Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banyo / Mustafa 6oklar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eylül ayında gösterime girecek olan ve Seray Sever, Demet Evgar, Janset, Selçuk Yöntem ve Burak Sergen gibi oyuncuların rol aldığı film, muhtelif banyolarda (üç adet) geçiyor ve arınamamayı anlatıyormuş.

Erotik sahnesi bol olan film baya bi tepki topluyacak gibi.

Kaynak
Kaynak[signature][hline]TW'ın GraLı =)
Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P

Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Mesaj tarihi:
bu adam da kendini bişey sanıyor, sırf sansasyon olsun diye sevişme sahneleri koyuyor filmlerine. banyo'nun fragmanlarını izledim, hiç hoşuma gitmedi. sinemada gidip izlicem, sırf laf etme hakkım olsun diye :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
gerçekten yetenekli ya da işi konusunda "bir takım kaygılar içinde" olduğuna inanmıyorum açıkçası.

parlak ya da kaliteli değil kanımca.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
Yahu fragmanı çok boştu, çoook. Adamın koyduğu sahneler falan, belli tani dikkat çekeyim, seksi görüntüler olsun, bir iki komiğimsi replik. Gitmemek lazım gibi.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Mesaj tarihi:
Fragmanı nereden indirebilirim?Janseti,Seray Sever'i falan izleyip kendime geleyim.Ah SElçuk Yöntem ide es geçmeyelim :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 15 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
Fragmanı nereden indirebilirim?Janseti,Seray Sever'i falan izleyip kendime geleyim.Ah SElçuk Yöntem ide es geçmeyelim :D
Selçuk Yöntemi çıplak izleyip kendine gelmek) ;) komik bir film olacak gibi edik:janset çoktatlı yaww[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance!

geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu

[Bu mesaj St_Dreamer tarafından 15 Temmuz 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
insight, 15 Temmuz 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
Burada bulabilirsin fkt pc'ye download edemezsin sadece sitede izilersin.

ben orda göremedim? alla alla göz bozukluğum mu var acep?[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
su turkiede tek yonetmen ward1r oda cagan irmak.... mustafa hakkinda hersey ile cemberimde gul oya bunlarii cekebilcek birini daa taniomusnuz :)[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!!
Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
Mesaj tarihi:
ömer kavur ve yılmaz güney vardı rahmetli oldular. nuri bilge ceylan var bence en iyi o şu an. yavuz turgul çok başarılı.uğur yücelden iyi işler çıkıyo. çağan ırmak'ın daha çok yolu var.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..

[Bu mesaj sir tarafından 16 Temmuz 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
vardır vardır da ,nıe hep aynı mod'da film cekiyoruz nie yaratıcılık yok kı hep erotik mi iş yapar türkiyede.adam gibi yonetmende yok senariste (istisnalar var tabi)[signature][hline]DN 41
  • Yeni Oluştur...