Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ..Asıgım cok fena asıgım bılmıyorum onla her msne gırdıgınde konusuyoruz ama mesela yazıstıgı cok kısı var bana gec mesaj atıo her zaman...Sevıyor zannedıyorum bı gun bakıyorum hıc ne okulda ne msnde konusuyo....Bı gun gelıyor konusuyor..Bı gun sınıftan baska bır cocukla konusurken goruyorum..Msndekı herkesten suphelnıyorum onun yuzunden ...Bakıyorum kesın bunla konusuyordur sımdı dıye..Cok fena sevıyorum ben...Ama onun benı takmaması mahvedıo benı..Bzen su cok hos dıyor su cok yakısıklı dıo msnde bana..Cok kotuyum ya aglıyorum abı ya..Offf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bende seviom birini ama çıktıı var kız da benden hoşlanıo npcaz?[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 anladığım kadarıyla kız senden hoşlanmıyor. zorlama çok. her istediğimizi elde edemiyoruz hayatta.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Galıba...2. kez asık oluyorum..Aşk cok guzelde bırde yasayabılsem...Her an onu dusunuyorum...Gunde 2 3 saat calısmam gerekırken bıle onu dusunuyorum her an..Kurtulmam lazım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 öyle bir durum oldu mu uzun süre konuşma bir kızla, o aşk hevesin geçsin gitsin. Çünkü sevdiğin kızın sana selam vermesi bile eritir içini. Tam unutmaya başlarken öyle bir konuşur ki senle dağılırsın mahvolursun. Unutana kadar başka şeylerle uğraş[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 abı msnde selam verırse napıcam...Soguk davranmaya calısıyorum bı sure sonra gene ona karsı yumusuyorum...Msne gırmesemmı napsam...Off ..Galıba bırakmam gerekiyor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ya bu aşk hikayelerinin hepsi aynı. :) aynısı bana olmuştu. Unutmak kolay olmadı. Başka bir kız bul, beraber olduğun birine aşık olmak zorundasın diye bir kural yok. Unutana kadar mutlu olmaya çalış. Her güldüğünde "bak mutluyum" de kendi kendine[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 msn icad oldu mertlik bozuldu ya özeti budur.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 msn+e-mail+ bilimum teknoloji boku pusurugu yuzunden iliskilerimiz bile dijitallesti... Eski tadi tuzu kalmadi[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yok zaten sms çıktığında bozulmuştu mertlik. ama o en azından daha pahalıydı, msn zerre mertlik bırakmadı :p yüzyüze konuşurken "ehe kiki" yapan insanlar msn'de trip attılar, msn'de tavır attılar, msn'de "ayrlmalyıs bnce yaa" dediler, msn'de gizlediler utanç dolu yüzlerini. çok kuyruk acım var bu msn'den.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Arekreas, 22 Eylül 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ..Asıgım cok fena asıgım bılmıyorum onla her msne gırdıgınde konusuyoruz ama mesela yazıstıgı cok kısı var bana gec mesaj atıo her zaman...Sevıyor zannedıyorum bı gun bakıyorum hıc ne okulda ne msnde konusuyo....Bı gun gelıyor konusuyor..Bı gun sınıftan baska bır cocukla konusurken goruyorum..Msndekı herkesten suphelnıyorum onun yuzunden ...Bakıyorum kesın bunla konusuyordur sımdı dıye..Cok fena sevıyorum ben...Ama onun benı takmaması mahvedıo benı..Bzen su cok hos dıyor su cok yakısıklı dıo msnde bana..Cok kotuyum ya aglıyorum abı ya..Offf klasik zor kızım ayaklarına yatıyor kız bariz belli başka bi nyumarsı yok yani bunun.senin yapcağın tek şey ise kendini biraz çekmek uzakalştığını farkettiği an bak nası aşık kızı oynuyo.ulan kitabını yazcam bu işin hee:)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Takma.Sadece selam var öteye gitme.Gönlü varsa kendi yaklaşır,yoksa da canın sağolsun kızmı yok :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Zor kız ayaklarına yatmaya falan çalıştığı yok sanırım . Sadece seni ''okuldan bir çocuk'' olarak görüyor . Bu durumu değiştirmek senin elinde . Ama msn'e her girdiğinde ''SLMS NAPERRRRRRR'' diye atlarsan da ''bu da bizim okuldan bir çocuk , bana aşık sanırım çok yalaklanıyor'' ünvanı kazanırsın . Aslında kimse sana ne yapman , nerde yapman , nasıl yapman gerektiğini söyleyemez . Kendin ayarla bunları , kıza belli etme ama aklında soru işareti canlansın , bu çocuk beni seviyor mu acaba yoksa bana mı öyle geliyor dedirt kıza .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ılk mesajı genelde o atıyor ben cok az attım fakat ıste...Uzak durabılırım ınsallah..OKulda zaten bırbırımıze cok uzagız aynı sınıfta olmamıza ragmen..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Valla kaybettyıgımı bugun anladım...En yakın arkadaslarımdan bırıne sureklı kur yapıyordu ...Bı ara yanıma geldı sana kız bulucaz dedı bende sasırdım kaldım..:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Patiyi sevdalılar bastı, her gün bi mecnun geliyor. - Leylaaa, Leylaaa ![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Eee tabi aşık olmak zor iştir, bilmiyorum gerçi aşk nasıl birşeydir...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben zaten burdaydım sevda geldı bana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 *!Kimseyi sevmiceksin...*[signature][hline]Loading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya bazı kızlar vardır,hoşlansalar bile belli etmezler,ilk önce erkekten beklerler...ben öyleyimdir mesela...bir de aynı sınıftasınız,sürekli yüz yüzesiniz,ondan hoşlandığından emin olmadığından da bakmıyor olabilir.bence biras daha belli et!olmazsa olmas ztn!ama gerçekten "sana kız bulalım" dediyse bu iş bitmiş demektir...üzüldüm senin için:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya gercekten kotu koydu ya ...Yanı lanet olsun dıyesım geldı ya..Vay be yazık yanı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben de seviyorum. Kızla çok uyumluyuz. Çıktığı da yok. Ama uyumumuzu anlamıyor. Geçmiş olsun bütün sevenlere.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Benım durumda buna benzıo ama galıba ben ark kadar populer degılım yanı belkı basıt gelıom ona....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bence aşık olduğunu söyle reddedilmiş olman şimdiki çaresiz halinden daha iyidir, hem reddetmeme şansı da var, konuşursan hem içinde kalmaz, reddederse de seni sevmesi için popüler olman gerekiyosa öyle kızı sevme gitsin... iyi şanslar...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: unac, 23 Eylül 2005 21:03 tarihinde demiş ki: *!Kimseyi sevmiceksin...* Yapamazsın bunu. said: ucanadam, 23 Eylül 2005 21:28 tarihinde demiş ki: bence aşık olduğunu söyle reddedilmiş olman şimdiki çaresiz halinden daha iyidir, hem reddetmeme şansı da var, konuşursan hem içinde kalmaz, reddederse de seni sevmesi için popüler olman gerekiyosa öyle kızı sevme gitsin... iyi şanslar... Katılıyorum.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar