Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grafiti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya beyler bu aralar Grafitiye merak sardım..bildiğiniz grafiti dergisi varsa yazarsanız çok sevirim..[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Mesaj tarihi:
ne yazıyo be orda ?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
Rush kafa yapıyorsun değil mi bizle?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
Grafiti gerçekten güzel bir şey ve yapan adama göre gerçekten bir sanattır.

Ama şöyle bir şey var.Grafiti yasal değildir.Yanı söyle diyelim Blue Jean'da vs. veya işte reklam şirketleri olsun yasal izinle yapılmışlar dışında sokaklarda yapılanlar gözaltına alınma sebebi diye biliyorum çünkü özel mülke zarar olaraktan cezası var.

Ama şöyle diyelim.Bu işi gerçekten o kadar iyi yapanlar var ki.Dakikalarda bakıp izleyebilirim.Ve bence asla silinmemesi gerekir.[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 25 Eylül 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Exodus, 25 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
Polis yakalıp nezarete atınca torbacılara falan anlatırsınız "Sanat abi bu grafitti blue jean'de çıktı bah" diye :P

sen bılıyon heralde ıcerıyı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
grafturk diye bir dergi cikardi arkadasim ve birkac arkadasi daha sadece kendi cabalariyla. oldukca kaliteli, bulabilirseniz onu alin, destek olun. 2 sene oldu belki hala masraflarini cikaramadilar.
hatta kalmissa istanbulda olanlara satabilirim. fiyati 4-5ytl civari bisey olmasi lazim[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
Yazılan yazıyı okutmama sanatı.[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
su aralar hava olsun diye yapiliyor ama gercekten yapanlar cok iyi hem okunaklı hemde ilginc geliyor insana[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
Graffiti iyidir hoştur güzeldir ama yaparken asbest maskesi takılmasına salık verilir.. Toz maskesi değil! Asbest maskesi, boyaı maskesi vs.. Akciğer kanserine yol açabilir aerosoller[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
junkie gençlik.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
Benim kuzenin arkadaşı yapıyo İzmit'te sağa sola kimsenin bişey yapabildiği yok adama. E-5 üzerinde köprü altları, duvarlar rengarenk oldu. Çok da güzel görünüyo. Ayrıca izin alarak özel alanları da boyuyolar. Hatta para karşılığı yaptıkları bile oluyo. Bi internet kafenin duvarlarına yapmışlardı mesela.

Ayrıca tv'de gördüm yeni, İstanbul'da graffiti ile ilgili bi organizasyon vardı. Ayrıntıları bilmiyorum tam.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Mesaj tarihi:
GRAFİTİ ye sanat değil o duvar kiri yok yazdığını okutmama sanatı falan diyen arkadaşlara küçük bü öneri.

BİR KEZ OLSUN DENEYİN
Bakalım yapabilecekmisiniz?[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle.
İyi insan olun mutlu olun.
Saf olmayın kullanılmayın.
  • Yeni Oluştur...