pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 paticik dewrimi ... ewet bi çok kişi bıraktı ve yeni jenerasyon sidik yarıştırıyo...Eski tadı yok... elveda...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Güle güle.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 güle güle ermancım bende geliyorum. beni buraya siz getirdiniz zaten. sizssiz paticikte tartışmak gerçekten olmuyo. + öss var irfanın dediği gibi kafalar össye fakat sadece kafaları sokmakla olmuyo. içerde çalıştırmakta lazım :([signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Senin yada senin gibi bir kac "demirbas" olarak adlandirilan insanlarin ayrilmasiyla artik hiç bir seyin degismedigini ne zaman ogreneceksiniz. Arkadaslar tamam ayrilin veda edin, arkadaslariniza gittiginizi buradan bildirin ama ne dewrimi ne batmasi ne bitmesi ? eski tadi kalmadi vs.. Eski tadi neydi ki ? sen o eski tadi olusturanlardan biriydin dimi ? Kusura bakma o zaman sen yeni jenerasyona ( oyle adlandiriyorsunuz ya hani o da ayri bir konu kizgin oldugum ) ayak uydurmussun senin eskiligin, senin muhabbetin artik sadece kayit tarihinde kalmis.. Gule gule.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 byee....eskisi gide yenisi gelir, boyut değişir site kalırr[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya ben site batar mı dedim ..sadece eski tadı kalmadı dedim... siz keyfinize bakın...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Yaşasın Yeni Jenerasyon, Yaşasın Yeni Tadlar![signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: pipo_14, 28 Eylül 2005 21:25 tarihinde demiş ki: ya ben site batar mı dedim ..sadece eski tadı kalmadı dedim... siz keyfinize bakın... Senin ilk mesajindaki gibi veda edenlerin sayisi azaldiginda eskilerisiz eski muhabbetler donecektir. ( bu eski de neyse sakiz gibi dolanmis agzimiza ) cigne sisir patlat ![signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yeni jenerasyon ne yahu. sıkıldım şu "eski-yeni" ayrımından.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ek$i özentisi gençlik işte yakında yıllara göre nesil ayrımı da yaparlar[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Güle güle baba tanıyamadım edemedim ama sağlam adamdın. İçim sıkılıyor daha kim girecek diye bakmaktan artık. Herkesler gitti. İyi bak kendine, belki ilerde görüşürüz..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 28 Eylül 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 pipo_14?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 nedir bu eski yeni ayrımı cakamadım ben neyse farewell[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 gülünç diye düşünüyorum q: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ark lar bu forum yaf kendinize gelin? bişiler paylaşııoruz şurda.. hemen hiyerarşik sırasını filan da çıkarın tarih kitabı da yazın paticik hakkında..insanlar güzel oldukça bu forumda güzel olur bu kadardır yani..hiç mi iyi insan gelmio şuraya sanki..[signature][hline]:utaniem: Show me the bathroom floor..:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hani kayıt tarihi 10/23/04 .. salak saçma eski-yeni kavramı yapılacak olsa bile 1 senelik üyelik sürecinle ne eskisi?.. gerçekten birisinin dediği gibi sözlük özentisi oldu iyice..eskiysen süpersin yeniysen plz git..saçma..tamam kabul yeni üyelerde çok fazla saçma salak tip var..ama bu gelecekte çok güzel olaylara imza atacak kişilerinde olmadığını göstermez..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bu gidişlere artık bi "dur" demek lazım yoksa göçücek burası[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 dediğim bu işte...dünya kimsenin etrafında dönmüo ki?[signature][hline]:utaniem: Show me the bathroom floor..:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 güle güle her gidene yazdım yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar