hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Önce uyarımı yapiyim; içeriği gördüğünüz zaman "bu ne lan!" "wtf?" "iğrennç" gibi tepkiler verdikten sonra bi deneyin. zira bende iğrenç demiştim ama hiçte fena olmuyor hatta güzel oluyor. yoksa ben salak mıyım (estağfurullah) tutorialini yapacam.. önce malzemeler; Nutella Pınar Tost Kaşarı kepek ekmeği bıçak falan tabi bu malzemeleri ve markaları kafanıza göre değiştirebilirsiniz ama nutella olmazsa olmazlardan.. :) şimdi görünce bu ne ya ıyk kaşarın ne işi var orda yoksa içine mi koycak onu diye düşündüğünüzü biliyorum. ama devam edin.. neyse; malzemelerimizi hazırladıktan sonra ekmeğimizi temiz bi yüzeye çıkartıp nutellamızı hazırlıyoruz sonra nutellamızı sürüyoruz... sonra kaşarlarımızı olabildiğince inceden daha ince bi şekilde kesiyoruz... hop o da ne. "kont" yemek istiyor al bakalım götüüür işimize dönüyoruz.. kaşarları incecik kestikten sonra nutellalı ekmeğimizin üstüne tek kat olarak diziyoruz. sonra 1 dilim daha çıkarıp ona da nutella sürüyoruz ve diğer ekmeğimizin üstüne kapatıyoruz. o kadar leziz gzükmesede içindeki nutella yeter... ve odamıza yöneliyoruz... kont yine başımızda. ağzının tadını biliyor hayvan ama ona yok. tatlı yassakh hadi afiyet olsun Önemli Tavsiyeler: Ekmeklerinizi ekmek kızartma makinasında kızartırsanız harikulade olur. Kaşarı seçerken orta tuzlu olmasına dikkat edin zira tost kaşarları az tuzlu olur o da çok güzel olmaz. ama yine de yenilebilir düzeyde olur. yanına çay iyi gider... afiyet olsun efenim[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..Msn:[/b][email protected]Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 çikolata + kaşar? hmm...[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 acıktım :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Çio+kaşar güzel oluyor. Bende tavsiye ederim...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hehe eline sağlık:D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 o bişi deilki..nutella ve sucuklu tost efsane olur..herkes iğrenç dicek ama iddiaya girerim yiyen herkes ilk yediğinde çok güzel oldu demesse ben de gay'im.galatasaray lisesinin 10 yıl önceki efsane tostudur=)kaşar+nutella+sucuklu tost[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kaşar+nutella+sucuk!! bu nasıl bisey ya? simdi merakli bi milletizdir en kısa surde denemem lazım bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bachree Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sabahları okula yetişmek için acele ile hazırlanmış peynir zeytin ekmek çay 4 lüsünün yanına biraz zengin göstersin diye sarelle kattığımda bende bu karışımı yaparım adıda amele 3lemesidir beyaz peynir lede olabilir kaşar yerine peynirdeki proteinin tadını ortaya çıkartır garip bir tadı olur[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yahu su tutoriallara kıl oluorum..kardesim anamız babamız tatilde cepte para yok ac sefil kaldık buralarda..yiyen var yiyemiyen war(benim gibi)..:p[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim [Bu mesaj wook tarafından 01 Eylül 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj wook tarafından 01 Eylül 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bakkal yokmu oralarda? yazdır bişey et sora verrim de[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Oeh ne garip tarifler bunnar bole ya..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 tesekurler bende uzun zamandır bunu arıordum hehehe[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ıyk =) tatlı tuzlu bi arada iyi gitmez gibi ama sen seviyosan o ayrı afiyet olsun =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kusucam.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Cintonick, 01 Eylül 2005 19:24 tarihinde demiş ki: ıyk =) tatlı tuzlu bi arada iyi gitmez gibi ama sen seviyosan o ayrı afiyet olsun =) manyakmısın sen?(yannış anlama efekt için=P) tatlı ile tuzlu en iyi giden şeylerden biridir.fusion mutfağında da mevcuttur[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 zaten tek başına pek iç açıcı diil o nutella olayı, kaşarı rezil edemem hiç :P çok şekerli insanın içini yakıyo be hele şu sıcaklarda öff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 denemem gerek bunu. ama ben fıstık ezmesi ile deneyeceğim[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi hiç bozmadımı mideni çikolata+kaşar falan*[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Tatlı-Tuzlu iyi oluyo bazen :)[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Adam gibi kaşarlı tostumu yapar üzerine de tatlı niyetine de şokellamı yerim :)[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bunu tost makinasında hafif ısıtsak kaşarlar erise daha güzel olmazmı acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 valla lezzetli görünüyo[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ilk resimdeki boş kahve finacı gözümden kaçtı sanmaa[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 o arkadaki cipsler ne işe yarıo[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bi dk simdi o ekmek arasi nutellanin arasinda kasar peynirmi var ögkkkk istahim kaçti bööğğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar