Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Cidden çok sıkıldım her geçen hafta daha çekilmez olmaya başladı. Şimdi hemen birisi fırlayıp "beğenmiyorsan girme!" ve "zart zurt!" diyerek çıkıntılıklarını ortaya dökecekler. Sıkıntımda bu eskiden böyle değildi burası. Geçen hafta bile iyiydi. Her topicte konularını takip ettiğim insanlar göçtü. Garbage tayfam dağıldı. Kalan insanlarıda tanımıyorum ama okuduğum postların çoğu çok kaliteli bir muhabbet döndürecek(insanı eğlendiren, öğreten, forum ahalisini yakınlaştıran) seviyede olmadığımızı gösteriyor. Uzunca bir vakit buralarda olmayacağım hem okul hem saydığım nedenlerden. Düzelirsek buradayım yoksa bir veda edeyim dedim. Başta forum güllerimiz ivy ve crysania olmak üzere bütün formu bırakan arkadaşlara ve burada iki satırda olsa konuştuğum herkese teşekkür ediyorum. Pent'e, Mantar ve nicelerine yani. Anarthelf, Red Dog(Garbaj), Gwindon, Tunch, Nuwanda(SW) ve daha pek çoğu görüşürüz arkadaşlar msn isterseniz hep açığım..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 28 Eylül 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bye....[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed [Bu mesaj Dynun tarafından 28 Eylül 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Dynun, 28 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: buyrun.... evet aynen forumu forum yapan bizleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 adam neyden yakınıyo biri de geliyo buyrun diyo resmen dagılmısız abicim 80 li yıllarını yaşıyo paticik bunun sebebi galiba dısardan gelenlerin burda bi fitne yaratması pati halkını kıskırtması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ya arkadaşlar bu düşmanlık nedir ya? Buyrun diyip link vereceğinize bi teselli fln edin. Bu mu Paticik?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Dynun, 28 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: buyrun.... oof of.. ya bu arada konuyu dağıtmak gibi olmasın da. iki kere linke bakmadan tıkladım, sonra da nie logout oluyom allaa dedim :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 zaten ``bye`` niteligindeydi o mesaj ama..anliyana[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed [Bu mesaj Dynun tarafından 28 Eylül 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 abicim forumda forumu kullanan insanlar var..dimi? Biz de o insanlardanız.. Demek ki forumu düzeltmek de bizim elimizde Biz üzülmüyoruz sanki eskiler gitti diye biz de biliyoruz forumun b.k olduğunu ama bi yere pislik bulaştı diye gidelim mi ordan. Temizlesek ya di mi ama Bi el atsana abi foruma :D[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 böyle forumda daıyılık yapanları millete laf atanları gerçek hayatta görceksin bole kafasına kafasına emaneti geçirceksin abi abiii diyecekler ben bole tipleri cok gördüm ondna diyorum. klavye delikanlısı olupta millete laf atan suratı sivilce dolu kafası botanik bahçesi gibi insanları. yarası olan gocunur diyorum su an . öyle insanları vıcık vıcık ezzesim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 her gidenin yerine yenisi gelir...[signature][hline]<C & E> www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ya en azından hiç bişey deme. Buyrun demekten iyidir bence.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Dynun, 28 Eylül 2005 23:22 tarihinde demiş ki: zaten ``bye`` niteligindeydi o mesaj ama..anliyana [signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 adam yanlış anlayabılır o mesajı o yüzden bye niyetindeysen bye deseydın adam ya üüzlür ya da kızar patlar yani bilmem yanlıs mı anladım ama bye desek daa iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 oldu mu ?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 @fede Abi toparlanacak hal kalmadı bence bilemiyorum ne yaparsınız. Ama toparlansa koşarak gelirim yalan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Acik kapi birakmak lazim o yuzden :-)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 @redeagle bak abi kızmak değil ama forumun toparlanmasını beklemek yerine forumu toplamaya uğraşsak ya biraz.. Evde eşyalar kendi kendine toplanıyo mu ?[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 çok doğru ama evde eşyalar toplanıyo mu süper ya lol :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ne yapmak niyetindesin peki? Bir araba adam dayanamadı ayrıldı. Konuşacak adamım kalmadı buralarda(çok azaldı en azından). Neyi değiştireceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Onlar da ayrılmayıp çabalamalıydı zaten. Onları özleyeceğiz.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 forumun düzeni bozuldu diyoruz. bu forumun düzenini belirleyenler gidiyo , yeni düzen getirenler duruyo.. Bu saçma değilmi şimdi o zaman kuralları katılaştırmak lazım biraz bence. Düzeni bozan böyle olsun demek lazım, hep beraber çalışmak lazım Herkes topiğinin önünü temizlese hiç pislik kalmaz[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: fede, 28 Eylül 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Herkes topiğinin önünü temizlese hiç pislik kalmaz ah bu iyiydi iste.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Neyse ben fazla uzatmayayım benim adresim bellidir arkadaşlar bir yerde kalmıyorsak başkasını ayararız, bir temizlik harekatı olursada destekleriz. Öptüm gözlerinizden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 2.kez: byee[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 forum kirlendi demiş birileri. nesi var forumun? herşey gayet güzel. gidenlerin bahanesi o. eğer illa bişi temizlemek istiosanız benim evin camları kirlendi. bi camsil kapıp gelin.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar