Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Slat, 21 Ağustos 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
Fazla serial keyi olan yokmu yaw?

orijinalini almak cok mu zor?[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
Sadece kısa bir süre için oynayacam.. Sonra kendimi derslere vericem.. O yüzden..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
Oyuna o kadar kaptırdımki lvl 6 da trail version uyarısını verince direk gidip aldım,bence şu an almak daha faydalı,çünkü
hem 24usd yerine 12 usd veriyosun,bide cd keyi 2 kişi paylaşıyo...

Bu arada satılık 1 adet cd keyim var,ilgilenenler özelden mesaj atsın...[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
ilk başladığın şehirde bir adam var. ona satabilirsin. ayrıca bir kaç şehirde daha var bulman lazım..
oyuna ilk başladığında ahır gibi bişi var ordaki adamı diyorum..[signature][hline]Bıktım..
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunu daha yeni aldım (maşallah baya bi erken oldu hehe)
neyse işte oynuyorum oynuyorum oynuyorum, bıkmıyorum.
cidden çok güzel yapılmış. ve ayrıyeten oyuna diğer oyuncuların yaptığı çok güzel modlar var. örnek: last days modu (lotr hikayesini içeriyor)
ve cidden 90 kişilik bir orduyla orcların üzerine rohirrin horselarını sürmek çok heyecan verici.

mutlaka deneyin...
benim genel anlamda tavsiyem charisma statına abanın. ardından da leadership skilline. sonra da savaşlarda yüksek bir yere geçip şovalyelerinizin düşmanlarınızı silip süpürüşünü izleyin.
ayrıyeten surgery skilli de çok işe yarıyor. adamlarınız savaşlarda öldürücü bir darbe aldığında ölmüyor, bunun yerine sakatlanıyor. sakatlanan askerlerinizin de bir süre sonra iyileştiğini düşünecek olursak baya mantıklı bu skill üzerinde durmak da.
zira benim % 100' e yakın oldu. kendi halinizde ancak %50 yapabilirsiniz. ama partinize ekleyeceğiniz diğer herolar ile çok daha fazla geliştirebilirsiniz.
neyse çok uzadı zaten. burda noktayı koyuyorum.
sorusu olanlar bana sorabilir.
Mesaj tarihi:
daha bugün çektim nası olmuş bakiyim diye :)..
beni mark tabi ev arkadaşına vermiş ondan boşverdim :).. (şirefsiz işte)
2 tane kale var outlaw lu oralara dalınca ne olduğun biliyosan yazsana ona göre lv3-4 olup bi basıyım :)
Mesaj tarihi:
oraları kontrol altına alıp fazla adamlarını o kalelere yığabiliyorsun. ayy ağzımın suyu aktı anlatırken bile.
sonra şu birini yakala buraya getir felan fistan questleri için de nezarathane (yuh kelimeye bak) niyetine kullanabiliyorsun.

yeni gelecek modlarla da süper şeyler olabileceğini düşünüyorum.
düşünsene lotr haritasında isengard orklarıyla miğfer dibine saldırıp, hikayeyi tersine geçirip insan ırkını yok etmek.
ay ay ay
Mesaj tarihi:
tek başıma kule aldım :p
her savaşta 3 crossbowman geldi.. surlarda zaten vuramıyolar gittim biçtim.. gairp olmuş yada benim battlezise i küçük tutmamla alakalı anlamadım :). 2 peasant mı ne akybettim :p
ama lv7 oldum savaş sonunda gitti herşey bakamadım kaleme :(
  • Yeni Oluştur...