AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Eylül ayında gösterime girecek olan ve Seray Sever, Demet Evgar, Janset, Selçuk Yöntem ve Burak Sergen gibi oyuncuların rol aldığı film, muhtelif banyolarda (üç adet) geçiyor ve arınamamayı anlatıyormuş. Erotik sahnesi bol olan film baya bi tepki topluyacak gibi. Kaynak Kaynak[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 6okların erotik olmayan bi filmini göster :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bu adam da kendini bişey sanıyor, sırf sansasyon olsun diye sevişme sahneleri koyuyor filmlerine. banyo'nun fragmanlarını izledim, hiç hoşuma gitmedi. sinemada gidip izlicem, sırf laf etme hakkım olsun diye :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bende sir ile aynı görüşteyim. Ama adam işini biliyo Türk haklını başka türlü sinemaya çekmezsin :P[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mustafa Altıoklar, filmin montajını evinde yapıyordu. Dolayısıyla filmi ilk izleyenlerden biri de bendim. Sonuçta film hakkında epey bir fikir sahibi oldum. Mesela film, banyoda geçiyor. pes.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 onu bunu bilmem ama güzel kızları oynatıyor hep filmlerinde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hiç sevmem bu 6oklar'ı kendini müthiş bişey sanıyor.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gerçekten yetenekli ya da işi konusunda "bir takım kaygılar içinde" olduğuna inanmıyorum açıkçası. parlak ya da kaliteli değil kanımca.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Yahu fragmanı çok boştu, çoook. Adamın koyduğu sahneler falan, belli tani dikkat çekeyim, seksi görüntüler olsun, bir iki komiğimsi replik. Gitmemek lazım gibi.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 janset varsa kesin giderim :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bone hemde çırılçıplak :D[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Fragmanı nereden indirebilirim?Janseti,Seray Sever'i falan izleyip kendime geleyim.Ah SElçuk Yöntem ide es geçmeyelim :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Burada bulabilirsin fkt pc'ye download edemezsin sadece sitede izilersin.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: RamsesII, 15 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Fragmanı nereden indirebilirim?Janseti,Seray Sever'i falan izleyip kendime geleyim.Ah SElçuk Yöntem ide es geçmeyelim :D Selçuk Yöntemi çıplak izleyip kendine gelmek) ;) komik bir film olacak gibi edik:janset çoktatlı yaww[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 15 Temmuz 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Gel sen ne çektiğimi birde bana sor..... :D[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: insight, 15 Temmuz 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Burada bulabilirsin fkt pc'ye download edemezsin sadece sitede izilersin. ben orda göremedim? alla alla göz bozukluğum mu var acep?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Demek henüz gelmemiş :) Bone janset çırılçıplak bilionmu :P[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 valla çıplaklığın ona yakışacağını pek zannetmem ama güzel kadındır sevimlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bencede çıplaklık yakışmaz o kadına, kaldı ki kendisi de güzel değil fikrimce[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 su turkiede tek yonetmen ward1r oda cagan irmak.... mustafa hakkinda hersey ile cemberimde gul oya bunlarii cekebilcek birini daa taniomusnuz :)[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ömer kavur ve yılmaz güney vardı rahmetli oldular. nuri bilge ceylan var bence en iyi o şu an. yavuz turgul çok başarılı.uğur yücelden iyi işler çıkıyo. çağan ırmak'ın daha çok yolu var.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. [Bu mesaj sir tarafından 16 Temmuz 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Dizi ve film kadar en az müzikleride önemli bence. Bu işide en iyi yapan Loopus (Gökhan Kırdar) Banyo filminin müziklerini kim yaptı?[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Eee nasımış film giden gören izleyen not veren?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esqerat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 seray sever ilginç bir acıklama yaptı: Herkesi üzecek bir olay olabilir ama cıplak hic bir kare yok filmde benimle ilgili diye,hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 vardır vardır da ,nıe hep aynı mod'da film cekiyoruz nie yaratıcılık yok kı hep erotik mi iş yapar türkiyede.adam gibi yonetmende yok senariste (istisnalar var tabi)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar