Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dupe yapanların son hali


zzzzzzzzz

Öne çıkan mesajlar

Selam Herkese. Benim itemlerimin bir bölümünü gördünüz. Olması imkansız itemler düp olmadan ypılamayacak itemler bende biliyorum. Size bir şey soruyorum sence böle itmler server da kaç kişide var? Ynai dupe yapan kaç kişi olduğunu biliyomusunuz. Benim canım 5500k ve ap 2250 def ta 1390 olmuştu ve uzerimde butun silahlara 26 def vardı. Bir şey daha sormak istiyorum beni teketekte kesen adam çoktu cz de bu nasıl olabilir sizce. IN +3 ve Glass belt +3 vardı uzerimde.
Bana 650 vuran adamlar vardı. (Soulslayer,Nycriss felan bir çok kişi) Benim eskiden böle itemlerim yoktu ve bana bu damage leri vuruyolardı. Şimdi gene aynı şekilde vuruyolar. Sizce bu itemler onlarda yokmu. Siz hala türkler hack yapıyor. Adımızı kötğye cıkarıyor diyorsunuz. Siz hala anlamıyorsunuz. Yada biliyorsunuz ve bu şekilde oynamayı kabulleniyorsunuz.
Sizde 70lvl olun normal itemleriniz olsun ama asla onlar gibi olmazsınız bunu unutmayın.

Şu shadow arkadaşımızada söleyim. Gözelrimle gördüm diyorsun ve bir suru laf söylemişsin. Bunu yazmanın sebebi sence arkdaşları ebnim bçle bişiler yaptığımı bilmelerimi yoksa sende böle itemlerin olmamasını çekememe gibi bir sebebin olmasımı. Sende dupe yapmayı öğrendiğin zman yapmayacakmısın. Kim yapmayacak soruyorum size. Ben isteöedim dupe yapmayı server bana kendisi yaptırdı. Herke dupe yapıyor öçok kşiyi göruyorum. Şu nu da sölemek isterim. Server sahipleri eşitliği sağlamadığı surece böle olaylara ihtiyaç duyulacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dupe ilelgal ve kötü ancak ve ancak herkes yaptığı için şu an yapmak legal oldu gibi birazda olsa haklısın orclarda ve insanlarda çok fazla böyle adam....shadow konusunda ise benden bir +1 ....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:

[Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 23 Eylül 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben braya çok iyi bir iş yaptığımı sölemiyorum. Ben KO varken ne kadar premium aldığımı biliyomusun hatta gold bile aldım. Sırf item düşme olasılığı daha yuksek olsun diye. Nerden biliorun benim para kasmadığımı. Ben bunları yptım ve sonra itemlerimi sildiler. Bostan cıkardığım itemleri bile sildiler sence normal bir şeymi bu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 23 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
ONLAR YAPIYORSA BİZ DE YAPARIZ

Mantığımız bu olmamalı...

ancak ve ancak adamalr inanılmaz damgeler veriyosa onların itemlerine erişmemeiz lazım ....(bu arada sm00th nasıl o kdr hayvani vuruduğun belli oldu...60spear def varken f9dan daha çok vuruyodun bana...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ok şu an üzerimdeki itemları söylüyorum...

2 parça shell +7
3 parça chitin +6
2 x +9 STR earring
1 tane glass belt
+7 Str pendant
+8 STr yüzük
+9 HP yüzük.

Hmm görünüşe bakılırsa pek sağlam itemlarım yok.
bu itemlarla ezilirim herhalde.?.?[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...