Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel Bilgisayar Koltuğu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Mr_Hand, 23 Ağustos 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
Nefr ii güzel de o koltuğa nasıl oturuyosun bişeyleri kırmadan :-)

bilmem, ben oturmuyorum, ama umarım ileride otururum.

azmedip yaptırcam bundan bir tane, yemişim bürositi =P
Mesaj tarihi:
said:
arc, 23 Ağustos 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
o zaman kendiminkinden tavsiye ederim:

Ben de boyle birsey almayi dusunuyorum, arkaya yatiyor mu bu? Marka/Model rica edeyim, eger biliyorsan. :) Arkaya yatma olayi pc'de film seyredekren baya ise yariyor.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Mesaj tarihi:
yatıyo da, şimdi şöle, sırt kısmı oturak kısmından bğaımsız değil komple 30° falan yatabiliyo maks ama fazlasıyla rahat.

valla marka "igo" diyo da bu zaten alman malı, ama burda buna benzer şeyler kesin vardır.
yannız dikkat et alacaksan paraya kıyıp sağlam bişi var, tanııdkta var bunun benzeri oturak kısmının süngerleri çıktı 2 yılda bu full deri altında sünger falan yok taş gibi duruyor.
tek sakıncası yazın cayır cayır yakar üstüne bişi sermezsen deri olduğu için ahha.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Tamam ben zetan sadece sirt kisminin yatmasini istemiyorum, komple arkaya egilsin. Birde deri oldugunu belli oluyor seninkinin, bende deri dusunuyorum. Sonucta pc basinda cok fazla zaman harciyorum ve oturdugum koltugun rahat,konforlu ve saglikli olmasi cok ama cok onemli. Gerci su anda kullandigim fena degil ama daha konforlu biesey istiyorum.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Mesaj tarihi:
said:
ReD_DoG, 23 Ağustos 2005 17:01 tarihinde demiş ki:

böle bişide ii gider aslında ama klavyeyi kucaına alcan
detaylı bilgi http://www.force-dynamics.com/

20.000$'dan başlıyormuş . Pes . Araba alınır .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
said:
Christoph_Vassel, 23 Ağustos 2005 02:18 tarihinde demiş ki:
6 senelik bürosit'imden şaşmam..

7+ senedir var.
bi kaç ayda bir vidaları sıkıştırmam suretiyle sapasağlam.
biraz pis oldu kumaşı artık ama olsun o kadar.
Mesaj tarihi:
bendede o bürosit tipliden var baya sağlam çıktı 5 yıldır falan kullanıyorum en ufak dağılma belirtisi yok ankara sitelerden almıştım bayada para vermiştim o zaman 70 milyonmu ne tek sorunu şimdi gıcırdaması ve üstündeki kumaştaki söylemeye dilimin varmadığı lekeler.[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm!
Mesaj tarihi:
bende 5 yıldır kullandığım bi koltuk var çok rahat genişte harbi benim gibi iri büyük insan bile bağdaş kurup oturabiliyo tamamıyla geri yatıyor yada istersen kitliyosun yatmıyor yatmasını ayarlayabiliyosun böyle sertlik gibi bişiysi var işte

08/97de babam almış istikbalden aldı sanırım yada o zamanlarda çalıştığı yerdeki istikbal bayisinin sattığı bi marka tavsiye ederim valla bana bile bayağa dayandı ama deri değil o nedenle yüzü çıktı bazı yerlerde bi de bu kış hayvani oturma biçimlerinden birisindeyken bi kolunu kırdım =p valla babamdan bi tane daha koltuk çalmam gerekecek ama bulursanız böyle bişi tavsiye ederim
Mesaj tarihi:
sırt kısmı küçük olan sandalyelere nasıl oturuyorsunuz ya...
internet cafelerde oluyor şu mavi sandalyeden. hem sırtını yaslıyamıyorsun, hem orası burası parçalanmış...
tabure bile iyidir ya bunlardan.

şöyle sırtını yaslıyabileceğin birşey lazım, bende de öyle bir goldsit var zaten.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...