CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Kedi bizden önce kacti... Innkeeper 09/23/05 tarihinde bi mesaj atmis... Karakedi 08/14/05 tarihinden beri 1 mesaj bile atmamis... Gitti o dürümcü acti uyuyun siz ![signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ey eytre be, hadi güle güle ":)" [Bu mesaj forgiver tarafından 26 Eylül 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ya çok saçma be.. İnsan var ettiği yerden niye ayrılır da, yeni gelenlere bırakır. Pes etmek bu ya Eskiler forum açarsa çağrın bizi de biz de eski sayılırız bi çoğuna göre. Adabı muaşereti biliyoz en azından[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Üzüldüm Onur:(. Msn'den de gidiyorum deme sakın:)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 su doktum arkanizdan hadi tez gidip gelin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ulan herkes gidiyo be bendemi gitsem ne yapsam, hadi bye[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sanada güle güle[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sana mesaj yazdımmı bilmiyom çünkü gidyorum diyenler iyice çoğaldı. neden gidiyorsunuz ki kal burda bir daha dene daha alınacak uefa kupamız var? ;) eskiyi boşver eski eski dersek bir dakka sen irticacımısın? bunun derim sadece sana ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gitmek istersen git ama burda böööle yazman beni reklam düşüncesine sevketti. nasıl olsa başka bir nıck alabilirsin,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Diyer mesaj. [Bu mesaj CrayTotem tarafından 27 Eylül 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Gereksiz olduguna karar verdim sildim.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 27 Eylül 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Düzeltme: Uyma sen onlara;)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 [Bu mesaj Keyzar tarafından 27 Eylül 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güle güle dostum. geçen akşam görüşemedik, inş. başka zaman.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güle güle[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 burak zorla eklettin dimi gene ulan varya sen asfjhs[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yenilerde sizin bu "yeni gelenler yüzünden gidiyorum" tripleriniz yüzünden çekip gidecekler. Nedir ya bu insanları dışlama olayınız? harbiden fena bozulmaya başladım... O zaman kapatıcaktınız üye alımını siz kendi halinizde napıosanız yapıcaktınız. 1 kere dediniz sustum 2 kere dediniz sustum 5 kere dediniz sustum ama her giden "yeni gelenler tukaka eskiler rullz" derse bi yere kadar dayanır insan... Neyse ya ne haliniz varsa görün. Gidin hepinizde. "eski.paticik.com" diye bi subdomain açın orada takılın. ne diyeyimki başka. :(:(:( Edik : bu mesajı CrayTotem için yazmadım. "Yeniler yüzünden gidiyorum" diyen cümle alem kim varsa onlara yazdım.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım [Bu mesaj Lonely tarafından 27 Eylül 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Siz yeni gelenlere "bak arkadaşım, senin yaptığın yanlış bu doğru" diye doğru yolu gösterdinizmi? Yoksa yanlış bişey yapanlara "terazini tıklarım lam" diye bi tepkimi gösterdiniz yada aşağılayıp yerin dibinemi sokmaya çalıştınız? Burası internet ya. Arkadaş ortamı değilki. Buraya herkes girer çıkar. Beğenmediklerinizi banlarsınız gider. Ama böyle tepki göstermeye hakkınız yokki? "Ben gidiyorum bye bye" dersiniz kimse laf edemez ama "yeni gelenler yüzünden ben gidiyorum bye bye" derseniz yeni gelenlerde "üye alımı aktif olan her yere girerim karışamazsınız, karışacaksanız üye alımını kapatın" der bende yeni üyeyim. Günlerdir yazdığınız herşeye alındım, bozuldum. Tek kelime etmedim. Ama bi yere kadar...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Her topluma Yeni bir yuz geldıgı zaman Eskıden berı o toplum içinde olanlar cekınırler. Bu her zaman boyledır. Suan kı durumda bu Hani 4 5 senedir takılıyorlar herkez birbirini tanımıs Kaynasmıslar espriler yapmıslar muhabbetler etmısler Birbirlerini asagılamamıslar... Ama Paticik kulturunu bozan kım? Hangi yeni gelen arkadasa yanlıs bi iş yaptıgı zaman İnsanca yapılması gerekenleri anlattı ? Kımse herkez bi laf sokmaya calıstı Sonra paticik kulturunu bozdunuz diyorsunuz yeni ortama ayak uydurmaya calısan insanlara bu durumda Kım haklı kim haksız Bi dusunun derim. bende uzun zamandır pati ye takılırım acı tatlı iyi kotu seyler ogrendım ama cok sey yazmam ben okumayı sevenlerdenım ama bu konuda sessiz kalamıyorum artık. Eger Ortamın bozuldugunu dusunuyorsanız neden kacıyorsunuz neden cok sevdıgınız pati yi kurtarmak için kalıp calısmıyorsunuz da sadece Arkanıza bakmadan kaçmayı tercıh ediyorsunuz ? Gercekten isteyen seven insan ugrasır calısır eskı gunlerine donmeye Ama sizler ne yapıyorsunuz ?[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket [Bu mesaj Daimon tarafından 27 Eylül 2005 08:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya biri daha mı gidiyor clay arayı uzatma uğra foruma ya buralar eskiler olmadan hiç güzel olmayacağa benziyor[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 pek iletisemedim insanlarla büük sehirlerde olmadiimdan ama forumlardan tanidiim ii olduuna inandiim biriydin..güle güle..ztn elveda demese de gitmis olanlar var sadece forumlarda son mesajlara bakip "pf bisi yok" diip giden mesela ben..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hoşçakal...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yazimi okumadan kafaniza gore takilan insanlar size soyluyorum...Okurken anlam verip okuyun. Ben yeniler bozdu demedim..Eskiden böyleydi simdi böyle dedim kisiye özel laf yok..Eskilerde cozutmus olabilir... Kendi istediginiz anlami cikarmisiniz. Edik : Bende sana söylemiyorum yaziyi okumadan yazanlara söylüyorum =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 27 Eylül 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Off Ultimatr off.. Dağıldı millet iki ayda. Keşke serverda açsanız. Çok eğlenceli olurdu.. Hadin kal sağlıcakla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya ben de gidicem en sonunda ya:( bu ne kimse kalmamış..tanıdık nickler görememek çok kötü bi duygu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Dorsia, 26 Eylül 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Tabii bagzilarimiz burada bu kadar yazi yazsa da hala imla hatalarini yappmaya devam ediyor. Neyse sen takma beni ben hep kil olmausumdur imla hatalarina. Iyi eglenceler o da güzel[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar