Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ehe borcha'yı ben de aldım gruba, idama götürmedim:) ben 20 oldum daha:P bi ara iyice gaz olup 80 kişiye 5-6 kişiyle daldım, 61'e falan indirdim:D çok eğlenceli oyun, oynanabilirliği çok çok iyi.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Fazla serial keyi olan yokmu yaw?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Slat, 21 Ağustos 2005 15:48 tarihinde demiş ki: Fazla serial keyi olan yokmu yaw? orijinalini almak cok mu zor?[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Sadece kısa bir süre için oynayacam.. Sonra kendimi derslere vericem.. O yüzden..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Oyuna o kadar kaptırdımki lvl 6 da trail version uyarısını verince direk gidip aldım,bence şu an almak daha faydalı,çünkü hem 24usd yerine 12 usd veriyosun,bide cd keyi 2 kişi paylaşıyo... Bu arada satılık 1 adet cd keyim var,ilgilenenler özelden mesaj atsın...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yaw topladığımız bu köleleri kime satıyoruz???[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ilk başladığın şehirde bir adam var. ona satabilirsin. ayrıca bir kaç şehirde daha var bulman lazım.. oyuna ilk başladığında ahır gibi bişi var ordaki adamı diyorum..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Dün yükledim,bugün orjinalini aldım.. Ellerinden öpüyorum. itinayla Türk destanı yazılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 herif yedi galiba bizi .. Hala beta beta oynuoruz ..[signature][hline] Chiculata Chiquita Chici Chici Chiquita Hadi Mare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ne herifi ya sen 1 kişimi yaptı sanıyosun bu işi,forumlarına bak oyunun orda yazıyo detaylı bilgi[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 1 değil IKI kişi yapıyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 1 serial ile 2 kişi oynaya biliyomu (gidip arktakini alıyım hemen :P)[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 evet ve her ay dı sanırım 1 tane cd key veriyorlardı sana :) böyle bişey wardı snaırım.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Genel anlamda söledim ne farkeder ha 1 ha 2 ha 100 kisi .. Cikmadi hala oyun..[signature][hline] Chiculata Chiquita Chici Chici Chiquita Hadi Mare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 oyunu daha yeni aldım (maşallah baya bi erken oldu hehe) neyse işte oynuyorum oynuyorum oynuyorum, bıkmıyorum. cidden çok güzel yapılmış. ve ayrıyeten oyuna diğer oyuncuların yaptığı çok güzel modlar var. örnek: last days modu (lotr hikayesini içeriyor) ve cidden 90 kişilik bir orduyla orcların üzerine rohirrin horselarını sürmek çok heyecan verici. mutlaka deneyin... benim genel anlamda tavsiyem charisma statına abanın. ardından da leadership skilline. sonra da savaşlarda yüksek bir yere geçip şovalyelerinizin düşmanlarınızı silip süpürüşünü izleyin. ayrıyeten surgery skilli de çok işe yarıyor. adamlarınız savaşlarda öldürücü bir darbe aldığında ölmüyor, bunun yerine sakatlanıyor. sakatlanan askerlerinizin de bir süre sonra iyileştiğini düşünecek olursak baya mantıklı bu skill üzerinde durmak da. zira benim % 100' e yakın oldu. kendi halinizde ancak %50 yapabilirsiniz. ama partinize ekleyeceğiniz diğer herolar ile çok daha fazla geliştirebilirsiniz. neyse çok uzadı zaten. burda noktayı koyuyorum. sorusu olanlar bana sorabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 daha bugün çektim nası olmuş bakiyim diye :).. beni mark tabi ev arkadaşına vermiş ondan boşverdim :).. (şirefsiz işte) 2 tane kale var outlaw lu oralara dalınca ne olduğun biliyosan yazsana ona göre lv3-4 olup bi basıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 oraları kontrol altına alıp fazla adamlarını o kalelere yığabiliyorsun. ayy ağzımın suyu aktı anlatırken bile. sonra şu birini yakala buraya getir felan fistan questleri için de nezarathane (yuh kelimeye bak) niyetine kullanabiliyorsun. yeni gelecek modlarla da süper şeyler olabileceğini düşünüyorum. düşünsene lotr haritasında isengard orklarıyla miğfer dibine saldırıp, hikayeyi tersine geçirip insan ırkını yok etmek. ay ay ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 unutmadan bi de her bi kale 100-200 adam kapasitesine mi ne sahipmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 crack istemek ayıp olacak .bu oyunu kredi kartı ve paypal olmadan almanın yolu yok mu?crack bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 cracki yok satın alman gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 heh yazın indirmiştim formatta gitti gene indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bi dakka oyun çıktı mı ya? çıktıysa nerden alabiliriz? süper oyundu ya o kadar eksik haliyle bile saatlerce oynamıştım yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 tek başıma kule aldım :p her savaşta 3 crossbowman geldi.. surlarda zaten vuramıyolar gittim biçtim.. gairp olmuş yada benim battlezise i küçük tutmamla alakalı anlamadım :). 2 peasant mı ne akybettim :p ama lv7 oldum savaş sonunda gitti herşey bakamadım kaleme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ya beyler bu ne biçim bir türk oyunu böyle tüm yazılar ingilizcee?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yapanlar türk :) türkçe oyun niye yapsın kime satıcak . dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar