Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç nasıl uzatılır?

Liebe

Öne çıkan mesajlar

ben 1 senedir uzatıyorum hatta 1 sene + 3 ay...

Yanlız bnm saç uzatma tekniğim süperdir. Bonus mu desem? Barbar mı desem bilemiyorum :)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

benim saçlarım dalgalı ve çok kabarıyor.uzundu baya ama staj dolayısıyla kestirmek zorunda kaldım şimdi yeniden uzatıyorum.ilk başlarda bi maymunluk dönemi yaşıyosun 5-6 ay kadar (benimki gibiyse!) sonra iyi bi şekle giriyo ama sonra bi daha öyle bi garip döneme giriyosun galiba ve ondan sonra saçın adam gibi uzayınca aşağıya döküyor, salıyor kendini, iyi oluyo.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN
Sosyal ağlarda paylaş

Valla saclarım kıvırcık. Yaklasık 10 aydirda berber yuzu gormediler. Ama buna ragmen ozelikkle sordugum sevgilim bana "Cok tatlı gozukuyorsun sakın kestirme" dedi. diger kız arkadaslarım ise " kestirme ya bırak uzasın cok guzel olucak" benzeri yorumlar yaptı. Yani yolda annesiyle yoruyen bir cocuk haric bana bonus diyen olmadı :) (cocukta annesine " anne gordunmmu bonus gecti" dedi. ;) )

Bunun dısında nasıl uzatılır bilmiyorum ama sahsen banyoda dove'un normal saclar icin olan sampuanını kullanıyorum ve gene dove'un sac kremini kullanıyorum.(banyoda)

Tek sıkıldıgım nokta yataktan kalkınca uzaylıya benzemem ki elimi attigim gibi eski haline geliyorlar. Birde sanırım benim sacım cok kolay yaglanıyor yani 3 gunde bir mecbur yıkanıyorum.

iste boyle benim sacımla cektigim. Gerci soran arkadasın sacları duzmus ama neyse ;)[signature][hline]Önce o vardı. BjK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Liebe, 28 Eylül 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
saçlarımı uzatmak istiyorum ama nasıl uzatılır hiçbir bilgim yok.nereleri kısalttırmam lazım uzatırken saçlarımı nasıl yapmalıyım falan yardım ederseniz sevinirim.saçlarımıda slayerın solisti tom araya gibi yapmak istiyorum yani öyle tam ortadan ayırmıycam.şimiden saolun

Saçlarını alıyorsun günde 2 şer dakkadan 20 gramlık güç ile aşağıya doğru çekiyorsun,günlük sulamasını ve gübrelemesini yapıyorsun.Sonra bazı bölgelerini kuaförlere budatıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Benim saçlar düz + ince telli yani bir insanda olabilecek en sikko saç tipi yıkarsın bi halta benzemez anca aradan 4-5 saat geçer biraz yağlanır güzel olur çok yağlandımı yine bir halta benzemez.Bu zamana dek saçlarımı tutabilen tek madde wax oldu oda uzun saça gitmiyor.Uzatıyoruz bakalım ilerde sapıtıp kestirmessem iyi.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

Suni gübre ve hormonu vereceksin kafana bak nası uzuyo.
Şaka tabi bu kanser felan olursun Allah muhafaza.

Dalgalıysa uzatma ben kendimden biliyorum iğrenç oluyo insan içine çıkamıyodum...[signature][hline]Bence Natalie insan değil..

Bakma öyle simulation Two olabilir belki....
Sosyal ağlarda paylaş

Benim yanlardan çok hafifi açılmış daha da açılacak ırsi çünkü..
Şimdi 2. ve son kez uzatıyorum saçlarımı.
Oyle çok uzunda değil..

bir daha uzatamıcam herlade :([signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

yok çok açılmadı, uzatınca kapadı da. pek eksikliğini hissetmiyorum..
kısayken daha belli.
sıfıra vurunca karizmatik oluyor ama..
tip 1 lerin karizmatik durur hep nedense :)

edit: çok tip 1 de olmıcak, az tip 1 olıcak bunun için :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 29 Eylül 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...