Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiyorum hosçakalin..Lakin kalanlara bir cift lafim var..

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

Kedi bizden önce kacti...

Innkeeper 09/23/05 tarihinde bi mesaj atmis...
Karakedi 08/14/05 tarihinden beri 1 mesaj bile atmamis...

Gitti o dürümcü acti uyuyun siz ![signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok saçma be.. İnsan var ettiği yerden niye ayrılır da, yeni gelenlere bırakır.

Pes etmek bu ya

Eskiler forum açarsa çağrın bizi de biz de eski sayılırız bi çoğuna göre. Adabı muaşereti biliyoz en azından[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen....
Sosyal ağlarda paylaş

Yenilerde sizin bu "yeni gelenler yüzünden gidiyorum" tripleriniz yüzünden çekip gidecekler.
Nedir ya bu insanları dışlama olayınız? harbiden fena bozulmaya başladım...

O zaman kapatıcaktınız üye alımını siz kendi halinizde napıosanız yapıcaktınız.
1 kere dediniz sustum
2 kere dediniz sustum
5 kere dediniz sustum
ama her giden "yeni gelenler tukaka eskiler rullz" derse bi yere kadar dayanır insan...

Neyse ya ne haliniz varsa görün. Gidin hepinizde. "eski.paticik.com" diye bi subdomain açın orada takılın. ne diyeyimki başka.
:(:(:(

Edik : bu mesajı CrayTotem için yazmadım. "Yeniler yüzünden gidiyorum" diyen cümle alem kim varsa onlara yazdım.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum.
arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım

[Bu mesaj Lonely tarafından 27 Eylül 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Siz yeni gelenlere "bak arkadaşım, senin yaptığın yanlış bu doğru" diye doğru yolu gösterdinizmi?
Yoksa yanlış bişey yapanlara "terazini tıklarım lam" diye bi tepkimi gösterdiniz yada aşağılayıp yerin dibinemi sokmaya çalıştınız?

Burası internet ya. Arkadaş ortamı değilki. Buraya herkes girer çıkar. Beğenmediklerinizi banlarsınız gider. Ama böyle tepki göstermeye hakkınız yokki?

"Ben gidiyorum bye bye" dersiniz kimse laf edemez ama "yeni gelenler yüzünden ben gidiyorum bye bye" derseniz yeni gelenlerde "üye alımı aktif olan her yere girerim karışamazsınız, karışacaksanız üye alımını kapatın" der

bende yeni üyeyim. Günlerdir yazdığınız herşeye alındım, bozuldum. Tek kelime etmedim. Ama bi yere kadar...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum.
arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

Her topluma Yeni bir yuz geldıgı zaman Eskıden berı o toplum içinde olanlar cekınırler. Bu her zaman boyledır. Suan kı durumda bu Hani 4 5 senedir takılıyorlar herkez birbirini tanımıs Kaynasmıslar espriler yapmıslar muhabbetler etmısler Birbirlerini asagılamamıslar...

Ama Paticik kulturunu bozan kım? Hangi yeni gelen arkadasa yanlıs bi iş yaptıgı zaman İnsanca yapılması gerekenleri anlattı ? Kımse herkez bi laf sokmaya calıstı Sonra paticik kulturunu bozdunuz diyorsunuz yeni ortama ayak uydurmaya calısan insanlara bu durumda Kım haklı kim haksız Bi dusunun derim.

bende uzun zamandır pati ye takılırım acı tatlı iyi kotu seyler ogrendım ama cok sey yazmam ben okumayı sevenlerdenım ama bu konuda sessiz kalamıyorum artık.

Eger Ortamın bozuldugunu dusunuyorsanız neden kacıyorsunuz neden cok sevdıgınız pati yi kurtarmak için kalıp calısmıyorsunuz da sadece Arkanıza bakmadan kaçmayı tercıh ediyorsunuz ?

Gercekten isteyen seven insan ugrasır calısır eskı gunlerine donmeye Ama sizler ne yapıyorsunuz ?[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

[Bu mesaj Daimon tarafından 27 Eylül 2005 08:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yazimi okumadan kafaniza gore takilan insanlar size soyluyorum...Okurken anlam verip okuyun.

Ben yeniler bozdu demedim..Eskiden böyleydi simdi böyle dedim kisiye özel laf yok..Eskilerde cozutmus olabilir...

Kendi istediginiz anlami cikarmisiniz.

Edik : Bende sana söylemiyorum yaziyi okumadan yazanlara söylüyorum =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 27 Eylül 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 26 Eylül 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
Tabii bagzilarimiz burada bu kadar yazi yazsa da hala imla hatalarini yappmaya devam ediyor.

Neyse sen takma beni ben hep kil olmausumdur imla hatalarina. Iyi eglenceler

o da güzel[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...