Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 geçen gün gazetede okudum. Kadınalrı en çok ağlatan filmler arasında 'Bambi' isminde bir film gördüm.. Nedir bu film nasıl bişeydi? Ps: ismi Bambi olan bi filme nasıl bu kadar çok ağladınız çok merak ediyorum[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ahaha : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bi erkek olarak kitabını okumuş ve çok etkilenmiştim....nığaaaaaa aaaalıcammm...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kitapta ne anlatıyor peki? Gerçekten çok merak ediyorum konusunun ne olduğunu[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bambi diye yavru bi ceylanın hikayesini anlatıyo kitada filmde[signature][hline]Beş Hececiler kaleidoscopic, gecenlerde benim evde dediki:Rakıyla beraber iki damla döz yaşı döktüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Cuce, 21 Eylül 2005 09:57 tarihinde demiş ki: Bambi diye yavru bi ceylanın hikayesini anlatıyo kitada filmde Ciddi misin?! Çizgi film mi yoksa?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 =)[signature][hline]Beş Hececiler kaleidoscopic, gecenlerde benim evde dediki:Rakıyla beraber iki damla döz yaşı döktüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu bambi ceylan olan değilmi hani :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Korkarım ki oymuş ve yine korkarım ki çizgi filmmiş ve kızların en çok ağladığı filmler arasında 2.sırada bu arkadaş (1. sırada The Ghost-Hayalet var) nerdeeen nereye[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bahsettiğin listeyi nerde görebiliriz? Valla ben Terminator 2, Gladiator gibi filmlerin sonunda çok ağlarım. Yok, hüzünlü sahneler yüzünden değil, film bitiyor diye :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya dün bi gazetede okudum.. adını hatırlamıyorum cidden öyle keyif yaparken arkadaşın uzettığı bir haber kırıntısıydı ama bayanlar ve erkekler için ilk üçü yazabilirim buraya Bayanları En çok Ağlatan Filmler 1-Hayalet 2-Bambi 3-E.T. (yanlış hatırlamıyosam buydu) Erkekleri en çok ağlatan filmler 1-BraveHeart 2-Gladiator 3- (hatırlayamadım şimdi hatırlatyınca Editlerim burayı)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ayı vardı o benı cok ağlatır ciddne cok acıklı bi filmdi üff hatırlayınca yine tüylerim ürperdi[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o 3. film Terminator 2 olabilir mi :-P[signature][hline]Beş Hececiler [WwW]Bonecrusher, QAOSbringer, [QAOS]Bonecrusher vs... -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abi listede vardı gerçekten ama 3. sırada değildi.. aşağısındaki açıklamada da o terminatörün parçalanma sahnesinde ağlıyormuş erkekler diye bir açıklama vardı.. ben pek inanamadım ama :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 listenin tamamı ne ki çok merak ettim? yok parçalanma sahnesinden ziyade film bitiyor diye üzülüyoruz biz :-P (evet hakkeden üzücü bir sahnedir o. Bambi kadar olmasa da... :-P BAMBİ! Listede kesin Aristokrat Kediler ve Aslan Kral felan da vardır herhalde. Hadi Ghost anladım duygusal bir film olduğu için felan da, Bambi ne alaka onu anlamadım...)[signature][hline]Beş Hececiler [WwW]Bonecrusher, QAOSbringer, [QAOS]Bonecrusher vs... -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 demin bi kız aradı onla konuşurken konuyu açtım da .. bu Bambi denilen bir adet ceylanmışş meğersem filmde bunun annesi ölüyomuş.. ona ağlıyorlarmış.. Bambi der demez atladı zaten 'ne acıklı filmdi o ' diye.. neden dedim 'e küçücük ceylan annesini kaybediyodu o yaşta' gibi bi yorum geldi o_O[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 dumurdan dumura koştum ya bambi off bambiyle tek alakam gider taksimde bambide yerim [signature][hline]enjoy the silence arkadaşım [Bu mesaj Dextra tarafından 21 Eylül 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 küçük ceylanın acıklı hikayesine ağlayan insanlar ilginç[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Hürriyet gazetesinde yayınlandı bu haber. Üşenmesem gazeteyi açığ tam listeyi yazardım ama deliler gibi üşeniyorum. Kusura bakmayın. Hem Hürriyet'in sitesini araştırırsanız çıkar belki bu haber. Salı günü yayınlanmış olan gazetedeydi.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Cuce, 21 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Ayı vardı o benı cok ağlatır ciddne cok acıklı bi filmdi üff hatırlayınca yine tüylerim ürperdi helal olsun abi iyi hatırladın 10 senesi varmı? :) dırek aglatir ayi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Hayalet fena filmdir yaw... Aglatir yani, icin icin aglarim Demi ablaya[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 abi Ayi kucuklugumden hatirladigim nadir seylerden ve galiba sinemada izledigim ilk film...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 İzleyenler olabilir bi de fil yavrusu vardı.Allam nasıl uzmushtu beni o film.Kucuk bi yavru fil ailesinden surusunden kopuo ve kendi basına koskoca afrika collerinde yasam savasi veriyo.Diger suruler bunu kabul etmiyor.dovuolar eziolar minnacık fili.sonunda olmush olablir cok iyi hatırlamıyorum. Ulan bu insanlar ne garip yaf.Hayvanları kullanarak duygu somurusu yapıolar.Belkide gerekli bisidir hayvan sevgisi asılaması bakımından.Bilemiyorum hayvanları artis yapmak yanlısh gibi.Ozellikle basrolde bi kopek varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: aquila, 22 Eylül 2005 04:50 tarihinde demiş ki: abi Ayi kucuklugumden hatirladigim nadir seylerden ve galiba sinemada izledigim ilk film... Bende sinemada seyretmiştim hatırlarım haal böle annesinin uyandırmaya calışışını falan.... off ürperdim iyimi. 10 seneden fazlası var sanırım Zegna aramak lazım[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Dextra, 21 Eylül 2005 15:55 tarihinde demiş ki: dumurdan dumura koştum ya bambi off bambiyle tek alakam gider taksimde bambide yerim Ben de bambiyi ilk gorunce aklıma taksimdeki bambi geldi. Nası yani bambi'nin filmi mi cıkıyo dedikten sonra hatırladım ceylan meylan iste. Ama olsun o bambi'nin filmi cekilsin boyle hamburgerlerle durumler kapıssınlar, bi doner portakal suyuna asık olsun mutlu yasasınlar hayatları boyunca. Aralarına da bi kotu kalpli kola girmeye calıssın.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar