Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karın Doyurma Tutoriali

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

Önce uyarımı yapiyim;
içeriği gördüğünüz zaman "bu ne lan!" "wtf?" "iğrennç" gibi tepkiler verdikten sonra bi deneyin. zira bende iğrenç demiştim ama hiçte fena olmuyor hatta güzel oluyor. yoksa ben salak mıyım (estağfurullah) tutorialini yapacam..

önce malzemeler;

Nutella
Pınar Tost Kaşarı
kepek ekmeği
bıçak
falan

tabi bu malzemeleri ve markaları kafanıza göre değiştirebilirsiniz ama nutella olmazsa olmazlardan.. :)

şimdi görünce bu ne ya ıyk kaşarın ne işi var orda yoksa içine mi koycak onu diye düşündüğünüzü biliyorum. ama devam edin..

neyse;
malzemelerimizi hazırladıktan sonra ekmeğimizi temiz bi yüzeye çıkartıp nutellamızı hazırlıyoruz

sonra nutellamızı sürüyoruz...

sonra kaşarlarımızı olabildiğince inceden daha ince bi şekilde kesiyoruz...

hop o da ne. "kont" yemek istiyor

al bakalım götüüür

işimize dönüyoruz..
kaşarları incecik kestikten sonra nutellalı ekmeğimizin üstüne tek kat olarak diziyoruz.
sonra 1 dilim daha çıkarıp ona da nutella sürüyoruz ve diğer ekmeğimizin üstüne kapatıyoruz.

o kadar leziz gzükmesede içindeki nutella yeter...
ve odamıza yöneliyoruz...

kont yine başımızda. ağzının tadını biliyor hayvan ama ona yok. tatlı yassakh

hadi afiyet olsun

Önemli Tavsiyeler:
Ekmeklerinizi ekmek kızartma makinasında kızartırsanız harikulade olur.

Kaşarı seçerken orta tuzlu olmasına dikkat edin zira tost kaşarları az tuzlu olur o da çok güzel olmaz. ama yine de yenilebilir düzeyde olur.

yanına çay iyi gider...

afiyet olsun efenim[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

acıktım :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

o bişi deilki..nutella ve sucuklu tost efsane olur..herkes iğrenç dicek ama iddiaya girerim yiyen herkes ilk yediğinde çok güzel oldu demesse ben de gay'im.galatasaray lisesinin 10 yıl önceki efsane tostudur=)kaşar+nutella+sucuklu tost[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

sabahları okula yetişmek için acele ile hazırlanmış peynir zeytin ekmek çay 4 lüsünün yanına biraz zengin göstersin diye sarelle kattığımda bende bu karışımı yaparım adıda amele 3lemesidir beyaz peynir lede olabilir kaşar yerine peynirdeki proteinin tadını ortaya çıkartır garip bir tadı olur[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm!
Sosyal ağlarda paylaş

yahu su tutoriallara kıl oluorum..kardesim anamız babamız tatilde cepte para yok ac sefil kaldık buralarda..yiyen var yiyemiyen war(benim gibi)..:p[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

[Bu mesaj wook tarafından 01 Eylül 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj wook tarafından 01 Eylül 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ıyk =) tatlı tuzlu bi arada iyi gitmez gibi ama sen seviyosan o ayrı afiyet olsun =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonick, 01 Eylül 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
ıyk =) tatlı tuzlu bi arada iyi gitmez gibi ama sen seviyosan o ayrı afiyet olsun =)

manyakmısın sen?(yannış anlama efekt için=P)
tatlı ile tuzlu en iyi giden şeylerden biridir.fusion mutfağında da mevcuttur[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...