VipeR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mondragon Cihan---Song---Thomas---Orhan -Aurelio- Hasan---Alex---Heinze Ümit Karan---Necati Bende Galatasaray'lıyım ama ne yapiiim en ii kadro bu olur![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ümit Özat'ı takıma koyanlar futboldan anlamayan insanlardır[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Heinze yeni geldi heralde Manchester Unitedddan ii olmus ama sol kanada. löl[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ---------------volkan--------------- serkan---onder---song---ibrahim toraman -----aurelio---kleberson--appiah------ ----------------tuncay----------------- -----------anelka---umit karan---------[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: RamsesII, 20 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Ümit Özat'ı takıma koyanlar futboldan anlamayan insanlardır Bunu yazan insanın futboldan anladığını pek sanmıyorum[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 KArdeşim ümit özat sol bekte ne yapıyor allahını seversen ya?Ha tamam adam ön libero-stoper-libero mevkinde iyi oynuyor,ama sol bekte çok kötü...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @ramsesII bende senin gibi dusunuyorum umit ozat iyi bir sol bek degil fakat 3 buyuklere baktıgımızda ondan daha iyi bi sol bek olarak bence ibrahim toraman war(o mevkide oynatılmıo) diger oyunculara baktıgımızda ibrahim uzulmez sakatlık vs derken besiktasta yedek kaldı..adem dursun bence iyi bi sol bek degil..orhan ak galatasarayda her hafta tartısılan biri..3 buyukleri bir kenara bırakırsak celaleddin turkiyedeki en iyi sol bek diyebilirim.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 -----------------------ümit-k.------ -------------anelka----------------- ---|------------------------------|--- hasan---kleberson---appiah----okan -------------------------------------- -------------------------------------- ümit-----tomas----song----serkan -------------------------------------- ---------------volkan---------------[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." [Bu mesaj jazzyjam tarafından 20 Eylül 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 mondragon serkan song lusyano toraman hasan kleberson aleks altan karan anelka ---bundan bi 5-6 hafta sonra hak verirsiniz[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 eğer ümitten kastın ümit özatsa o adam o mevkiye caiz değildir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Fistan, 20 Eylül 2005 12:26 tarihinde demiş ki: dünyanın en iyi 2 sağ kanat oyuncusu türk.. kimse yazmamış.. ali tandoğan ve mehmet yozgatlı.. güldüm[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mondragon-Song,Tomas,İbrahim Toraman,Tümer,Kleberson,Saidou,Hasan Şaş-Ailton,Ümit Karan,Hakan Şükür(Necati)[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 volkan ümit song tomas s.balcı alex appiah aurelio tuncay anelka ümit bu takımı yenen çıkmaz (gol atmak da zor olur)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 eheh evet aslında fenerin kadroya song toması koy yeter..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 volkan orhan-song-tomas-serkan yozgatlı-aurellio-appiah-kleberson umit kara-anelka olurdu ve gusel olurdu:D[signature][hline]...We Be Burnin... [Bu mesaj LucifeL tarafından 20 Eylül 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: LucifeL, 20 Eylül 2005 21:40 tarihinde demiş ki: volkan orhan-song-tomas-serkan yozgatlı-aurellio-appiah-kleberson umit kara-anelka olurdu ve gusel olurdu:D Sende Galatasaraylısın ?[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Fistan, 20 Eylül 2005 12:26 tarihinde demiş ki: dünyanın en iyi 2 sağ kanat oyuncusu türk.. kimse yazmamış.. ali tandoğan ve mehmet yozgatlı.. yozgatlı ?? bizimkide adıyamanlı lol tmm ok[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar [Bu mesaj Fransuxa tarafından 20 Eylül 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bumu çıktı yani espri olarak? kapasite diyorum başka bişi demicem..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hayır cok kral bi espri geldi az bişey argo basım belaya gırmesın Zegna diye yazmadım zaten onu yazsaydım fenerli olmaktan tiksinirdin.[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yoo ben fanatik fenerliyim:D ve bunda cok ciddiyim[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 gk: Mondragon dr:onder dc:song dc:tomas dl:toraman dmc:kleberson mr:Hasan mc:Alex ml:tuncay fc:Anelka fc:Ümit[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe [Bu mesaj ze-NoN tarafından 20 Eylül 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mondragon/Volkan (genel performansa göre mondi şu aralara göre volkan) Önder - Koray - Song - Orhan Ak Hasan Şaş - Appiah - Kleberson - Tuncay Ümit Karan - Anelka (Yedekler: Volkan, Tomas, I.Toraman, Ü.Özat, Selçuk, Tümer, Necati)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 -------- volkan ------- önder - song - tomas - orhan ak ---- kleberson - appiah ---- hasan şaş --- alex --- altan/tuncay -------anelka[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj sabonis tarafından 21 Eylül 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 arkd$mm galatasaraylı mısın?[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sabonis milan deplasmanına gidiyo heralde =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar