Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta Tester

HEYYT

Öne çıkan mesajlar

Abi sölemicektim ama söliim dedim
Türkçe diyorsunuz , oyunun içinde veya sizin konuştuğunuz kelimeler fln hep ing.

Yani bence biraz ayıp oluyor , hele o ekran görüntüleri fln (karakter özellikleri) hepsi ing.di!

Yani bence biraz ayıp ama yanlışsam söleyin.

SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben isterim.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de isterim.
Bu arada bugün döndüm nete uzun bi aradan sonra.Şu programı felan bi anlatsan.
Yardımım dokunacaksa VARIM!

Sevgi ve saygı içinde,
Hep kendi doğrularımızın üstüne hayatımızı kurma dileğiyle...[hline] Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword
WhiteOne
[Army of Freedom]

Her şey Moonglow içindi..

Denizde kum,bende takma ad :-P
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de istiyoğum. Üstelik oyunu bir pixinin gözünden görebilecek sadece ben varım. Her oyun deneyimli bir kasap/gıcık tarafından test edilmeli:-P[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:

horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
(imza yapanı öldürürüm)

16 July 2003 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nightstalker tarafından 16 July 2003 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun bitti.Olduğu gibi 3e ne uygun bazılarının dediği gibi mod düzelttik, DM tüm charların özelliklerini otomatik görebiliyor ve değiştirebiliyor tüm kayıtlar online, oyuna resimde ekledik, ilerde de müzikler koyacağız. Dm server olmayacak, açılışta size 3 seçenek sunulacak, bunlar kayıt ol,kayıtlı kullanıcı,dm girişi: herkes her an kayıt olup anında oyuna başlayabilecek. ama açılıştaki bu girişte dm girişin ilk tıklayan dm olacak ve oyuna DM nickiyle katılacak . Tüm oyucular diğer oyuncuların nicklerinbe sağ tıklayarak fiziksel(Irk, boy ,kilo, resim v.s) görebilecek ama dier özellikleri asla göremicek(DM hariç) DM hiç bir şeye tıklamayıp, sadece oyunu yönetecek. herşey oto olcak... malasef server anca haftaya açıldığından beta testerlık haftaya başlıyacak Beta terster olmak isteyenler özelden icq yazsın

Bizim icqlarımız:170800870 ve 275382729
Sosyal ağlarda paylaş

Eh yani, sende gel, tamam hepberaber beta tester olalım. oynayacak adam kalmasın... Ehüehe...

Bu arada bişey haber veriyim... Programa banner ekledik... Yani web siteniz varsa v anlaşırsak, sitenizin bannerını programa koyabiliriz. Şimdiden darkplanes.net ile anlaştık. site 1 Aus'ta açılacak işallah. baya iyi bir site olcak. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...