Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Of bırseyler oluyor

Arekreas

Öne çıkan mesajlar

..Asıgım cok fena asıgım bılmıyorum onla her msne gırdıgınde konusuyoruz ama mesela yazıstıgı cok kısı var bana gec mesaj atıo her zaman...Sevıyor zannedıyorum bı gun bakıyorum hıc ne okulda ne msnde konusuyo....Bı gun gelıyor konusuyor..Bı gun sınıftan baska bır cocukla konusurken goruyorum..Msndekı herkesten suphelnıyorum onun yuzunden ...Bakıyorum kesın bunla konusuyordur sımdı dıye..Cok fena sevıyorum ben...Ama onun benı takmaması mahvedıo benı..Bzen su cok hos dıyor su cok yakısıklı dıo msnde bana..Cok kotuyum ya aglıyorum abı ya..Offf[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir durum oldu mu uzun süre konuşma bir kızla, o aşk hevesin geçsin gitsin. Çünkü sevdiğin kızın sana selam vermesi bile eritir içini. Tam unutmaya başlarken öyle bir konuşur ki senle dağılırsın mahvolursun. Unutana kadar başka şeylerle uğraş[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu aşk hikayelerinin hepsi aynı. :) aynısı bana olmuştu. Unutmak kolay olmadı. Başka bir kız bul, beraber olduğun birine aşık olmak zorundasın diye bir kural yok. Unutana kadar mutlu olmaya çalış. Her güldüğünde "bak mutluyum" de kendi kendine[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles!
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten sms çıktığında bozulmuştu mertlik. ama o en azından daha pahalıydı, msn zerre mertlik bırakmadı :p yüzyüze konuşurken "ehe kiki" yapan insanlar msn'de trip attılar, msn'de tavır attılar, msn'de "ayrlmalyıs bnce yaa" dediler, msn'de gizlediler utanç dolu yüzlerini.
çok kuyruk acım var bu msn'den.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arekreas, 22 Eylül 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
..Asıgım cok fena asıgım bılmıyorum onla her msne gırdıgınde konusuyoruz ama mesela yazıstıgı cok kısı var bana gec mesaj atıo her zaman...Sevıyor zannedıyorum bı gun bakıyorum hıc ne okulda ne msnde konusuyo....Bı gun gelıyor konusuyor..Bı gun sınıftan baska bır cocukla konusurken goruyorum..Msndekı herkesten suphelnıyorum onun yuzunden ...Bakıyorum kesın bunla konusuyordur sımdı dıye..Cok fena sevıyorum ben...Ama onun benı takmaması mahvedıo benı..Bzen su cok hos dıyor su cok yakısıklı dıo msnde bana..Cok kotuyum ya aglıyorum abı ya..Offf

klasik zor kızım ayaklarına yatıyor kız bariz belli başka bi nyumarsı yok yani bunun.senin yapcağın tek şey ise kendini biraz çekmek uzakalştığını farkettiği an bak nası aşık kızı oynuyo.ulan kitabını yazcam bu işin hee:)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

Zor kız ayaklarına yatmaya falan çalıştığı yok sanırım . Sadece seni ''okuldan bir çocuk'' olarak görüyor . Bu durumu değiştirmek senin elinde . Ama msn'e her girdiğinde ''SLMS NAPERRRRRRR'' diye atlarsan da ''bu da bizim okuldan bir çocuk , bana aşık sanırım çok yalaklanıyor'' ünvanı kazanırsın . Aslında kimse sana ne yapman , nerde yapman , nasıl yapman gerektiğini söyleyemez . Kendin ayarla bunları , kıza belli etme ama aklında soru işareti canlansın , bu çocuk beni seviyor mu acaba yoksa bana mı öyle geliyor dedirt kıza .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bazı kızlar vardır,hoşlansalar bile belli etmezler,ilk önce erkekten beklerler...ben öyleyimdir mesela...bir de aynı sınıftasınız,sürekli yüz yüzesiniz,ondan hoşlandığından emin olmadığından da bakmıyor olabilir.bence biras daha belli et!olmazsa olmas ztn!ama gerçekten "sana kız bulalım" dediyse bu iş bitmiş demektir...üzüldüm senin için:(
Sosyal ağlarda paylaş

bence aşık olduğunu söyle reddedilmiş olman şimdiki çaresiz halinden daha iyidir, hem reddetmeme şansı da var, konuşursan hem içinde kalmaz, reddederse de seni sevmesi için popüler olman gerekiyosa öyle kızı sevme gitsin... iyi şanslar...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 23 Eylül 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
*!Kimseyi sevmiceksin...*

Yapamazsın bunu.

said:
ucanadam, 23 Eylül 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
bence aşık olduğunu söyle reddedilmiş olman şimdiki çaresiz halinden daha iyidir, hem reddetmeme şansı da var, konuşursan hem içinde kalmaz, reddederse de seni sevmesi için popüler olman gerekiyosa öyle kızı sevme gitsin... iyi şanslar...

Katılıyorum.[signature][hline]
Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...