Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana bakana bakamıyorum :(

Sorj

Öne çıkan mesajlar

yikanmak icin illa kokmayimi bekliyosun be ? lol . ayrica $uda bir gercekki insan kendi ter kokusunu cok zor alir.
bu bi ara bendede vardi ama buyuk olcude gecti su anda biriyle konusurken bana bakmazsa beni dinlemiyomus gibi hissediyorum bende baskasina yapmiyorum ayni seyi.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

Klay bişey değil zaten, ama o saniyenin milyonda biri olan bi gerginlik varya ilk sana gözleri cevirdiği anda karşınsakinin onu gecince gerisi geliyo zaten.

Neyse ben cok severim böle bakmayı dayak yiyicez bi gun am ahadi hayırlısı yıllarca yemedik....[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

2 günde bi yıkanmak normaldir, ki hele yazın günde 3 defa yıkanıyodum normalde.. yıkanmama rekorum 5 gün oda hastaydım deli gibi =)

kız sana bakıyosa, ya çok aşırı irençsindir,yada hoşlanmışsındır.. ama kız senle konuşurken sen kaçıyosan ya sen gaysindir yada ... =)[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

YAw yok o coook önceden oldu.Misal Böyle otobüste ne bilyiim biyerde oturduğumda yani böyle nası diyim oturduğum biyerde durdugum biyede bakıyorlar bana... hemide çok bende böyle 1 2 2 saniye bile değil 1saniye hemen gözleri çeviriom püh :(

çirkinim sanırım :(:(:(:(:([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

ne çirkin'i abi.
çirkin insan yoktur, kendini çirkin kabul eden vardır..
- martinlgore

abi bi nokta var. oyle bir noktaki, o noktayı anlayınca, görünce ilişkilerin, kızların oyle olmadığını görüyorsun..

bende çok uzun süre bu noktayı görememiştim. görünce ikili ilişkilerin, dişilerin aslında hiçde oyle olmadığın gördüm..

Cidden büyüttüğümüz kadar değil. Biz büyütüyoruz sadece..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu öyle geyiğine çekmiştim hüeh.. Böle abidik bişey yapmaya çalıştım =P

ehehe resim bomba ya amma koptum arkadaşlara yollarken =D=D=D=D yarıldıydım hehe.onun normal tipini düşünebilirseniz düşünün artık =P nası bişe olduumu =P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın

[Bu mesaj Sorj tarafından 24 Eylül 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorj, 24 Eylül 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
YAw yok o coook önceden oldu.Misal Böyle otobüste ne bilyiim biyerde oturduğumda yani böyle nası diyim oturduğum biyerde durdugum biyede bakıyorlar bana... hemide çok bende böyle 1 2 2 saniye bile değil 1saniye hemen gözleri çeviriom püh :(

çirkinim sanırım :(:(:(:(:(

Sıkıldıklarından bakıyolardır , farklısındır ondan bakıyolardır ya da. Mesela benim saçlarım belime kadar geliyordu 1 - 2 sene önce , zaten siyah giyinirim. Tip tip bakan hıyarlar oluyordu , aldırmamayı öğreniyorsun bi yerden sonra[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

öküz gibi bakmaktansa bakma daha iyi zaten :) bakmanın da adabı var ehe. bi kızarkadaşım vardı bi ara, yani arkadaşım kız, yani kız olarak doğmuş ve arkadaşım olmuş sonradan, hah. bi ortamda kendisinden hoşlanan bi eleman vardı. paso kıza bakıyodu, kız sonra yakınmıştı bana "ya bön bön baktı paso yaa" diye.
haydi gelin üsturuplu bakalım bundan sonra. DKO, dünya kardeş olsun, eyo.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

herkes sana bakmıyodur sana öyle geliyordur
ya da her nasıl başarıyosan 1-2 sn sana baktığı anları yakalıyorsundur.

harbi harbi bakanlar, hele gelip senle muhabette başlayanlar için sende biraz tecrübe lazım sanırım.
------------

ya bide güzel kızlar karşısında ezilme gibi bir olay var bu çok kötü ühühühü[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyide neden utanıyorsun ki?? yada çirkin olsan kız sana niye baksın?
yani çevirme gözlerini gülümse bakarken.kaybedecek bişey de yok.en fazla ne olabilir? kız seni tersler ''yoo ben sana değil bilmemnereye bakıyodum'' der. sende gülersin. tanımadığın bi insana da rezil olmazsın herhalde.
tecrübesizlik olayında yapılcak bişey yok kanımca.herkes birinin tecrübesizliğini atabilmek için kurban olucak:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki:
yedin benim şeyimi...yemeğimi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 24 Eylül 2005 07:48 tarihinde demiş ki:
bi kızarkadaşım vardı bi ara, yani arkadaşım kız, yani kız olarak doğmuş ve arkadaşım olmuş sonradan,

ahahahahahhahahaa :D :D :D :D :D :D. izninle[signature][hline]Saeros, 24 Eylül 2005 07:48 tarihinde demiş ki:
bir kız arkadaşım vardı bir ara, yani arkadaşım kız, yani kız olarak doğmuş ve arkadaşım olmuş sonradan.
Sosyal ağlarda paylaş

bakışlara sakın aldanma kardeş.. aha da ben aldandım sonra ne oldu? çok pis döt oldum.. artık töbe ettim nerdeyse...bakan cok hatta bi iki tane kız var 2 seneden beri sürekli karşılaşırız kız bakar falan. bende ona bakar, yanından geçer giderim.. o döt olmalar olmasaydı(olmasaydı diyorum cunku ondan once boyle bi girişimde bulunmamıştım ilk bi kaç denemenin hepsinde dot olunca tırsıyor artık insan..had çirkin olsam falan salla dicem ama yakışıklı da adamım yane..) ne diyecegimi unuttum lan parantez içini yazarken :D ....
haa geldi aklıma işte o döt olmalar olmasaydı belki simdi boyle demezdim daha farklı olurdu.. kader işte :)
sen gene de dikkat et emi..[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...