Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumun son hali...

Redeagle

Öne çıkan mesajlar

Cidden çok sıkıldım her geçen hafta daha çekilmez olmaya başladı. Şimdi hemen birisi fırlayıp "beğenmiyorsan girme!" ve "zart zurt!" diyerek çıkıntılıklarını ortaya dökecekler. Sıkıntımda bu eskiden böyle değildi burası. Geçen hafta bile iyiydi. Her topicte konularını takip ettiğim insanlar göçtü. Garbage tayfam dağıldı. Kalan insanlarıda tanımıyorum ama okuduğum postların çoğu çok kaliteli bir muhabbet döndürecek(insanı eğlendiren, öğreten, forum ahalisini yakınlaştıran) seviyede olmadığımızı gösteriyor. Uzunca bir vakit buralarda olmayacağım hem okul hem saydığım nedenlerden. Düzelirsek buradayım yoksa bir veda edeyim dedim.
Başta forum güllerimiz ivy ve crysania olmak üzere bütün formu bırakan arkadaşlara ve burada iki satırda olsa konuştuğum herkese teşekkür ediyorum. Pent'e, Mantar ve nicelerine yani. Anarthelf, Red Dog(Garbaj), Gwindon, Tunch, Nuwanda(SW) ve daha pek çoğu görüşürüz arkadaşlar msn isterseniz hep açığım..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...

[Bu mesaj Redeagle tarafından 28 Eylül 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 28 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
buyrun....

oof of.. ya bu arada konuyu dağıtmak gibi olmasın da. iki kere linke bakmadan tıkladım, sonra da nie logout oluyom allaa dedim :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

abicim forumda forumu kullanan insanlar var..dimi?
Biz de o insanlardanız..
Demek ki forumu düzeltmek de bizim elimizde
Biz üzülmüyoruz sanki eskiler gitti diye biz de biliyoruz forumun b.k olduğunu ama bi yere pislik bulaştı diye gidelim mi ordan.
Temizlesek ya di mi ama

Bi el atsana abi foruma :D[signature][hline]Bence Natalie insan değil..

Bakma öyle simulation Two olabilir belki....
Sosyal ağlarda paylaş

böyle forumda daıyılık yapanları millete laf atanları gerçek hayatta görceksin bole kafasına kafasına emaneti geçirceksin
abi abiii diyecekler
ben bole tipleri cok gördüm ondna diyorum.
klavye delikanlısı olupta millete laf atan suratı sivilce dolu kafası botanik bahçesi gibi insanları.
yarası olan gocunur diyorum su an .
öyle insanları vıcık vıcık ezzesim geliyo
Sosyal ağlarda paylaş

forumun düzeni bozuldu diyoruz. bu forumun düzenini belirleyenler gidiyo , yeni düzen getirenler duruyo..

Bu saçma değilmi şimdi o zaman kuralları katılaştırmak lazım biraz bence. Düzeni bozan böyle olsun demek lazım, hep beraber çalışmak lazım

Herkes topiğinin önünü temizlese hiç pislik kalmaz[signature][hline]Bence Natalie insan değil..

Bakma öyle simulation Two olabilir belki....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...