Griswold Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Daha çok şey koy buraya. Gerçi ben göreceğimi gördüm sdf. ŞU YARIM BIRAKTIKLARINI FALAN TAMAMLA TAMAMLA KOY GÖZÜNÜ SEVEYİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yapmaz yaa, tembel bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 her yarımı tamamlasam, yarım yapmaya vaktım kalmaz yahu veya oyun oynamaya kalmaz. olmaz yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Open Canvas'ta çiziyorsun bir de, heyecanlı heyecanlı izliyoruz negzel çiziyor allahsız diye, küt diye bitiyor. Ama sürdüğün mantık doğru, ona bir şey diyemeyeceğim =) bari daha çok hede koy buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 koyarımda, buraya koyacağım durumlar olmuyo pek. cok haz almadığım daha grafik işelr oluyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Her mesajında "AHA YENİ ÇİZİM" diyorum, olmuyor. Neden bizi oyalıyorsun Cüce, ne var ne yok koy işte, biz ne olsa seveceğiz söz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 o en son defterdeki yarım resmi, kesinlikle renklendirmelisin, ziyan etme abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bu gece yaptım, oturup bitirmeye başlıyamıyorum bole kurcalıyorum paso. http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/004gk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bu 9.58 kosan adam degil mi >.> eline saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 tembel herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 calısıyoz işte.. bak şimdide ciziyom, biterse koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 herkes kaslı adam ciziyo bende ciziyim dedim, bitmedi ama sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 olmamis, anatomi filan calisman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 olmamasına başlasam valla, o etek ne öle! ayıp değilmi mal gibi den baslarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Koldaki dovme turuncuydu bana attıgında, nerden esti degistirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oturmadı, konvensiyonel dovme rengi daha az iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konvensiyonel diye ağzını yiyim senin. Surat iyi olmuş bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 super cuce.poz,cizgiler,tarz,renk secimi harika.bunun disinda bi bacak kalinligi bel kalinligina esit nerdeyse birde derinlik acisindan ondeki el ve vucudun geri kalanindaki ten renkleri tonlari hep ayni. koyudan aciga dogru gitseydin vermek istedigin derinlik daha da bi hissedilirdi sanirim.ama ozgun cizgiler(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ele yıldırım efekti cizicektim, tonlamayı guideline olsun diye yapmıştım, evet doğru diyorsun derinlikte bir ton farkı eksikliği var. en büyük sorun etek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Gay teaser abi o etek falan değil. Niye öyle o harbiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 çok değişik bi çizim tarzı çok güzel birine benzeticem bu tarzı ama çıkaramıyorum bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 annenin eteklerinden mi nodelledin naptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 arkadaşlar anne didi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bu ay cok eskiz cizdim bikac tane koyıyım dedım http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/DSC_0024k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar