muzcu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 arkadaşlar, herkese buf gelio bişi oluyo, hani mage hani mage. yok mu mage ile ilgili bir gelişme, şu blinki bi de missle artık kesin çözüm gelsin, fear gibi onlar da hala hata çıkarıyor arada.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Muhtemelen patch 1.9 da gelecek. 3-4 ay sonra yani :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Missle 1.7 ile düzelmedimi?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mage zaten super buffa ihtiyacı yok ama pingin tavan yaptıgı zamanlarda blinki kullanamamak igrenc bişi..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 su priest e de yeni talent tree ayarlasalar arada keske ;) heal bot olmaktan sıkıldım biraz kr@l olmak istiyorum k3nk lerimle adam oldurmek istiyorum plzthxbye ;0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 qui, bg'de hala missle bazen görünmüyor annaşılmıyor gitti mi gitmedi mi gerçi aylardır oynuyoruz artık anlıyorum gittiğini ama, mesela kritik durumlar oluyor mesela araya çadır vb. engeller giriyor karışık oluyor gitti mi gitmedi mi. Hehe gerçi düzeltelim derken batırdılar :) şimdi de lumber mill'den black smith'e kadar missle atabiliyorum hem de target takip olarak değil yani baktım çok uzakta adam var yine de atabiliyorum :) neyse 3-4 ay beklicez yane ehhehe[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 valla mage de arcane treeye acaip bi buff bekliyorum ben tahminim sudur ki arcane missile ı ise yarar hale getirecek yüksek puan isteyen talentlar olacak söle ki manasını azaltan ve belki rangeini arttıran ve üstüne arcane treenin son talentı 41 puanla invisibility :) inşallah:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 cemad, off varya ağlıcak gibi oldum görünce yazdılarını, inaşşalh kardeşim, inşallah. ooooof of bi ah çeksem karşıki dağlar yıkılır. ey gidi blizz yap şu kıyağı mage evladına :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 mage bence gayet oturakli, mana shield disinda. arcane power yerine invisibility verseler bile blast wave veya ice block birakilmaz invisibility icin gorunmezken cast edilemeyecekse.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 arcan power 31. talent onu degistirceklerini sanmıyorum. 41 olarak eklerler ekelrlerse invsibility de iste rogueların vanishi hunterlarin fd si gibi is görsün yeter bana pve ci olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 su priest e gelecek degisikliklerde fade pvp de de ise yarasa mage ler iyi kufur eder bliz e..eskiden olsa imkansız falan derdim de druid e gelen degisikliklerden sora hicte imkansız bisi degil olur olur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 warrior'larada cooldown'sız +%300 dmg veren 15 ragelik mortal istiyoruz, flurry tier 2 olsun, enrage tier 3 E sıra bize gelsin artık bizi sırf nerfleridiler oyunun başından beri... Lutfen ya yapmayın mage son derece dengeli yok mage gibi 10 kişinin arasına aoe leyip dapıtı cıkan[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 25 Eylül 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 valla ben update srasını görmüştüm mage ler en son sıradaydı. 1.9 paladin in sırası. Sırayı bulabilirsem gösteririm bi ara...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 En son updatelenen en uber olur mantıken merak etmeyin :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Cuce, 25 Eylül 2005 01:22 tarihinde demiş ki: warrior'larada cooldown'sız +%300 dmg veren 15 ragelik mortal istiyoruz, %200 dmg 25 rage cooldown yok Ms in ilk hali. Sonra salak `dallama`dar videoyu cekince ole bir nerf yedik 4 patch buffladilar genede duzelmedi. 1.8 de warriorlar ve roglari parmaklicaklar zaten. Canimiza okucaklar.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 warrior kalsın be :) ama roguelere ölüüüüüm. arkadan bişi yapıyorlar ya adını unuttum işte onu bi çaktılar mı mage bitti... absolut ağzından bal damlıyor, eyvallah..[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Delidumrul, 25 Eylül 2005 01:44 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 25 Eylül 2005 01:22 tarihinde demiş ki: warrior'larada cooldown'sız +%300 dmg veren 15 ragelik mortal istiyoruz, %200 dmg 25 rage cooldown yok Ms in ilk hali. Sonra salak `dallama`dar videoyu cekince ole bir nerf yedik 4 patch buffladilar genede duzelmedi. 1.8 de warriorlar ve roglari parmaklicaklar zaten. Canimiza okucaklar. Eski güzel günler, bi allahın kuluda görmedi adamın rage potion içtiğini, buff'ın allağıyla dalmasa adam ortama eyvallah diyicem ama..... yarıladırlar warrior'ı 4 patchdir de bufflandığımız yok zaten sadece buglar düzeliyo miss bug'ı cirt bug'ı rage gain bug'ı ha düzelmemeiş interceprt bug'ı falan var hala....[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Cuce, 25 Eylül 2005 01:22 tarihinde demiş ki: Lutfen ya yapmayın mage son derece dengeli yok mage gibi 10 kişinin arasına aoe leyip dapıtı cıkan olmasın zaten. hangi diyarda görülmüş bu kadar maymun bir mage yahu. zıpla hopla patla. istemiyorum ben böyle bir mage. ben mage imi yaratırken wow'un resmi sitesinde ne diyordu? damagein kralı. hah işte bunu geri istiyorum ben. patlamıs mısır görevini baska bir class a verebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 e zaten en yuksek ranged damage sizde değil mi ?[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hayir warlockta ardindan hunter[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 o zaman bi artısı var ki kapatıyo bu eksiğini ? yoksa şimdiye kadar bufflanırdı merak etmeyin.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 artısı işte cüce de demiş patlıyorsunuz ya daha ne diye :) ha bir de su yapıyoruz :) bu arada warlockların critlerine nerf gelcekmiş biraz yeni patchte hadi bakalım görücez ne olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hahaha ya krali kadar nerf gelsin olmaz. ya blizzardin anlamadigi bu isin nerf ile olmayacagi. bak simdi warlocka bakiyorum piskopat dmg ve critical kasiyor 4k 5k hp si var. bende 23crit 150spell dmg var 2650 hp`m var birazda resist ile gel gor ki pvp olmuyor artik bende degistim talentlari 30 arcane iceblocka kadar frost ile instance mage oldum. counter spellim bile yok o kdar baydim pvp den. ama arathiden cikmiyorum falla bugun arcane missile im 1650 koydu ^^ ekleme: mage = su ekmek portal warlock= ss summon [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 25 Eylül 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 3kdan düşük hpli mageleri seviyorum :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bende pom fireball yiyince kacacak delik ariyan roguelara bayiliyorum. arkadaslarim beni rogue hunter diye tanirlar :P[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar