Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yorumsuz...[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Direk olarak HDnize link veremezsiniz once internette bir site upload yapın sonra link verin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 26 Eylül 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hakkaten de yapamıyorum yorum. fakat?..[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Kaldık böyle[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 file:///C:/Documents%20and%20Settings/SEREN/Desktop/DSC_3229-1.jpg Çok güzel bir resim . Sitesini de araştırdım gerçekten başka başarılı resimler de var . www.documentsandsettings.org .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 www.uploadit.org gibi bir siteye yükleyip ordan link vermen lazım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 26 Eylül 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 cidden yapacak yorum bulamıyorum o derece..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bi de bunudeneyin[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ne var bunda şimdi? Çözen varsa anlatsın...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bende bişi anlamadim acikcasi..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu arada resım urfa da cekılmıstır soylemeyı unutmusum.[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Kur-an' ı Kerim de Büyük Kampanya olayını diyorsan eğer, normal birşey öyle bi garipliği yok?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Cep telefonuyla mı? Herkesin eline bi kameralı telefon vermemek gerekir sanırım.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 @Janitschar: zaten komık olan yapılan kampanya değil oradaki yazı. @Elektrot:Profesyonel kamera ıle.[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Tamam da yazı da bi gariplik yok, sen gözünle baktığına eminsin dimi?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Profesyonel kamerası olan birinin daha profesyonelce şeyler çekmesi dileğiyle...[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben cekmedım resmı fakat merak etme o resmı ceken ınsan cumhurbaskanı haric ust protokolden her ınsanı cekmıs bırıdır merak edersın dıye belkı soledım..[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Teşekkür ederim, merak okyanusumda bir damlayı buharlaştırdığın için :P Şahsın kim olduğunu sormayacağım, ben zaten en üst protokolde kimleri çektiğini merak etmiştim.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Phrexian. cidden anlam cikaramadim resimden. ya da oradaki yazidan. Bi ozet gecer misin?[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 @Elektrot:Rica ederim,umarım bır daha tanımadıgın ınsanlarla ılgılı ukalalık yapmassın... @Dynun:gecemem[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Phrexian resim de sen ne gördün? Neyi süper? Neden süper?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Riehn, 26 Eylül 2005 17:23 tarihinde demiş ki: Bende bişi anlamadim acikcasi.. resmi görürsem bişeler anlamaya calısacagım da resmi goremiom :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Janitschar, 26 Eylül 2005 17:46 tarihinde demiş ki: Phrexian resim de sen ne gördün? Neyi süper? Neden süper? Orada turnikeleri çeviren çocuk baya komik geldi ondan[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben körüm!!![signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar