Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yikanmak icin illa kokmayimi bekliyosun be ? lol . ayrica $uda bir gercekki insan kendi ter kokusunu cok zor alir. bu bi ara bendede vardi ama buyuk olcude gecti su anda biriyle konusurken bana bakmazsa beni dinlemiyomus gibi hissediyorum bende baskasina yapmiyorum ayni seyi.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Klay bişey değil zaten, ama o saniyenin milyonda biri olan bi gerginlik varya ilk sana gözleri cevirdiği anda karşınsakinin onu gecince gerisi geliyo zaten. Neyse ben cok severim böle bakmayı dayak yiyicez bi gun am ahadi hayırlısı yıllarca yemedik....[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Disappear, 24 Eylül 2005 02:37 tarihinde demiş ki: yikanmak icin illa kokmayimi bekliyosun be ? lol ne bilim abi öyle geliyo bana.Kokunca kirlenince yıkanırım.Başka şeyimi var bunun? :) Sen ne için ykanıon? ehue.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 2 günde bi yıkanmak normaldir, ki hele yazın günde 3 defa yıkanıyodum normalde.. yıkanmama rekorum 5 gün oda hastaydım deli gibi =) kız sana bakıyosa, ya çok aşırı irençsindir,yada hoşlanmışsındır.. ama kız senle konuşurken sen kaçıyosan ya sen gaysindir yada ... =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 YAw yok o coook önceden oldu.Misal Böyle otobüste ne bilyiim biyerde oturduğumda yani böyle nası diyim oturduğum biyerde durdugum biyede bakıyorlar bana... hemide çok bende böyle 1 2 2 saniye bile değil 1saniye hemen gözleri çeviriom püh :( çirkinim sanırım :(:(:(:(:([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ne çirkin'i abi. çirkin insan yoktur, kendini çirkin kabul eden vardır.. - martinlgore abi bi nokta var. oyle bir noktaki, o noktayı anlayınca, görünce ilişkilerin, kızların oyle olmadığını görüyorsun.. bende çok uzun süre bu noktayı görememiştim. görünce ikili ilişkilerin, dişilerin aslında hiçde oyle olmadığın gördüm.. Cidden büyüttüğümüz kadar değil. Biz büyütüyoruz sadece..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 çirkin olsan bakmazlar öle tip tip uzun uzun, sende bakıcaksın göslerinin içine etkilemeye çalışıcaksın daha ne ya[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bunu öyle geyiğine çekmiştim hüeh.. Böle abidik bişey yapmaya çalıştım =P ehehe resim bomba ya amma koptum arkadaşlara yollarken =D=D=D=D yarıldıydım hehe.onun normal tipini düşünebilirseniz düşünün artık =P nası bişe olduumu =P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın[Bu mesaj Sorj tarafından 24 Eylül 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yok yok sen tipten kaybediyosun du$ falan degil anladim ben[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 =P=P=P=P=P =P=P=P=P=P =P=P=P=P=P =P=P=P=P=P =P=P=P=P=P sizlerin tipleri görmek dileği ile.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 eheuheuheu gitarlıyı koysana:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Sorj, 24 Eylül 2005 03:09 tarihinde demiş ki: YAw yok o coook önceden oldu.Misal Böyle otobüste ne bilyiim biyerde oturduğumda yani böyle nası diyim oturduğum biyerde durdugum biyede bakıyorlar bana... hemide çok bende böyle 1 2 2 saniye bile değil 1saniye hemen gözleri çeviriom püh :( çirkinim sanırım :(:(:(:(:( Sıkıldıklarından bakıyolardır , farklısındır ondan bakıyolardır ya da. Mesela benim saçlarım belime kadar geliyordu 1 - 2 sene önce , zaten siyah giyinirim. Tip tip bakan hıyarlar oluyordu , aldırmamayı öğreniyorsun bi yerden sonra[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 şimdi bu dediğin olay bendede oluyor bi kız baktığında 1-2 saniye bakıyorum sonra kafayı çeviriyorum ama bu sadece heycandan oluyor sonra kafama "dank" ediyor bende bakmaya başlıyorum fln. ve olaylar gelişiyor... :P[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bende diom acep bakmay devam etsemmi sonra bakamıyom :( ya cok kötü bişiy.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 şey böyle bakarsam laf atarmı ? yada kalkıp küfredermi rezilmi olurum fln komplexlere giriyorum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 öküz gibi bakmaktansa bakma daha iyi zaten :) bakmanın da adabı var ehe. bi kızarkadaşım vardı bi ara, yani arkadaşım kız, yani kız olarak doğmuş ve arkadaşım olmuş sonradan, hah. bi ortamda kendisinden hoşlanan bi eleman vardı. paso kıza bakıyodu, kız sonra yakınmıştı bana "ya bön bön baktı paso yaa" diye. haydi gelin üsturuplu bakalım bundan sonra. DKO, dünya kardeş olsun, eyo.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sorj sanırım sende benim gibi utangaç bi insansın walla psikologa fln git :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 herkes sana bakmıyodur sana öyle geliyordur ya da her nasıl başarıyosan 1-2 sn sana baktığı anları yakalıyorsundur. harbi harbi bakanlar, hele gelip senle muhabette başlayanlar için sende biraz tecrübe lazım sanırım. ------------ ya bide güzel kızlar karşısında ezilme gibi bir olay var bu çok kötü ühühühü[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya birde neden hep güzel kızların bakmaya hakkı var hep eziyolar adiler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 forgiver öpcem abi seni :( kendimi acaip ezik hissediom onların yanında ühüh :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya iyide neden utanıyorsun ki?? yada çirkin olsan kız sana niye baksın? yani çevirme gözlerini gülümse bakarken.kaybedecek bişey de yok.en fazla ne olabilir? kız seni tersler ''yoo ben sana değil bilmemnereye bakıyodum'' der. sende gülersin. tanımadığın bi insana da rezil olmazsın herhalde. tecrübesizlik olayında yapılcak bişey yok kanımca.herkes birinin tecrübesizliğini atabilmek için kurban olucak:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 birisi konusurken benım gozume bakmayınca ben rahatsız oluyorum benı dınlemıyormus boyle heybeye kafayı sallıyormus gıbı gelıyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Saeros, 24 Eylül 2005 07:48 tarihinde demiş ki: bi kızarkadaşım vardı bi ara, yani arkadaşım kız, yani kız olarak doğmuş ve arkadaşım olmuş sonradan, ahahahahahhahahaa :D :D :D :D :D :D. izninle[signature][hline]Saeros, 24 Eylül 2005 07:48 tarihinde demiş ki: bir kız arkadaşım vardı bir ara, yani arkadaşım kız, yani kız olarak doğmuş ve arkadaşım olmuş sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bakışlara sakın aldanma kardeş.. aha da ben aldandım sonra ne oldu? çok pis döt oldum.. artık töbe ettim nerdeyse...bakan cok hatta bi iki tane kız var 2 seneden beri sürekli karşılaşırız kız bakar falan. bende ona bakar, yanından geçer giderim.. o döt olmalar olmasaydı(olmasaydı diyorum cunku ondan once boyle bi girişimde bulunmamıştım ilk bi kaç denemenin hepsinde dot olunca tırsıyor artık insan..had çirkin olsam falan salla dicem ama yakışıklı da adamım yane..) ne diyecegimi unuttum lan parantez içini yazarken :D .... haa geldi aklıma işte o döt olmalar olmasaydı belki simdi boyle demezdim daha farklı olurdu.. kader işte :) sen gene de dikkat et emi..[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bana bakınca kız önce çekiyorum gözlerimi sonra bende bakıyorum, öküz gibi bakışıyoruz. acayip bi elektrik alış-verişi. araya giren cıs oluyor. çok zevkli[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar