Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Beyler temin ipod 4gb liklerden aldım eve geldim bi açtım ADAPTÖR YOKKKKKKKKKK nasil küfür ettim ya offf delircem yaaa :()[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kara borsadan mı aldın nıye yok[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 0lur oyle,bende hartke amfi aldım içinden çıkmadı adaptor[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ne karaborsası yaa TeknoSA dan aldım adaptör yok offff bütün arşivi yüklücektim gecve yarına kaldı ya of :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bi kontrol etmez mi insan yau, ben kaç kez baktım kutunun içine valla..ben de dün creative zen touch aldım ayıptır söölemesi :P[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. [Bu mesaj sir tarafından 25 Eylül 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Sen en azından alabiliyorsun da içinden adaptör çıkmıyor.. Ben kaç aydır para denkleştiremedim i pod için..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 aldigim seyi yuz kere kontrol ederim cikmadan dukkandan hic anlamam:D[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sen yine para denkleştirmeye çalışıyosun ben borçları ödeyemedim daha..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 iPod Minilerin yanında gelmez adaptörü zaten . Oldum olası sevmem minileri . Usb kablosunu bilgisayara tak öyle şarj et gerek yok zaten pek adaptöre . 3 saat açık bırak bilgisayarı full şarj oluyor . Bende 20 lik var 3 saatte doluyor miniler daha az bile olabilir .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ulan fistan zaten şu sıralar hayatımda hiçbirşey doğru dürüst gitmiyor gel el ele tutuşup(gay deilim toplu intihar şeysi) atlayalım köprüden..Sen borçlardan kurtul bende bu sıkıntıdan..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Xaenin, 25 Eylül 2005 23:36 tarihinde demiş ki: .. Oldum olası sevmem minileri . abi sanki nostaljik bi alet bu mini oldum olası sevmem demişsin eheh. kaç senelik mazisi var ya bunun :P Bende sevmem! kedi-ciğer...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yenileri çıktı ya şimdi . Neozübüügdk mü ne öyle bir şey . 6gb lık sanırım . Benim 20 liği verip ondan alıcam bittim alete . Minilerin mazisi az olabilir ama bende yaratmış oldukları antipati dillere destan olmuştur . Böyle mavi, pembe ,fıstık yeşili yapmışlar ya bir de renkleri ,yani iPod'un bütün fiyakası bütün karizması yerle bir oldu o alet çıkınca .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mini yerine bundan almak çooook daha akıllıca olurdu bence . 20gb iPod satıyorum var mı alan ? Slat ?[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Hoca malesef 5 kuruşum yok.. Ama merak ettim genede ne kadara satmayı düşünüyorsun?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 teknosa'dan aldın ve içinden çıkmadı. bence inanılası bir durum değil. gerçekten gidip kafalarına atsan az bile olur. gerçekten diyorum gidip o kadar para bayılman ve içinden adaptör çıkmaması tam bir rezillik.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bu yeni iPOD lar baya güzel yaw, ilk kez birinin elektronik şeysini kıskandım; hediye gelmiş birine, tüy kadar hafif, incecik birşey. Resimde biraz biçimsizce uzun gözüküyor, gerçekte daha hoş gibi. Ama lanet şey, çok pahalıdır kesin :)[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 200$ Çok değil yani .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ed.: yukardaki msjla cevabımı aldım saolasın Xaenin :) [Bu mesaj odchu tarafından 25 Eylül 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 nasil ya usb de şarj et fln demişsiniz ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya geçen gün bi arkadaşım söylemişti, galiba sadece usb'den şarj oluyo onlar. usb'yi bağlıyosun yani o kadar.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 adaptor cikmiyo onlardan zaten. usbden bilgisayara bagla, kendi sarj olur usbden...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 abi kadın milletine elektronik eşya vermiyeceksin zaten... i-pd un standart kutusundan adaptör çıkmıyorki , istersen adaptör ekstra para ödüyosun :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kullanma klavuzunu okuyunca öyle dedim yaa bide xp istiomuş offf bende 98 var :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ne ders aldik bu olaydan? bisey satin almadan once her yonunu ogreniyomusuz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 en iisi diskman.. biraz irice bişi ama. en azından yanında 2 cd tasıyınca 400 e yakın parca dinleyebilme şansın oluyor..hem şarj a da ihtiyacı yok al 2 tane kalem pil..cdlerden sıkılırsan ac radyosunu.. ne luzum var böle şeylere..cok para aypodmudur nedir..ölümlü dünya vermeyın paranızı böle şeylere..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar