che91 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Tanrın kim senin? Para mı? Konuşmam bile seninle. Tanrın kim senin? Ün mü, şöhret mi? Aşil gibisin Öleceğini bilsen yine gidersin İntikam mı senin Tanrın? Git, öldür tüm insanları Beyninin kıvılcımlarını öldürürsün ancak Tanrın kim senin? Eşitlik mi? Uyandırmasaydım seni keşke Aşk mı? Zehirlenmişsin adeta Konuşamassın bile Adi ihtiraslarla gebereceksin Tanrın kim senin? Güç mü? Hayatın dizginlerini tutamazsın elinde Yok ki dizginler Sadece kargaşa var Hayatımız yöneten kargaşa Tanrın kim senin? söyleyin o kadar kotu mu?[signature][hline]Remember, respect is everything! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 iyi de olsa kötü de olsa, tutup da senin zaman harcamış olduğun bir şeyi çöpe atması onun öküz olduğunu gösterir. fena değil bence.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sen mi yazdın.. dorusu içinde beni rahatsız edecek sekilde cok sertlik var[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben yazdım alıntı değil yanlış anlamayın[signature][hline]Remember, respect is everything! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 çok sert...[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 "Tanrın kim senin Gök tanrı mı? Yemişim gök tanrını Yüzyıllar oluyor fethedeli gök katını.. Yoksa ay mı? Yollayım mı sana Neil abimin diktiği bayrağı" şeklinde yazsan atması normal olurdu.. Ama seninkini niye atmış bilmem[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Kötü değil bence,kötü olsa bile çöpe atması öküzlük harbiden.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bir Siir e kotu demek ve bunu bir edebiyat ogretmeninin yapmasi yani o_0 aynen boyle bır durum uyandırıyor.. Ben sevdım hatta dosyama paste ledım...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 güzel olmuş gayet, cüretkar. edebiyat hocan çok tutucuymuş. ha, aşk hakkında ileri geri konuşuyosun ama, neyse, aşkın sopası yok, görürsün gününü :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Sert diyorsunuz ama size sert sonuçta, eleman kendi fikrini beyan etmiş. Hocanın atmasının sebebi de büyük bir ihtimalle sert bulmasıdır. Yalnız hepimiz şunu unutuyoruz biz kimiz ki sanat denen şeyi sert yada yumuşak olmuş diye kısıtlayabiliriz ki? Kimse yapamaz, sanat özgürlüğün yeridir. Kimse ona sertsin yumuşaksın diye çöpe atamaz. Senin inandığın her şeye küfrediyor olabilir ama sana bir şey söyleyeyim, Sen inandığın hiç bir şeyin varlığını kanıtlayamazsın sadece inandığın için vardır. Mesela "Tanrıya inanıyorum" desem, bunu kim kanıtlayabilir ki var diye... Kimse ? Sadece "Var olduğuna inanmak istiyorum o yüzden benim için var" olur. Böyle kesinliğin gerçeklern öznelere dayandığı yerde mesela sanatta sertlikten yumuşaklıktan sözedilemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 "Serbest şiir" denen şiir türüne hep önyargıyla baktım. O yargıdan dolayı mı bilmem ama o tür şiirler hep gözümde 2. sınıf, daha basit, daha uğraşılmamış ve birşeylerden yoksun geliyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 onun mu? atmaya ne halli var. begenmediyse sadece begenmedim demeye hakki var[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 another brick in the wall[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 we dont need no education...[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar