Trasty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Dün PSV Kulüp başkanı Beraberliğe çok seviniriz yorumunu yaptı .. Beraberlik için oynayacaklarını ekledi ..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 psv 3- 1 alır fener penaltıdan atar[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: bLackcha0s, 28 Eylül 2005 12:35 tarihinde demiş ki: psv 3- 1 alır fener penaltıdan atar gene alex atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 PSV PSV gibi oynarsa Fenere gene 0 kalır.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Mike, 27 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki: berqe bu düşünceyi taşıyorsan sonuna kadar götür şöle diyelim, fener 1 puan çekerse ben malım diye title koydurtucam, çekmezse sen koydurtucanmı?!?! git mö leri yenin siz ya ben fenerin avrupada oynadigi futbola bakarak soyluyorum. Boyle gelipte yok yenerse mal yazicanmi gibi cocukca seyler yazma lutfen futbolda hersey olabilir. Ama Psv gibi bi takima karsi fenerin fazla sansi yok bence[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Tek kelimeyle febe zıcarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: berqe, 28 Eylül 2005 13:07 tarihinde demiş ki: said: Mike, 27 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki: berqe bu düşünceyi taşıyorsan sonuna kadar götür şöle diyelim, fener 1 puan çekerse ben malım diye title koydurtucam, çekmezse sen koydurtucanmı?!?! git mö leri yenin siz ya ben fenerin avrupada oynadigi futbola bakarak soyluyorum. Boyle gelipte yok yenerse mal yazicanmi gibi cocukca seyler yazma lutfen futbolda hersey olabilir. Ama Psv gibi bi takima karsi fenerin fazla sansi yok bence ya şöyle şansı yok filan diyorsunuz ya sinir oluyorum walla adamların başkanı beraberlige seviniriz diyor tüm bet siteleri feneri favori gösteriyor siz gelip burda yok psv 4 atar yok şansı yoq sanırım böyle yorum yapanlar fenerin avrupada başarılı olmasını istemiyor.[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya beyler mac saat kacta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Creus, 28 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya beyler mac saat kacta 21:45[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 umarım fener alır.pek ümitli değilim gerçi.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 heh tmmdır cok saol.. maca gidicemde ondan bi onay alayim dedim : ) tekrar teskur olsn sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: lullaby-kit, 28 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: umarım fener alır.pek ümitli değilim gerçi. umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 BU nedir yahu ? espri mi yapmışlar ??[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Beasley-Farfan-Van Hasselink-Cocu *!Zor dostum zorr*[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 niah enteresan insan geyikte olsa bi açıklama yapar biri saçmalamış heralde[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Oha! Habertürkten böyle bir saçmalık beklemezdim. Hacklenmiştir. Yani hükmen mağlup sayılsa bile 1)neden gösterilir 2)10-0 değil 3-0 yenik sayılır. Yalaaaaaaaan yani...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 maça son 2,45 saat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Volkan geçsin kaleye abi ruştu ye guvenemiom :D[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bi zahmet bir türk takımı yensin artık, rezil oluyoruz. 2 hafta önce 3 maç 3 yenilgi, diğer takımlar desen zaten direk döküldü rezalet bir sezon...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Darksun, 28 Eylül 2005 19:23 tarihinde demiş ki: Bi zahmet bir türk takımı yensin artık, rezil oluyoruz. 2 hafta önce 3 maç 3 yenilgi, diğer takımlar desen zaten direk döküldü rezalet bir sezon... Yarın gs yenicek. İçin rahat olsun. ;) 4-5 tane atıcaz inşallah.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ne yapmış habertürk merak ettim açılmıyo[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya bugün zaten çok fena bi gün.alamazsak bu maçı daha da fena olcak... [Bu mesaj IsAbeLLa tarafından 28 Eylül 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ya habertürk hacklenmiş, o yüzden öyle bir haber vardı. Uefadan gelen son habere göre fb psv eindhovena 10-0 yenildi diye. Adamlar da hemen silmişler tabi.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 vakit artık GEÇÇÇÇÇ * geçççç geçççç geçç*[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Sık dişini yav, 1 saat kalmış.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar