyonun diğer yarısı da yatıp kalkmaktan başka işlere de yarasın...Bu ülkenin camiden imam-hatipten önce eğitime ihtiyacı var!!! Ama embesil yetiştirecek okullara değil gerçek okullar lazım... Tabii ki işlerine gelmiyo bu şeref yoksunu şahsiyetlerin. Adamları salıyolar koyun gibi, yatıp yatıp kalkıyolar, hükümet te asıl işi olan "yürütme" yi büyük bir rahatlıkla yapıyo... Tabii ki yasaları değil devletin hazinesini yürütüyolar, ancak bunlar detay tabiiki...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Önce okul eteği topiği, şimdi de bu topic.. Çok fena küfrediyorum şu an.. (göztepede oturuoyrum)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 her aileye bir camii kapmanyası[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ya Tahran lisesinin yanına açıcaklarmış direk. Gül bahçesinin yerine yani. Camdan bakınca cami görmek istemiyorum. Kimsede istemiyor burda. Ne talebi ya. Ulan camiye ne gerek var. İki adım ilerde Selamiçeşme Cami'si var. Bunlar çok olmaya başladı ya.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 inanmıyorum ya o gül bahçesinin yerine mi hem de. hangi talep ulan hangi talep cadde üzerindeki caminin önemli birinin cenazesi olmadıkça dolu olduğunu bile görmedim[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ULAN YUH DİORUM BASKA BİSE DEMİORUM SİZ NE BİCİM MUSLUMANSINIZ CAMİ YAPILMASINA KARSI CIKIOSUNUZ KİLİSE YAPILSA SEVİNCEK ARAKDASLAR BİLE CIKAR ARAMAZDAN[signature][hline]Sevmesende beni özledim sesini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Çıkar bu gayet normal 1, zaten yeterince cami var, herkesin dolaştığı parka cami yapmak ne kadar laik 2 ?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya gozunu sevim cami nin laik likle ne lakası var dusunerek yaz bası seyleri be cami yapılması kotu bisemi bu ulkenin %98 i musluman ki ben caddebostandaım cuma namazı icin erenkoye gitmek zorunda kalıorum bi kısmınız bunuda tassa alır ama nesee[signature][hline]Sevmesende beni özledim sesini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 parkta bos bos dolascagınıza iki rekat namaz kılarsınız fena mı olur =))[signature][hline]Sevmesende beni özledim sesini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ya parklar ibadet yeri değildir. Yanına bir sinagog bir de kilise koysunlar o zaman laik olur. ve gerçekten ihtiyaç olan yerlerde açsınlar. Göztepe patkına çok yakınım ve iki adım ilerisinde bağdat caddesi üzerinde cami var zaten. Gerekli olsa eyvallah yapsınlar. Ama gerek yok.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben park ibadet yerimi dedim alalhım yarabım ya senin dinin ne yoksa yokmu ataist fln mısın kendi dinini savuncaıgna gidiosun baska dinleri savunuosun allah akıl fikir versin sen git kilise fln yaptır sevaptır mıuashdyefmerlomasdojnğ[signature][hline]Sevmesende beni özledim sesini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 orrayt.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yoo Müslüman'ım ama bi parka sadece Kilise yapılsa da mutlu olmam. Sen olur musun? Bence olmazsın. Parka sevgilinle gelmişsin, camiden imam çıkıo, "defolun bre kafirler" die bağırıyo. Oldu mu, olmadı.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 O bölgenin halkı genellikle gelir seviyesi yüksek, nispeten elit ve aydın bir kesim. Parkın katledilmesindense yakındaki bir camiye gitmeyi kabul edebilecek bir topluluktur. E Ümraniyeden namaz kılmaya göztepeye gelen olmayacağına göre gereksizdir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar