Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev (bu topic patlamıyacak)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Baya bi zaman önce resimleri çekip yazılar yazmışım. Ama foruma koymayı unutmuşum. Demin gördüm upload ettim. Koyuyorum buraya. (tenks to Zed)

Ev değişti. hayvanlar değişti:b resimler değişmemiş enteresan bi şekilde eheh.

patlama patlama patlama...
yeah.[signature][hline]http://www.quingis.com/
guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 08 Eylül 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chemical tarafından 08 Eylül 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chemical tarafından 08 Eylül 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

tualet kağıdı ne iş ?? Seni gidi seni!!!

[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi

[Bu mesaj CaNNi tarafından 08 Eylül 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Öhm öhm tekrar sorayım merak ettim valla, fazla merak iyi değildir ama boşver :)

said:
Janitschar, 08 Eylül 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
Ayıptır sorması mum ne iş ya? elektrikler kesik diyecem pc çalışıyor. Yoksa ayin falan mı yapıyordun? :)
[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

Televizyonda pkk sorunlarını, protestoları izleyip tsk tsk tsk yapmak, sorunu çözmeye bir zerre yardımcı olsaydı. Bütüngün televizyon izler tsk tsk tsk yapardım.. Ama yok böyle bir olay. Evet türkiyenin sorunları var ama sorunlarının çoğunun amacı sizi hayattan kopartıp sürekli o sorunları düşünerek hayattan kopmanız, işinizi bırakıp ülkeyi dahada uçuruma sürüklemeniz için yapılan psikolojik savaşlar.

Yani senin türkiyenin sorunları var diyip böyle bir tavır alman, bu sorunları yaratanların bir adım daha ilerlediğini gösteriyor.

ab sorununuda recep tayyyip erdoğan halletsin bi zahmet bizmi düşünücez ab ab ab diyip? Önüne gelen başbakan olsam süper olurdu diyor zaten.

Yok böyle bir olay kardeşim, sizin düşünceleriniz doğru olsaydı zaten şimdiden başkan yapmışlardı emin olunki.
Ülkenin başına her "ulan ben başa geçsem şöle böyle" diyeni koysalar heryerde barlar, diskolar, futbol sahaları yada camiler kurulurdu.[signature][hline]http://www.quingis.com/
guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 08 Eylül 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...