Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

world of darkness hakkında bilgi


Earenwen

Öne çıkan mesajlar

vampire the masquerade: bloodlines ı oynadıktan sonra world of darkness la ilgli daha çok bilgi almak istedim. bi kaç şey öğrendim zaten ama açlık, daha fazla istiyorum :)

bana (daha doğrusu topic e) world of darkness ın vampirleriyle ilgili gönderilen her türlü yazı veya link için çok teşşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı şey benim başımada geldi. Oyun resmen beni gaza gettirdi... Duk ün tarıfını tutunca oyun sonunda yazılar bitene kadar resmen dumur olup kaldım nasıl böyle bir şey olabilir diye ilk defa başıma geliyordu, diğier oyun onlarıda kaliteli zaten...
Neyse lostlibrary'e bir bak istersen ben orda bayabirşeyler bulmuştum türkçe olarak. ırkları anlatıyor ilk vampiri filan belki yeni şeylerde koymuş olabilirler 3 ay da
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saklı kent kapanmadı mı ya???

Ama eski yerini sana Tesvikiye camiinin arksaından tarif ediyim. :D

Öncelikle caminin arka tarafına geç (abi vampirlerle ilgili kitap nerde satıolar deme ama :D) Pizzacı var bir adet.Onun sokağında dümdüz aşağı in.Gerekli Şeyleri geçince sokaktan sağa dönüp yokuş aşağı in.Sonunda senin indiğin yokuşu kesen bir cadde var.Oraya gelince sola doğru yürü.Yaklaşık 200 300 m icerisinde sol tarafında Saklı Kenti göreceksin.(Hala ordaysa tabii)

Not: Ben son gittiğimde saklı kentte yoktu vampire flan.Ama oabilir de bilemiyorum.Ama orası bildiğim kadarıyla kapanmadan önce White Wolf'un TR distibütorluunu almıştı.Yani ben kapandı diye biliyorum ama kapalı olmayabilir de.Uzun süredir gitmiyorum ve kapandığını söyldeiler bana.Git şansını dene bir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazı veya linklerle olacak birşey değil bu.
ya direk tüm world of darkness kitaplarını okuman lazım,
ya da anlamadığın noktaları veya merak ettiğin şeyleri sor, biz cevaplıyalım
"vampir klanlarını anlatabilir misiniz?" "werewolfların tarihi nedir?" "caine kimdir" gibi şeyler.

ha bir de vampire: the masquerade - bloodlines oynuyup gaza gelen kişilere, vampire: the masquerade - redemption öneririm. orjinali 10 milyona mı ne satılıyordu. daha derin ve sürükleyici bir senaryoya sahip. belki daha lineer bir oyun ama olsun, oyundaki hissi doyasıya yaşatıyor :)[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deadwoll, 12 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
Saklı kent kapanmadı mı ya???

Ama eski yerini sana Tesvikiye camiinin arksaından tarif ediyim. :D

Öncelikle caminin arka tarafına geç (abi vampirlerle ilgili kitap nerde satıolar deme ama :D) Pizzacı var bir adet.Onun sokağında dümdüz aşağı in.Gerekli Şeyleri geçince


gerekli şeylerde de satılıyor diye *duydum*, direk oraya gidiim ozaman :D

ha bi de merak ettiğim bişey var; şimdi caine, lillth tarafından uyandırılktan sonra abyss e düşüyordu. abyss den sonra dünya ya mı geliyor? gelmiyorsa nasıl insanlarda aynı gezegende olabiliyor?

[Bu mesaj Earenwen tarafından 13 Eylül 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

patiden marlak ve selamonla iletişime geç onlarda vampire:requiem(umarım doğru yazmışımdır :D) in rulebookları var bende sana masquerade in rulebookunu ayarlıyabilirdim ama şu aralar istanbulda diilim döndüğüm zaman(eğer dönebilirsem) seninle iletişim kurarım kitabın bi kopyasını alırsın(yaşasın fotokopi teknolojisi :D) yada internetten yada yurt dışında arkadaşın falan varsa sipariş verebilirsin ama çok kasar...[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mage the awakening'i bastırttım bu gün ozalitçiden. mutluyum huzurluyum :)[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

düşündüm de... çok da mutlu diilim...
sistem iyi hoş da awakening, ascensiona göre çok daha sığ ve basit bi altyapıya sahipmiş gibi geldi bana. ascension senaryosu çok daha inandırıcı ve sağlamdı. ayrıca atlantisin torunları olayı da bana nephilimi hatırlattı. kopya gibi mi sanki hem de?

bi de... nası desem... hafif bi D&D havası var kitapta. whitewolf kitaplarını roman okur gibin okurduk. şimdi 400 sayfa kitap sırf kural doluymuş gibi gelio bana... tabii ki çok daha net ve açık anlatılmış sistem ama... ne biliim ya... olmamış diyesim de gelmiyo :hmm:[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
World of Darkness'da geçen kitap arıyorum. Yalnız rulebook veya FRP materyali değil de bildiğin roman, hikaye arıyorum. WoD'ı 30 tane settinge ayırmışlar o yüzden neyin ne olduğunu anlayamadım. Vampire tM Bloodlines PC oyununa benzer olsun, modern zamanlarda geçsin istiyorum. Kitap ismi önerebilecek veya yol gösterebilecek var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci linkteki nwod romanlarını tavsiye etmem. hepsini okudum ama pek hoşuma gitmediler.

zaten bloodlines gibi istiyorsan wod daki clan book lara bakacaksın muhtemelen. onlarında bazılarına (misal lasombra) çok kötü diyorlar, almadan önce araştırırsan iyi olur. bloodlines da gördüğümüz beckett in romanları vardı. gehenna üçlemesinin kahramanı oydu yanlış hatırlamıyorsam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...