dooman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 3 büyüklerin hiçbirinde iyi sol bek veya sağ bek yok. serkan balcı ile orhan ak bence bu kötü mevkilerin en iyileri. ama yine de çok başarısız adamlar. 3 büyükler dışında konuşursak da milli takımın hala sol bek'i yok ve sağ bek'i de akıllara zarar. iyi durumdaki hakan ünsal+ümit davala'dan sonra milli takımda sağ sol çökmüş durumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kardeşim o zaman 3 lü savunma oynayacaksın.Şart mı 4 lü savunma?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: LucifeL, 20 Eylül 2005 22:02 tarihinde demiş ki: yoo ben fanatik fenerliyim:D ve bunda cok ciddiyim Orhan ne alaka ?[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: dooman, 21 Eylül 2005 01:06 tarihinde demiş ki: 3 büyüklerin hiçbirinde iyi sol bek veya sağ bek yok. serkan balcı ile orhan ak bence bu kötü mevkilerin en iyileri. ama yine de çok başarısız adamlar. 3 büyükler dışında konuşursak da milli takımın hala sol bek'i yok ve sağ bek'i de akıllara zarar. iyi durumdaki hakan ünsal+ümit davala'dan sonra milli takımda sağ sol çökmüş durumda... Kesinlikle katılmıyorum Ümit Özat Sol bek - Hafif sol açık olarak gayet iyi durumda .. PSV daha geçen teklif yaptı[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Fistan, 20 Eylül 2005 12:26 tarihinde demiş ki: dünyanın en iyi 2 sağ kanat oyuncusu türk.. kimse yazmamış.. ali tandoğan ve mehmet yozgatlı.. fenerin 11'ini yazana kadar yazsaydın ya fanatik kardeşim...en kısa sürede tedavi olman dileği ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Her ne kadar Galatasaraylı olsam da ilk 11'e Necati'yi koyanları anlamıyorum. Hele Ümit Özat'ı kadronun herhangi bir yerine alanları hiç anlamıyorum. Bir de bu ikilinin arasına Servet girerdi ama kimse onu yazmamış.[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sol bek yok 3 büyüklerde bunu anlayın. ümit özat zaten akıllara zarar orhan ak biraz daha ii. ama hiçbişeye yaramıolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Yattarayı da aldım bence türkiyedeki en iyi 3 yabancıdan biri GK => Volkan [FB] DL => Adem [BJK] DC => Song [GS] DC => Tomas [GS] DR => Önder [FB] ML => Tümer [BJK] MC => Alex [FB] MC => Kleberson [BJK] MR => Yattara [TS] SC => Anelka [FB] SC => Ü.Karan [GS] Dikkat ettiyeseniz 6 yabancı var yani bu takım türkiye ligi şartlarına uygun bir takım:D:D, ayrıca buradaki en objektif takım oldu ehem ehem :D[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Pessimist, 24 Eylül 2005 12:57 tarihinde demiş ki: Yattarayı da aldım bence türkiyedeki en iyi 3 yabancıdan biri GK => Volkan [FB] DL => Adem [BJK] DC => Song [GS] DC => Tomas [GS] DR => Önder [FB] ML => Tümer [BJK] MC => Alex [FB] MC => Kleberson [BJK] MR => Yattara [TS] SC => Anelka [FB] SC => Ü.Karan [GS] Dikkat ettiyeseniz 6 yabancı var yani bu takım türkiye ligi şartlarına uygun bir takım:D:D, ayrıca buradaki en objektif takım oldu ehem ehem :D Dikkat ettiysen benim 11'imdede bizzat 6 yabancı vardı..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Trasty, 20 Eylül 2005 12:47 tarihinde demiş ki: GK : Volkan DC : Song [1] DC : Toraman DML : Ümit Özat DMR : Serkan Balcı MC : Kleberson [2] MC : Appiah [3] MC : Aurelio [4] AMC : Alex [5] FC : Ümit Karan FC : Anelka [6] S1 : Mondragon [6 + 1] S2 : Önder S3 : Tomas [6+2] S4 : Çimşir S5 : Tuncay S6 : Ailton [6+3] S7 : Fatih Tekke Diye Düşündüm yorumsuz bu arada yedeklerimi de yazayım 12.Rüştü 13.Toraman 14.Celaleddin 15.Ali Tandoğan 16.Koray 17.Tuncay 18.Fatih Tekke[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE [Bu mesaj Pessimist tarafından 24 Eylül 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Pessimist, 24 Eylül 2005 13:30 tarihinde demiş ki: said: Trasty, 20 Eylül 2005 12:47 tarihinde demiş ki: GK : Volkan DC : Song [1] DC : Toraman DML : Ümit Özat DMR : Serkan Balcı MC : Kleberson [2] MC : Appiah [3] MC : Aurelio [4] AMC : Alex [5] FC : Ümit Karan FC : Anelka [6] S1 : Mondragon [6 + 1] S2 : Önder S3 : Tomas [6+2] S4 : Çimşir S5 : Tuncay S6 : Ailton [6+3] S7 : Fatih Tekke Diye Düşündüm yorumsuz bu arada yedeklerimi de yazayım 12.Rüştü 13.Toraman 14.Celaleddin 15.Ali Tandoğan 16.Koray 17.Tuncay 18.Fatih Tekke Mesajı dikkatli okursan .. 11'imde demiştim .. Buraya kimse yedek yazmamış ben oraya yedek yazdım ve yedeklere o şekilde bi poltika uygulamadan yazdım dilersen hemen düzeltebilirim[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 diledim[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Trasty, 20 Eylül 2005 12:47 tarihinde demiş ki: GK : Volkan DC : Song DC : Toraman DML : Ümit Özat DMR : Serkan Balcı MC : Kleberson MC : Appiah MC : Aurelio AMC : Alex FC : Ümit Karan FC : Anelka S1 : Rüştü S2 : Önder S3 : Orhan S4 : Çimşir S5 : Tuncay S6 : Ailton S7 : Fatih Tekke Diye Düşündüm Emrin olur ..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ailton ile birini değiştir 7 oluyor[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Trasty, 24 Eylül 2005 14:16 tarihinde demiş ki: said: Trasty, 20 Eylül 2005 12:47 tarihinde demiş ki: GK : Volkan DC : Song DC : Toraman DML : Ümit Özat DMR : Serkan Balcı MC : Kleberson MC : Appiah MC : Aurelio AMC : Alex FC : Ümit Karan FC : Anelka S1 : Rüştü S2 : Önder S3 : Orhan S4 : Çimşir S5 : Tuncay S6 : Necati S7 : Fatih Tekke Diye Düşündüm Emrin olur .. Unutmusum onu[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Kalecik:Volkan Defans ORta: Tomas Defans Orta:Servet Defans Sol:Heinz Defans Sağ:Serkan Balcı OrtsahaSol:Tuncay ORtasahaOrta:Alex OrtasahaOrta:Kleberson OrtasahaSağ:Hasan Şaş Forvet:Anelka Forvet:Ailton[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EncorE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 FENERBAHÇE.... :D Al sana ilk 11 ...![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 volkan song tomas toraman hasan appiah kleberson tuncay alex anelka umit karan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 atılan mesajların yarısı boş ya. hadi 1i gidip yapmış şakasını kendi takımının 11ini yazıp. 234678 kişi nie devam eder?[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Çünkü hepsi kendisi yapınca ayrı bir komik olduğunu zannediyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 mondragon song---tomas--ibrahim toraman-- tuncay--- alex---cihan----tümer---hakan şükür(veya necati) ümit karan----anelka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 tuncay veya hasan şaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 tuncay sag acık? hakan sol acık?[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 abi h.şükür ün sol açıkta işi ne yaw[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evet haklısınız.orta saha diye see ettim neyse hakan ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar