Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 11:11:ERROR:Undefined symbol 'Terathan' 11:12:ERROR:Undefined symbol 'Liche' 11:12:ERROR:Undefined symbol 'Ogre' bir yaratığa dalınca böyle yazıları çıkıyor spherede... Birbirlerine dalsalar ya da ben onlara dalsam böyle yazılar alıyorum Sebebini bilen var mı_? Bilen yok mu ey ahali [Bu mesaj Zwalin tarafından 25 Eylül 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Up up Up up up da up upa up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bi tanesinin scriptini yapistir bakalim.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 script de bir hata olsa scp satırındaki sorun ztn spherede yer alır olay o değil yaratığa vurunca ya da kesince gelen bir hata bu sadece... Scriptide inceledim hiç bir sorun bulunmamakta fakat yorum yapamıyorum olaya ilkkez karşılaştım daha önce böyle bir tecrübesi olan ya da fikri olan varsa yardım ederse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 İyide guzel kardesım madem scripts de sorun yok ordakı hatanın anlamını bılıosundur zaten. Orda yazanları sphere algılamıor sen genede scriptsını gozden gecır buraya koymak ıstemıorsan[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 buyuk ihtimalle sphere o yaratigin scpsini goremiyor veya onunla ilgili tag olsun veya bir komut olsun onu goremiyor.hatirladigim kadari ile buydu hatası ( 1 senedir ugrasmiyordum :) )[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Benim maden e benzemiş bu kazmayla madene cakıyorum sphere de hata :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 [CHARDEF 01] DEFNAME=c_ogre NAME=#NAMES_OGRE the Ogre SOUND=snd_MONSTER_OGRE1 ICON=i_pet_OGRE ANIM=078c7f CAN=MT_WALK|MT_USEHANDS DAM=10,15 ARMOR=16 RESOURCES=6 i_ribs_raw FOODTYPE=15 t_meat_raw DESIRES=c_ogre, t_arock //ALIGNMENT=EVIL SHELTER=r_forests,r_mountains AVERSIONS=t_TRAP,r_civilization CATEGORY=Monsters SUBSECTION=Ettins, Ogres, Trolls, Cyclops,Titans and Giants DESCRIPTION=Ogre ON=@Create NPC=brain_monster STR={165 195} DEX={46 65} INT={46 70} PARRYING={45.0 55.0} MAGICRESISTANCE={45.0 60.0} TACTICS={60.0 70.0} WRESTLING={70.0 80.0} FAME={2500 3250} KARMA={-1000 -1999} ITEM=loot_OGRE İşte npc nin scripti bu yaratığıa vurunca ilk vuruşta sphere de hata beliriyor scp adı falan yazmıyor sadece olan şundan ibaret....... 11:11:ERROR:Undefined symbol 'Terathan' 11:12:ERROR:Undefined symbol 'Liche' 11:12:ERROR:Undefined symbol 'Ogre' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaat help :P Beyler bir yorum yapacak, bir yardım edecek kimse yok mu koskoca paticikte _? _? _? _? _? _? _? [Bu mesaj Zwalin tarafından 27 Eylül 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Zwalin, 27 Eylül 2005 18:35 tarihinde demiş ki: [CHARDEF 01] ben bu olayı anlayamadım[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın [Bu mesaj PrudenT tarafından 27 Eylül 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 verdatadaki şeklini falan belirtiyo o.[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. wook, 23 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki: eheh toggie olaya yeni bi boyut kazandırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yokmu yardımcı olacak kafayı yicem beyler bi baksanız şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 alan yetkilileri yardımcı olsa bari kimse bişi diyemiyor yardım pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 eventspet eventinde veya başka bir tanesinde hit veya gethitteki bir if döngüsü sebep oluyor olabilir hataya. name'ini match etmeye çalışıyorsunuz sanırım, stringler strmatch ile match edilir == ile match etmeye çalışırsanız undefined symbol verir.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 eventspet diye bir event scripti falan yok. Yaratıkları kesmeye çalışırsam bu olay meydana geliyor biraz daha açıklayıcı olmanız mümkün mü acaba çok sıkıldım düzeltememekten çünkü :) [Bu mesaj Zwalin tarafından 27 Eylül 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronotovi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 valla hiç anlamıyorum ama bence sil baştan yap derim. :) cünki kurarken bir hata yapmıs olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Sil baştan yap dediğin şey benim 1 aydır hazırladığım server millet gibi nebula yı alıp yükleyip mutlu olmuom ben.... Şu soruma post kasmak için cvp yazılmasın pls bir bilen varsa yazsın çözüme ulaşmam lazım çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Chernobele teşekkür ediyorum :) Spheremsgs de yanlış bir düzenleme yapmışım yazılara renk verirken '' kaldırmayı unutmuşum teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ayriyetten [chardef c_ogre] seklinde yap bakalim, ben biraz gec gordum basligi. thelegbra'nin dedigi sekildedir buyuk ihtimal.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 cozduk Math.. sphere_msgs da deişiklik yaparken hata yapmıs.. npc ye dalarken yanda yazması gereken yazıların errorları onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar