Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipod / küfür

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

bi kontrol etmez mi insan yau, ben kaç kez baktım kutunun içine valla..ben de dün creative zen touch aldım ayıptır söölemesi :P[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.

[Bu mesaj sir tarafından 25 Eylül 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iPod Minilerin yanında gelmez adaptörü zaten . Oldum olası sevmem minileri . Usb kablosunu bilgisayara tak öyle şarj et gerek yok zaten pek adaptöre . 3 saat açık bırak bilgisayarı full şarj oluyor . Bende 20 lik var 3 saatte doluyor miniler daha az bile olabilir .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

Yenileri çıktı ya şimdi . Neozübüügdk mü ne öyle bir şey . 6gb lık sanırım . Benim 20 liği verip ondan alıcam bittim alete .

Minilerin mazisi az olabilir ama bende yaratmış oldukları antipati dillere destan olmuştur . Böyle mavi, pembe ,fıstık yeşili yapmışlar ya bir de renkleri ,yani iPod'un bütün fiyakası bütün karizması yerle bir oldu o alet çıkınca .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

Mini yerine bundan almak çooook daha akıllıca olurdu bence .

20gb iPod satıyorum var mı alan ? Slat ?[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
teknosa'dan aldın ve içinden çıkmadı. bence inanılası bir durum değil. gerçekten gidip kafalarına atsan az bile olur. gerçekten diyorum gidip o kadar para bayılman ve içinden adaptör çıkmaması tam bir rezillik.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

bu yeni iPOD lar baya güzel yaw, ilk kez birinin elektronik şeysini kıskandım; hediye gelmiş birine, tüy kadar hafif, incecik birşey. Resimde biraz biçimsizce uzun gözüküyor, gerçekte daha hoş gibi. Ama lanet şey, çok pahalıdır kesin :)[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Gang Gangstar!
Sosyal ağlarda paylaş

en iisi diskman.. biraz irice bişi ama. en azından yanında 2 cd tasıyınca 400 e yakın parca dinleyebilme şansın oluyor..hem şarj a da ihtiyacı yok al 2 tane kalem pil..cdlerden sıkılırsan ac radyosunu..

ne luzum var böle şeylere..cok para aypodmudur nedir..ölümlü dünya vermeyın paranızı böle şeylere..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...