EncorE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya bi kızla cıkıyorum su an hoslanıyorumda ama onun bi arkadası var acayipppp güzel oda bana mj çekti ben seni seviyorum dedi iki arkadası birbirine düşürmek istemiyorum bide su ihtimal var bana oyun yapabilirler sizce??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Oyun yapıyorlardır . K[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben de seni anlayamadim? ne yani. kiz arkadasini bu kadar mi seviyordun?[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Kardeşim, elinde olanla yetinmeyip, hep daha fazlasını isteyenin Başına bir bela mutlaka gelir. Sakın Ha Sakın o kızı kabul etme, Yoksa açgözlülük edip daha güzelini alayım derken elindekinden de olabilirsin. Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma.Kıza fırça çek, Utanmıyor musun, bir daha beni sakın arama de. O taktirde değerin çok daha artar. O kızla ilişkiniz bitince, güzel olanı hemen sana koşar. Birde düşündün mü cidden merak ettim? Sen Daha güzelini gördüğün zaman kız arkını satan tiplerden misin? Eğer öyle isen üzülerek söyleyeyim, çıktığın hiç bir kızı haketmiyorsun!!! [signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 dalga dubara bunlar yeme sakın[signature][hline]eN büyüK fenerLi sİbeL kekİLLi :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EncorE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ya kızla tanısalı 2 3 gün oldu hoslanıyorum sadece ama öbür kızda güzel alla alla allahım sen yardımcı ol bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Anıl sen git atla camdan, git ikisini de bi arada götür :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 encore yanlis anlama. o zaman bakis acilarimiz farkliymis. aa ben bu kizdan hoslandim. cikayim bari. demiyorum ben de. arada biseyler olmali benim icin. Ama sen bu kadar derin iliskiler yasamicam diyosan. gonlun nereye giderse sen de pesinden git o zaman.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 özellikle mesaj attırıyodur belki? olur olur. sen en iyisi lordofblood'ın (yağ bu ne biçim nick?) dediğini yap.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 %100 oyun. kız sana posta koyacaktır bahane arıyodur. buda bi ihtimal.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Sen dediğimi yap. Çek bir Fırça, Hem çıktığını kendine bağlarsın, hemde güzel olanı yedekte tutarsın. Pati Tavsiyesi Tutarsan Yararına olur! (Ayrıca %100 seni sınıyorlar. Sende inanacak kadar saf mısın be Kardeşim???)[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kessssin oyundur(iyi yöntem...bir aralar bende kullanmıştım:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: LordOfBlood, 26 Eylül 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Sen dediğimi yap. Çek bir Fırça, Hem çıktığını kendine bağlarsın, hemde güzel olanı yedekte tutarsın. Pati Tavsiyesi Tutarsan Yararına olur! (Ayrıca %100 seni sınıyorlar. Sende inanacak kadar saf mısın be Kardeşim???) +1+2+3+4[signature][hline]Herseye ragmen! =)) [Bu mesaj VipeR tarafından 26 Eylül 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kız çok fena yatmış , kanma derim.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bende anlamıyom[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 aşk oyunu buna derler guzelim secmelisin birini[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: unac, 26 Eylül 2005 19:43 tarihinde demiş ki: aşk oyunu buna derler guzelim secmelisin birini aynen katılıorum ama kızları bu kadar oyuncu yapmayın ya gerçekten 2kız da bişiler hissetmiş olamaz mı yani??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: LordOfBlood, 26 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Utanmıyor musun, bir daha beni sakın arama de. O taktirde değerin çok daha artar. bunları sen söyledin diye yapacaksa, artsa artsa ne kadar olabilir ki değeri en fazla? 5 kuruş? 10 kuruş? daha fazla degil[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 olaya bak herkez aslında bi konuda haklı :D[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 lan karar ver hangini seviyon yada hoşlanıyon ikincisi sanırım . git onu kabul et. birinciye herseyi anlat sana küser ama kızgınlığı geçtiğinde sana saygı duyar.ve net ol. derim sana şöylde böylede olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 heaa bide paranoyak olmak lazim. nerden biliosunuz belki ilk kiz onu denemek icin arkinin telinden msj atmistir ?? tehlikeli isler bunlar ne olucagi bilinmez basima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kardeş abi artık herneysen sakın yeme derim ben sana bak bn bunu eski erkek arkıma yaptm bizzat ben yaptım ve bnm salak arkadaşım yedi tabi doğal olarak bende bunu YEDİM :D güzelim ilişki heba oldu gitti tabi ne kadar güzeldi artık orası da meçhul bu konudan sonra hernese lafın kısası sana yeme derim hatta lordofblood(ne biçim nikk ya yazana kadar anam ağladı) un sözünü dinle :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bence oyun oynamışlar sana bu işin arkasında kız arkadaşın var emin ol ki senin sadakatini sınıyor :D[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Oyun...[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. [Bu mesaj Passanger tarafından 27 Eylül 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kelın merhemı olsa kendı basına surermıs sana nasıl yardım edeyyımkı..:([signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar