ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bu oyunu oynayıpta beğenmeyen varmı diye ¢ok merak ediyorum. oynadığım en güzel oyunlardan birtanesidir.[hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 postal diye aratırsan onyüzbin başlık görebilirsin oyunla ilgili. Güzel, eğlenceli bi oyun bende severim[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 beğenmeyenler var ama çoğu insan yükleme zamanının çok uzun olması yüzünden beğenmiyor genelde[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 patch çıktığına dair bir mail almıştım,yükleme zamanlarını %33 azaltmışlar...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 de getin ben hiç sevmedim ama yarıldımda gülmekten :) adamın suratına işiyom felan eheh kürekle adamları kovalıyom :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kilise bölümü ve süper marketteki konuşmalara yarılıom,bide kilise saldırısından sonraki gün kilisede "hafif"deişiklikler oluyo eheuhe. kasaba meclisi için oy wermekde çok komikti "GAMES ARE BAD,THEY MAKE YOU MAD!" yada napalmı aldıın gün karınla aranda geçen konuşma "whatte hell is that!!" "naah,nothin just thingie to tae care of the weeds" -frıofaofoooaoarrrr(napalmın ateşleme sesi) -"shiiet,yo burned my carpet!" -"oops,i have to aim better next time,sorry honey!"[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kasabanın bi köşesinden bi köşesine git diyince dellendip sildim. :P ilerde ne oluyo ki?[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 en güzel görev.. babanın mezarına i$eme görevi. hah[hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 sapirsacma bi oyun grafik rezalet oynanabirlik diye bir$ey yok nedense hergun kasabada bir olay oluyo dogru duzgun konu yok bi dergi yazari olsaydim 100 uzerinden 50 verirdim puanina.Postal 1 bile daha guzeldi[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: Leathas, 23 July 2003 15:16 tarihinde demiş ki: sapirsacma bi oyun grafik rezalet dogru duzgun konu yok o zaman git konu grafik istiyosan Larry 7 oyna. çok kıralsan[hline]Ismayil U¢anpehlivan... Fikirtepe.. :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kiralsan? ne ilgisi var bunun dediklerimle? (Adventure oyunlarini 97 den beri oynamiyorum bu arada)[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: Leathas, 23 July 2003 15:16 tarihinde demiş ki: grafik rezalet (hayır,grafikler rezalet deil,aksine çok iyiydi,bunu ilk senden duyuyorum) oynanabirlik diye bir$ey yok (fpsde nasıl oynanabilirlik yok,normal bir fpsden farkı yok) nedense hergun kasabada bir olay oluyo (bunun nesi kötü?) dogru duzgun konu yok(oyun bir senaryo üstüne kurulu deil,sadece eğlencelik bir oyun,sadece piskopat bir adam yaptığı delilikler war oyunda,ee,bööle bir oyunda nasıl bir senaryo bekliosun) [hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 cok yapmacik geldi bana bazi $eyler gameplay a gelelim,sacmalik,gidiyorum giriyorum siraya,5 dk geciyor bug yuzunden 2-3 ki$i cikiyor siradan ben en one geciyorum bankadaki kadin dinlemiyor bile beni diger adamlar 4-5 dk geziniyor geliyor ve geri siraya giriyorlar ve i$lerini hallediyorlar bende cinleniyorum boyle $eyin yuzunden[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar