jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ne zaman akillanacak bu turk milleti emege saygi yok malesef[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHRTHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonsugar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yazik çok yazik. Insanlar o kadar ugraşıp didinip birşeyler yapmaya çalışıyo ve su olana bak. Birde hack edenler Turk hackerlar. En azından hack edecekseniz bi gavur sitesini hack etseydiniz, adnızı Turk hacker koymussunuz ama su yaptıgınıza bakın. Gerçekten yazık. Bunun kime zararı var yine bize. Aklıma bi fıkra geldi belki biliyosunuzdur ama anlatayım. Gavurun biri ölür ve cehenneme gider. Zebaniler onu kaynar kazana atmaya hazırlanırlar. Adam iki tane kaynar kazan görür. Birinin basında zebaniler ellerinde sopaları kaynar kazandan biri çıkmaya calıstıkça kafasına kafasına vurup tekrar içeri atıyo. Ama diger kazanda ne bi nobetçi var ne cıkmaya calısan biri. Etrafı bomboş. Adam sorar ; "Yahu bu kazanda neden kimse nobet tutmuyor ? " Zebani cvp verir ; "O kazan turklerin oldugu kazan , ne zaman biri yukarı tırmanmaya kalksa bir digeri onu aşaya çeker, zebaniye gerek yok" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 wowturk te olay çok kötüye gidiyor. Db gitti galiba. büyük olasılıkla halleder bizim masterlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 db yi yedeklemislerdir umarim :) bizim masterlar yedikliyordur heralde paticigi :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERTHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yedeklemiş olsalar bile phbb açığından faydalanmış eleman. Asp tabanlı bir siteye dmnmek gerek kanaatindeyim. blizzard ın fan sitesi , okadar emeğe alın terine hakaret. Ve ayrıca küfür yazılmış. . Yazık yazık yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 en kötüsünden en son yedeklenen tarihin database ine geri dönülür. yine de sinir bozucu..[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Acıkcasi benim bildiğim hacker,siteleri,veritabanlarını göcertmez.İstediği bilgiyi alıp cıkar,hatta varolan acıkdan site sahibini bile haberder eder. Tabi bizim turk lamerleri ne zaman anlıyacak bunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden. Bir de güvenlik açığını bildikleri halde düzeltmedikleri için kendilerinde de hata var.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yazık.Nereye kadar bu Türk LAMER'lar?[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kafam girsin! mailımıda attım gelsin bide beni hacklesin gerizekalı erifler[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 insanlar boyle seyleri basardiginda kendilerini birsey saniyolar yazikki iste insanlarin belki zamanlarini gecirip eglendigi oyun icin bilgi aldigi ve siteyi yapanlarinin emeklerini iki dakikada yok ettiler[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeroverian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Exodus'um orada ben, Mod Exodus... Olay gerçekten çirkindir.Bu açık daha önce tarafımdan bulunmuştu, ancak düzeltilemedi.Burada hatamız büyük.Kullanıcılarımızdan da özür diliyoruz. Ancak, Yeni WoWTURK zaten uzun zamandan beri gündemimizde.Bu da işleri hızlandıracaktır.Ama daha sitede yapılması gereken çok ama çok şey var. Bütün yeni sitenin tasarım ve düzenleme görevindeyim, ve bu konuda fikirlerinizi de bekliyorum. Bizi yıldıramazlar, her kimseler.Bunlar hep bizi kamçılayacaktır. Exodus - Eéroverian p.s. guild mi web sitesimi?(Vurma sam /kiss samaella) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yok wowturk sonuç olarak wow oyuncularını kapsayan bir site. Bizden önemli bir site. Neden vurayımmm. HAAAAA NEDEN VURAYIMM, KAÇMAAAAAAa[signature][hline]Samaella- Priestess--------Frostwishper Samaella-Hunter--Stormrage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kendilerine hacker diyen o lamerleride ADAM olmaya çağırıyorum..İNSAN olmaya çağırıyorum.. WoWTürk müdavimlerine, yöneticelerine, WoW oyuncularına ve tüm Türk internet aleminede geçmiş olsun diyorum..çünkü yapılan bu lamerlik yanlızca Türkiyenin Official WoW Fan Sitesine değil; tüm Türkiye internet kullanıcılarınadır..butür lamerler ortalıkta gezdikçe internetimiz bir lağım olmaktan öteyede zor gider zaten.. yazık..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yazik yaaa inanki söyliyecek soz bulamiyorum...en agir küfürler bile yetersiz geliyor su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yurdum hackerlarının isi yok kendi yurdunun sitelerini hackliyorlar[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 o lamera benimde kafam girsin orc kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 geçmiş olsun :([signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 abi yaşları küçüktür ondan yapmışlardır. hiç kendinizi sinir etmeye değmez. bu arad geçmiş olsun wowturk, ... her ne kadar ordan ilk banlanan adam olsamda :D umarım susturulmanın ne kadar sinir bozucu bir şey olduğunu anlamışlardır bağazıları...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hack ettin eline ne gecti okadar millet küfür etti hosuna gitmiştir umarım bu tür insan genelde kendilerinin tanınmasını isterler değer kazanmak ve bazılarının dikkatini cekmek isterler gercek hayatta kimsenin umrunda olmayan bu zavallı insanlar egolarını bu şekilde tatmin ederler boyle insanlar değil hacker yapılanı yıkan cahiller ordusudur özlü söz: Okumak cehaleti alıp götürür ama eşşeklik baki kalır [Bu mesaj porsuk tarafından 27 Eylül 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bildiiim kadarıyla sahte bi wow serverları wardı...ii olmş diorm onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yok official wow forum sitesiydi. o dediin wowtürk başka wowtürk.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 evet emege saygisizlik edip illegal free emu server acanlari kiniyoruz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: CusTodeM, 27 Eylül 2005 18:08 tarihinde demiş ki: yurdum hackerlarının isi yok kendi yurdunun sitelerini hackliyorlar yabancıları hackleyemiyorlar çünkü biz hackledik demenın ingilizcesi yok o kırolarda. gidiosun soruyosun 14-15 yaşında çocuğa internet kafede -büyüyünce ne işle uğraşcaksın -hekır olcam! bak adamın maili hekledim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar