kayip_cocuk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ya beyler bu aralar Grafitiye merak sardım..bildiğiniz grafiti dergisi varsa yazarsanız çok sevirim..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 direk tunç. dindaş ile bağlantı kur onu yazıları vardı bir zamanlar blue jeande[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Blue Jean'de vardı kardeşim bakıyodu. 2 sayfa bişe. Başka dergi var mı graffiti ile ilgili bilmiyorum ama resim istiyosan ben sana belçika'da oturan bi arkadasın space adresini vereyim bol miktarda resim var. aha burda[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 grafıtı ne pardon ya aydınlatırsanız sewınırm
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 [signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ne yazıyo be orda ?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi
Rush Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 duvar boyamamı.?[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Rush kafa yapıyorsun değil mi bizle?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Grafiti gerçekten güzel bir şey ve yapan adama göre gerçekten bir sanattır. Ama şöyle bir şey var.Grafiti yasal değildir.Yanı söyle diyelim Blue Jean'da vs. veya işte reklam şirketleri olsun yasal izinle yapılmışlar dışında sokaklarda yapılanlar gözaltına alınma sebebi diye biliyorum çünkü özel mülke zarar olaraktan cezası var. Ama şöyle diyelim.Bu işi gerçekten o kadar iyi yapanlar var ki.Dakikalarda bakıp izleyebilirim.Ve bence asla silinmemesi gerekir.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies [Bu mesaj DarKRideR tarafından 25 Eylül 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Rush Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yoo abi haşa ne kafası[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 gerçi harbi duvar boyama :) Kafalıkla alakası yok :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
hyde Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 graffıtı bazılarına gore sanat bazılarına gore duvar kırleten yazılardır[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
PZero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bence sanat[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz:tup:
Exodus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Polis yakalıp nezarete atınca torbacılara falan anlatırsınız "Sanat abi bu grafitti blue jean'de çıktı bah" diye :P[signature][hline]
hyde Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Exodus, 25 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki: Polis yakalıp nezarete atınca torbacılara falan anlatırsınız "Sanat abi bu grafitti blue jean'de çıktı bah" diye :P sen bılıyon heralde ıcerıyı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
Exodus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Eski grafiticilerdeniz biz, bilmezmiyiz![signature][hline]
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 grafturk diye bir dergi cikardi arkadasim ve birkac arkadasi daha sadece kendi cabalariyla. oldukca kaliteli, bulabilirseniz onu alin, destek olun. 2 sene oldu belki hala masraflarini cikaramadilar. hatta kalmissa istanbulda olanlara satabilirim. fiyati 4-5ytl civari bisey olmasi lazim[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 severim, iyi guzel hos da: okunakli cizin be kardesim![signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla!
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yazılan yazıyı okutmama sanatı.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 su aralar hava olsun diye yapiliyor ama gercekten yapanlar cok iyi hem okunaklı hemde ilginc geliyor insana[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Graffiti iyidir hoştur güzeldir ama yaparken asbest maskesi takılmasına salık verilir.. Toz maskesi değil! Asbest maskesi, boyaı maskesi vs.. Akciğer kanserine yol açabilir aerosoller[signature][hline]MONO(b)LOG
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 junkie gençlik.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Benim kuzenin arkadaşı yapıyo İzmit'te sağa sola kimsenin bişey yapabildiği yok adama. E-5 üzerinde köprü altları, duvarlar rengarenk oldu. Çok da güzel görünüyo. Ayrıca izin alarak özel alanları da boyuyolar. Hatta para karşılığı yaptıkları bile oluyo. Bi internet kafenin duvarlarına yapmışlardı mesela. Ayrıca tv'de gördüm yeni, İstanbul'da graffiti ile ilgili bi organizasyon vardı. Ayrıntıları bilmiyorum tam.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
tBF Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 GRAFİTİ ye sanat değil o duvar kiri yok yazdığını okutmama sanatı falan diyen arkadaşlara küçük bü öneri. BİR KEZ OLSUN DENEYİN Bakalım yapabilecekmisiniz?[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın.
Öne çıkan mesajlar