Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Baya bi zaman önce resimleri çekip yazılar yazmışım. Ama foruma koymayı unutmuşum. Demin gördüm upload ettim. Koyuyorum buraya. (tenks to Zed) Ev değişti. hayvanlar değişti:b resimler değişmemiş enteresan bi şekilde eheh. patlama patlama patlama... yeah.[signature][hline]http://www.quingis.com/guns don't kill people, bullets do.[Bu mesaj Chemical tarafından 08 Eylül 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Chemical tarafından 08 Eylül 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Chemical tarafından 08 Eylül 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 armaya inanalım ya ev ne kadar karışık bana fenalık gelirdi be aile napıo acaba :=)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 tualet kağıdı ne iş ?? Seni gidi seni!!! [signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: BeramusI Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi[Bu mesaj CaNNi tarafından 08 Eylül 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Nıhıhıhıhı Şaka bir yana ilginçmiş resimler ehehe[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Öhm öhm tekrar sorayım merak ettim valla, fazla merak iyi değildir ama boşver :) said: Janitschar, 08 Eylül 2005 21:40 tarihinde demiş ki: Ayıptır sorması mum ne iş ya? elektrikler kesik diyecem pc çalışıyor. Yoksa ayin falan mı yapıyordun? :) [signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 abi oda çok beyaz yaaa , deliririm ben o odada opak opak...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 lol uçuk olunca sürekli kağıt peçete tutmam gerekiyor yoksa sürekli kaşınıyormuş gibi geliyo e tuvalet kağıdıda daha ucuz olup evde her zaman bulunan bir ürün olduğundan onu tercih ediyorum[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 mumlarda ethernet takmak için sökülen slot kapağından nekadar güzel mumluk yapılabildiğini denerken oluştu[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu yaptığın doğrumu sence eskisini niye editlemiyorsunda yeni topic açıyorsun ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oda cidden mütiş bence.mütişliğide beyazlığından kaynaklanıyo(bence).benm öyle odam olcak.merkez efendi gibi bişey olur acilen allaha ererdim.[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bir süre sonra o beyazlık gözlerini yakmaya başllıyor duvarlara bakamıyorum mesela ben duvara bakarak yatamam yatakta ışık açık olunca, ışıkta beyaz. gözüm acımaya başlar.[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 herbibok güzelmiş[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 İşte Bu Süper !![signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back ..[Bu mesaj SbNN tarafından 08 Eylül 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Gereksiz Yazı[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : :::tamu::: LwL : 62 Race : Mage Np : 65 Olmadan Yok Server : Beramus [Bu mesaj Gothic tarafından 08 Eylül 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 2 tane aynısından var topicin. kafam karıştı edit zor gibi galiba.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 chem göztepedemi oturuon[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Televizyonda pkk sorunlarını, protestoları izleyip tsk tsk tsk yapmak, sorunu çözmeye bir zerre yardımcı olsaydı. Bütüngün televizyon izler tsk tsk tsk yapardım.. Ama yok böyle bir olay. Evet türkiyenin sorunları var ama sorunlarının çoğunun amacı sizi hayattan kopartıp sürekli o sorunları düşünerek hayattan kopmanız, işinizi bırakıp ülkeyi dahada uçuruma sürüklemeniz için yapılan psikolojik savaşlar. Yani senin türkiyenin sorunları var diyip böyle bir tavır alman, bu sorunları yaratanların bir adım daha ilerlediğini gösteriyor. ab sorununuda recep tayyyip erdoğan halletsin bi zahmet bizmi düşünücez ab ab ab diyip? Önüne gelen başbakan olsam süper olurdu diyor zaten. Yok böyle bir olay kardeşim, sizin düşünceleriniz doğru olsaydı zaten şimdiden başkan yapmışlardı emin olunki. Ülkenin başına her "ulan ben başa geçsem şöle böyle" diyeni koysalar heryerde barlar, diskolar, futbol sahaları yada camiler kurulurdu.[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 08 Eylül 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 süpersim chemi :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: kermit, 08 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki: 2 tane aynısından var topicin. kafam karıştı edit zor gibi galiba. [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya saçmaladı orası yeni bir sayfa açayım dedim hayata. Silinsin orası dicem moderatör yok.[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Chemical Haklısın be kanka tamam ya[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : :::tamu::: LwL : 62 Race : Mage Np : 65 Olmadan Yok Server : Beramus [Bu mesaj Gothic tarafından 08 Eylül 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Orhan Gencebay ın bi şarkısı vardı Bence sende haklısın diye... hepimiz haklı değilimiyiz[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 benim bi ara desktop topiclerinde bi masam vardı. dur buldum :P heheh ne oldugunu kasamadım masada var bi çok şey =P patlarsa topic ben karışmam *_*[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 One ya bi ben yokum[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ahahah uçuk ilacı bendede var! :P eti burcak'ın 1.5cm üstüne dogru gidin mavi beyaz tüp Zovirax uçuk ilacı ahah.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar