kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 geçmiş olsun.. bu gibi durumlar hassastır. denizden çıkınca mutlak kontrol edin kulakta su var mı yokmu diye.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Geçmiş olsun. Lavabo pompası var mı evde?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 gecmı$ olsun bende ne zaman tatıle cıksam hastalanırım sole agız tadıyla bı tatıl yaptıgımı bılmıyorum gercı ole son senelerde tatılede cıkmıyorum ama ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 eheh :) küçükken yaklaşık 7 yaş civarı bendede olmuştu bir damla damla kullanıyordum sabah kaldığımda yastık bitik aslında hoşuma giderdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 muhaha adam antalyaya tatilemi geldi belli değil ama hala gülüyom kim götüyle cam kırabilir hadi bakalım muahah :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 olm hala yarılıyom gülmektende ayıp oldu sanada ama kızmadın dimi bana olaydan doalyı olm biliyon ben işçiyim yani :([hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kermit kafede sinekleri yiyiyor meuah[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ohh afiyet olsun oha lan sende lamermisin suya 3 milyon muhaha :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 aklıma şey geldi biz eskiden ağaç ev yapmaya merak sarmıştık; denizdede ben habire dalıp duruyom hiç yukarı çıkıp bi nefes aliim falan yok. akşama sinüzit başladı sandım başım ağrıyo gözlerimin etrafı şişmiş, yanaklarımın üst kısmına dokununca burnuma basınc geliyo burnum kanicak sanki, neyse ben birazda inatçıyım o halde gittik tırmandık ağaca ben çekici almamışım kuzen aşaada: -yaw baksana şu çekici... FOŞŞŞŞŞ o gün bu gündür orda sualtı bitkisi yetişir :P ama nasıl garip oldum gözlerim öyle bi yaşarmıştıki gören hüngür hüngür ağladım sanıyo baş ağrısı falan kalmamıştı ama... bu arada geçmiş olsun[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) [Bu mesaj Mirluin tarafından 23 July 2003 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Gecmis olsun ya kulak agrısı hakkaten igrenc bir sey.Aklıma geldikce tir tir titriyorum ıyyy igrenc ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 banada olmuştu kulagımın ustune yatmıştım gacır gucur sesler geliodu hep sora kendliginde bosaldı icindeki sular[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bılırım zok ıstır gecmıs olsun[hline]Ben Salağım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 evet uyuyamiyorsun zten bende şansa falan uyumuştum bi ara agri azalmişti o arada uyumuştum sabah yastık sırılsıklamdı[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 acıyı dusunme sevgiye odaklan gecer[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 off o berbat bişeydir ya her zmn tatil dönüşü kesin bu yuzden hastalanırım havuza yko söle yok böle atlıyım dalıyım derim sonra gunler boyu suren ağrılara iş makinelerinen gurlutusne sebep olur. burda birisin tavsiye etmesi yanlış bence sen en iis en yakın zmnda bi doktora görün acil şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Kulaktaki suyu çıkartmanın yöntemi şudur hangi kulağınız ağrıyorsa o ayağınızla ağrıyan tarafa doğru tek ayak üzerinde zipyalarak kulağını küçük parmakla karıştırın hızlı bir şekilde.. [örnek sol kulak - sol ayak üzerinde ziplyarak ve karıştıralarak su çıkartılır] Edit:amma hata yapmışım düzelttim :P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... [Bu mesaj theKingpin tarafından 23 July 2003 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 aman dis seninki iltaap ayalyp zıpalyıp geçmez bi doktotra git doktor da sana antibiotik wericektir kurusun die dedigin gibi kurumamaış daha iltaap ondan dokunamıosun yanlız iş cok zahmetlidir bil.bayya uğraşcaksın...[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Off bilirim o acıyı, çok çektim artık dalmıyorum havuzda denizde falan. KKBciye git yarın temizlet iltahabı. Yanlız orda da biraz canın yanabilir[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Ben her yaz metrelerce dibe dalıyorum, hiçbişey olmadı. Ama küçükken evet ağrırdı. Şöyle de salakça bir şey yaparlardı, bazen işe yarardı. Bir gazetekağıdını külah şeklinde yapıp, kulağına sokarlar.. Sonra gazetenin diğer ucunu yakarlardı.. Aslında mantıklı tabii, yanıyor, bir şekilde çekim oluşuyor. Ama etkisi çok fazla değil. Bazen geçiyordu, hakkını vermek lazım. Kulağınıza su kaçıyor ve çıkmıyorsa, kulağınızı temizletmenizde büyük fayda var. Ayrıca 2.5 metre zaten ellerinizi yukarı kaldırdığınızda neredeyse batacağınız bir mesafe :) Abartmayalım :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Fazla ağrı kesici içme, mideye büyük zararı var. Yapacak bir şey yok, doktora gidene kadar acıyı çekeceksin. Bence uyumaya çalış, biliyorum çok zor.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ben 2.5 metreye dalıp yere kafamı koyup üstünde dönmüştüm bişey olmuo ehe :)[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Ne hapı ne iğnesi ne damlası noluyoruz? Geçmez o şekilde. Aynısı oldu bana iltaaplandı kulak direk gittim özel doktora kulak burun boğazcıya yani, uzandım koltuğa, döndüm ağrıyan kulaamı, su gibi bi ilaç var püskürttü ondan kulaama bekledik bikaç dakika, ondan sonra bi aletle kulağımdaki bütün iltaabı çekti hiçbişey kalmadı. Böyle hap alarak bekleyerek bilmemnaaparak geçmez bu. Git göster özel doktora hemen kurtulursun..[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 imzana hastayım ne zaman görsem gülerim hehe veermiyom banane enayi :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Tatilde hasta olmak çok kötü bişeydir bilirim.Kulak iltihabı dahada kötü. Geçmiş olsun[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Böcek kaçmıştırda anlayamamıştır doktorlar. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar