Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super bi foto!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/SEREN/Desktop/DSC_3229-1.jpg

Çok güzel bir resim . Sitesini de araştırdım gerçekten başka başarılı resimler de var . www.documentsandsettings.org .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Mesaj tarihi:

bi de bunudeneyin[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
bu arada resım urfa da cekılmıstır soylemeyı unutmusum.[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
Cep telefonuyla mı?

Herkesin eline bi kameralı telefon vermemek gerekir sanırım.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
@Janitschar: zaten komık olan yapılan kampanya değil oradaki yazı.

@Elektrot:Profesyonel kamera ıle.[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
Profesyonel kamerası olan birinin daha profesyonelce şeyler çekmesi dileğiyle...[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
Mesaj tarihi:
Ben cekmedım resmı fakat merak etme o resmı ceken ınsan cumhurbaskanı haric ust protokolden her ınsanı cekmıs bırıdır merak edersın dıye belkı soledım..[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
Teşekkür ederim, merak okyanusumda bir damlayı buharlaştırdığın için :P
Şahsın kim olduğunu sormayacağım, ben zaten en üst protokolde kimleri çektiğini merak etmiştim.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
Mesaj tarihi:
@Elektrot:Rica ederim,umarım bır daha tanımadıgın ınsanlarla ılgılı ukalalık yapmassın...

@Dynun:gecemem[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
said:
Riehn, 26 Eylül 2005 17:23 tarihinde demiş ki:
Bende bişi anlamadim acikcasi..
resmi görürsem bişeler anlamaya calısacagım da resmi goremiom :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 26 Eylül 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
Phrexian resim de sen ne gördün? Neyi süper? Neden süper?

Orada turnikeleri çeviren çocuk baya komik geldi ondan[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
  • Yeni Oluştur...